KK lezbika?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
@Belogardistični nacionalistični verski fanatik, fasciniran z majhnimi penisi (A ni tole zabavno!
wink-1.gif
)

Ne vem kdo preganja pedre in cigane. Če se prav spomnim jih pa napadajo "domoljubne" (bruh...) skupine tipa Hervardi in Blood and Honor in populacija Ambrusa?

Citat:
Prvi vsiljujejo svoja prepričanja drugim, zadnji pa sami mečejo slabo luč na svojo raso.

Kul. Se pravi bom jaz začel s palico in molotovko prežati na duhovnike (ker mi vsiljujejo svoje prepričanje s pofukanim zvonenjem vsako nedeljo, njihovimi bolanimi obredi ko simbolično pijejo kri in jejo človeško meso, in ker to delajo - sic! - v javnosti), ter potomce domobrančkov, ker se še vedno niso sprijaznili s tem, da so njihovi očetje in dedje pomagali okupatorju in kot taki mečejo slabo luč na ostale slovence (lej no, cigani majo tudi slovensko državljanstvo...)?

Da best, samo da vem.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Kul. Se pravi bom jaz začel s palico in molotovko prežati na duhovnike (ker mi vsiljujejo svoje prepričanje s pofukanim zvonenjem vsako nedeljo, njihovimi bolanimi obredi ko simbolično pijejo kri in jejo človeško meso, in ker to delajo - sic! - v javnosti),

Da best, samo da vem.

Jaz ti zrihtam bencin če rabiš
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Kul. Se pravi bom jaz začel s palico in molotovko prežati na duhovnike (ker mi vsiljujejo svoje prepričanje s pofukanim zvonenjem vsako nedeljo, njihovimi bolanimi obredi ko simbolično pijejo kri in jejo človeško meso, in ker to delajo - sic! - v javnosti),

Da best, samo da vem.

Jaz ti zrihtam bencin če rabiš
wink-1.gif

Mi tudi pod razno na pamet ne pade - če jim to ustreza, jim nekaj pomeni, in ljudje to delajo prostovoljno - pa mislim, žrtvujte koze medtem ko nagi seskate na travniku vsak drugi torek po polni luni okoli 11.47 dopoldne, ker je takrat Sirius orientiran neposredno na levo Marijino joško, boli me k****.
smile-1.gif

Temu se baje reče strpnost.
shocked-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
meni se zdi da so rabili reklamo za to parado ponosa in so si izmislili ta napad
smirk-1.gif

Skoraj ziher je debeli dal nekomu za pir, da ga je malo kresnil po buči, ker po tem dejanju je ves čas v vseh občilih trobental, kako to ni bil napad na njega ampak na vso homo skupnost, tipično za aktivista!
evil.gif