KK lezbika?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In kaj se to razlikuje od tega, da oče in mama hodita v cerkev (namenoma ne bom napisal kakšno, ker je vseeno)? Bo tudi sam lezel tja ...
Je oboje OK ali oboje narobe? Ker eno OK in drugo narobe pač ne more biti. Princip je princip. Vseeno mi je, kakšen, ampak enak za vse.

relativno če gledaš, ni mišljeno da vsi, ampak je veliko več možnosti, da si podoben kot tvoj starš, če imaš tak vzorec.
in če gledaš cerkev, veliko več katoliških otrok je med družinami, ki že podpirajo to, kot pa ne, so pa seveda izjeme, ko se obrne ravno nasprotno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Točno. Ampak zakaj je to, da otroka vzgajajo v vero OK, to, da bi ga vzgajali v gejevstvo, pa narobe? Ali oboje OK ali nobeno OK, druge variante ni.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
in potem bomo čez nekaj stoletij delal otroke samo še v epruvetah a ne....

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Ce bojo sli vsi v celibat, potem sigurno
grin1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Ce bojo sli vsi v celibat, potem sigurno
grin1.gif

To je protislovno izjavam, da so duhovniki sexualni manjaki - če so potem se ni bat za prihodnost.
Glede na nisko rodnost v SLO že raje podprem predlog, da duhovniki delajo otroke in prepovemo homiče - bo vsaj za penzijo poskrbljeno
aplauz.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Točno. Ampak zakaj je to, da otroka vzgajajo v vero OK, to, da bi ga vzgajali v gejevstvo, pa narobe? Ali oboje OK ali nobeno OK, druge variante ni.

Ni res, pri verouku jih nič grdega in napačnega ne učijo. Učijo jih pač tiste štorije po svetem pismu ampak nič grdega. Učijo jih da je treba bit priden, treba ljudem pomagat skratka učijo jih etike. Res je da je cerkev delala največjo svinjarijo v zgodovini in da je bilo največ vojn zaradi cerkve in pomrlo tudi največ ljudi ampak tega oni tam ne občutijo. Ko pa vsak odraste se pa sam odloči ali bo naprej obiskoval cerkev, bo veren ali ne bo. Učit nekoga od malega že, da biti gay je ok, pa ni vredu. Torej boš dal avtomatsko mu na izbiro ali boš mel punco ali boš mel fanta? Narobe sveti ti rečem.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Ksz

Nekateri tukaj ocitno mislijo, da je "gejevstvo" stvar vzogje in da bi bil otrok v istospolnem paru avtomatsko tudi sam tak....po kaksni logiki pa potem "nastanejo" geji sedaj, ko istospolni pari se ne morejo posvajat otrok?

Po mojem mnenju pac gej si ali pa nisi. In po mojem tu vzgoja nima nobene veze.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Sem prepričan da če bi vzeli vzorec 100 otrok in jih od malega vzgajali da je biti gay popolnoma normalno in to ni nič hudega da bi jih velik odstotek bil gayev! Otroku lahko marsikaj vcepiš...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kot je ze SJTV rekel... Tako kot lahko danes otroka vzgajas v katoliskega fanatika...

Anyway, biti homoseksualen JE popolnoma normalno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Seveda bi jih bilo, ampak ne bi čutili večje privlačnosti do enakega spola, pač pa se bi bali oporekat staršem. Saj te primere vidiš povsod, nevem, zakaj bi bili gayi drugačni kar se tega tiče.

Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sem prepričan da če bi vzeli vzorec 100 otrok in jih od malega vzgajali da je biti gay popolnoma normalno in to ni nič hudega da bi jih velik odstotek bil gayev! Otroku lahko marsikaj vcepiš...

Kako si potem razlagaš da vseh tek nekaj milionov staršev vzgaja otroke v veri da je biti homoseksualec narobe, pa jih je še vedno kar lep procent.

Kot že napisano, nima veze z vzgojo. Mene nihče ne bo prisilil, da vlečem kranjsko klobaso če imam raje dagnje
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Red Devil nevem kje ti živiš da jih je tak velik odstotek, jaz nobenga ne poznam. Nimam nič proti njim, bom pa svojga otroka vzgajal v veri da je to narobe pa če se na trepalnice postavite VSI tukaj.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Red Devil nevem kje ti živiš da jih je tak velik odstotek, jaz nobenga ne poznam. Nimam nič proti njim, bom pa svojga otroka vzgajal v veri da je to narobe pa če se na trepalnice postavite VSI tukaj.

Upam, da bo sine gay, puncka pa lezbijka, pa da te vidimo potem, heroja
smile-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.
metroseksualci so krivi za povečanje homoseksualcev
tongue-1.gif

vejretno je v genih zapisano da moški rabi vse te kremice za obraz, roke, 50 vrst parfumov, depilacijo,...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nevem kje ti živiš, al imaš plašnice na glavi.
confused-1.gif

Živim v podeželskem okolju (nobenih love parad v bližini), pa poznam 2 para v okolici. En moški in en ženski par. ŠOK zate. Vsi so stari čez 75 let.
Moj bivši sošolec je tudi gay. Živi s fantom v moji vasi. Je pa neumen ker se izogiba družbi. Mogoče se boji da bo tebi podobne srečal.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Lep primer je naprimer pediater z svojim prepričanjem da je jugoslovan v 21 stoletju
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Kako si potem razlagaš da vseh tek nekaj milionov staršev vzgaja otroke v veri da je biti homoseksualec narobe, pa jih je še vedno kar lep procent.

Kot že napisano, nima veze z vzgojo. Mene nihče ne bo prisilil, da vlečem kranjsko klobaso če imam raje dagnje
wink-1.gif

No ja v tej debati je res velik ČE-jev.....kaj je zdei bolš....da ma otrok nasilnga fotra k pretepa pasivno ženo...al ma kaka ljubeča geya al pa lezbiki za starša.........
......
...
.....................................ampak vseen sm še zmer ZA da ma otrok očeta in mamo...........očeta: da zna gumo zamenjat.....da zna krigl pira postavt na mizo tko da se vidjo odtisi.....da zna koga počt na gobc če je treba ......da ve kako rignt po moško po piru.....
......
mamo: da zna kj zlikat si.......da zna pralni stroj nastavt.......da zna drobiž v največji gužvi vn strest pa štet en cent pa po en cent
evil.gif
......da zna kaki punci na dušo pihnt!!!

Si predstavlaš opcijo lezbika-lesbika.....sami ženski vzorci....brez odtisov na mizi...brez riganja...
ne-ne-1.gif
kaj mu pomaga da zna dobr muco polizat če ma za vse drugo 2 levi roki

Si predstavlaš opcijo gay-gay: avto dela dokler ne zariba al pa kj ne odleti stran.......za varovalko zamenat se kliče soseda.....nase zna opozorit sam tko da jih pol faše brez da bi se znau brant pa nazai usekat ( kukr se je zgodil na paradi) ......and many more!!!!

Kot sm že reku mam gay kolega.......meu sm biušo k je tud mela neki gayev za frende......ne počutm se ogrožene od njih vem da mi nč nočjo in jim kontra nč nočm sam nazai.......ampak noben mi ni delvou lih dec.....to je ženska ujeta v moškem telesu in ne predstavla bipola pr vzgoji!!!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Vsi gayi tukaj, ne zamerim vam in rad vas imam! Vredu dečki ste! Samo ne mi blizu hodit pa se bomo razumeli
evil.gif
Dajte no, ne si gnat k srcu prosim, samo pogovarjamo se. Sem pa iz okolice Maribora in tukaj res ni toliko te scene, če pa so že pa se skrivajo.... Dobro za nekaj lejzbač vem ampak to so bolj ali manj vse pol z moškimi pol z ženskami, so zmedene, še same ne vedo kaj bi rade... Ne res... nisem proti gayem, ne podpiram pa da vzgajajo otroke in da da se otroke poučuje v veri da to ni nič takega!