Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sem prepričan da če bi vzeli vzorec 100 otrok in jih od malega vzgajali da je biti gay popolnoma normalno in to ni nič hudega da bi jih velik odstotek bil gayev! Otroku lahko marsikaj vcepiš...
Kako si potem razlagaš da vseh tek nekaj milionov staršev vzgaja otroke v veri da je biti homoseksualec narobe, pa jih je še vedno kar lep procent.
Kot že napisano, nima veze z vzgojo. Mene nihče ne bo prisilil, da vlečem kranjsko klobaso če imam raje dagnje
No ja v tej debati je res velik ČE-jev.....kaj je zdei bolš....da ma otrok nasilnga fotra k pretepa pasivno ženo...al ma kaka ljubeča geya al pa lezbiki za starša.........
......
...
.....................................ampak vseen sm še zmer ZA da ma otrok očeta in mamo...........očeta: da zna gumo zamenjat.....da zna krigl pira postavt na mizo tko da se vidjo odtisi.....da zna koga počt na gobc če je treba ......da ve kako rignt po moško po piru.....
......
mamo: da zna kj zlikat si.......da zna pralni stroj nastavt.......da zna drobiž v največji gužvi vn strest pa štet en cent pa po en cent
......da zna kaki punci na dušo pihnt!!!
Si predstavlaš opcijo lezbika-lesbika.....sami ženski vzorci....brez odtisov na mizi...brez riganja...
kaj mu pomaga da zna dobr muco polizat če ma za vse drugo 2 levi roki
Si predstavlaš opcijo gay-gay: avto dela dokler ne zariba al pa kj ne odleti stran.......za varovalko zamenat se kliče soseda.....nase zna opozorit sam tko da jih pol faše brez da bi se znau brant pa nazai usekat ( kukr se je zgodil na paradi) ......and many more!!!!
Kot sm že reku mam gay kolega.......meu sm biušo k je tud mela neki gayev za frende......ne počutm se ogrožene od njih vem da mi nč nočjo in jim kontra nč nočm sam nazai.......ampak noben mi ni delvou lih dec.....to je ženska ujeta v moškem telesu in ne predstavla bipola pr vzgoji!!!!