KK lezbika?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A to je tvoj odgovor? Wau, globoko argumentiran in resno razmisljen odgovor, predstavljen s trdnimi argumenti.

Po mojem mnenju je to, ali imaš raje moške ali ženske še najmanjši problem v človekovem življenju, in popolnoma nepomemben podatek za moje mnenje o njem. Mi to kaj škodi? Sem jaz zaradi česa prikrajšan? Mi kdo kaj od ust jemlje? Ne? U, lej ga no.

Me prav zanima koliko vas glasnih tepcev v resnici pozna kak homoseksualni par. Ne vem zaradi česa bi bil otrok zmeden - za razliko od pranja možganov z vero pa ja veš, v katero smer te vleče, ane? Ali se ti zdi, da bi bil ti lahko homoseksualec, če bi oči raje mel kolega Janeza?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
koliko je ljudi k so drugačni, pa se kažejo... ne vem kaj je narobe s tem. oz. kaj se to sploh nas tiče???

Ker imajo bodisi rimokatolik in budist, avtomobilist in motorist, nemec in slovenec, moški in ženska, blondinke in črnolaske, Štajerc in Ljubljančan in nenazadnje, [censored] in genij enake pravice pred zakonom.

Homoseksualci pa ne.

Bolj jasno?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Pedi kje si kje je tvoja tipka - delete - ????
Sedaj ko bluzijo in širijo nestrpnost ti na misel ne pride, da bi jo uporabil ker ti nestrpnost (sploh proti RKC) ugaja in se ujema s tvojim liberalnim nazorom.
Če pa bi pluvali po tvojih ikonah bi pa revolucijo naredu, PLS bodi tečen do vseh al pa do nobenga več, pa tudi tvojega slavnega stavka ne pozabi : drži se teme!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Ubistvu sm repliciru samo na posvojitev otrok od istospolnega para!

In ja mam tud.....kolega istospolno usmerjenga....in ja ni mi še nč naredu.....in še zmer trdim da si mal hipija
smile-1.gif
Oz si liberalec prek vseh meja (žal se ne strinjam z 237% liberalnostjo družbe)

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
shocked-1.gif
Kje si zdei Evrowhatever?

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Hold on.

Nisem liberalec prek vseh meja - sem prvi, ki podpiše avtomatično dovoljeno nošenje strelnega orožja (in hkrati smrtno kazen z javnim obešenjem za neprimerno uporabo), pravni sistem po principu "Judge Dredd", in obvezno domovinsko vzgojo, kjer je malim mulcem razloženo da je Slovenija država v okviru EU, ter svet z eno valuto in eno vlado, ki meni, da bi korporacije preko določene vrednosti in števila zaposlenih morale imeti iste pravice kot nacionalne države, ter da bi bilo državljanstvo nekaj, kar si izbereš izmed več ponudnikov, ne pa prisiljena "loterija"... [censored] no, če sem kaj sem illuminirani prosozidarski NWO-jevec.

Ampak Mejduš, vsi pripadniki Homo Sapiens morajo pa imeti enake pravice in dolžnosti, pa zaradi mene če so rozakožni tranvsestitski lezbični cigani iz Uzbekistana ki pijejo samo ovčjo kri.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Sedaj ko bluzijo in širijo nestrpnost ti na misel ne pride, da bi jo uporabil ker ti nestrpnost (sploh proti RKC) ugaja in se ujema s tvojim liberalnim nazorom.
Če pa bi pluvali po tvojih ikonah bi pa revolucijo naredu, PLS bodi tečen do vseh al pa do nobenga več, pa tudi tvojega slavnega stavka ne pozabi : drži se teme!

o kakšni tipki govoriš???

In, ne vem zakaj bi bil tečen do vseh, če me vsi ne motijo?
pa da bi bil stavek "drži se teme" moj slavni stavek se tud ne spomnim...???

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
hysterical-1.gif

Pa saj ne moreš verjet.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
koliko je ljudi k so drugačni, pa se kažejo... ne vem kaj je narobe s tem. oz. kaj se to sploh nas tiče???

Ker imajo bodisi rimokatolik in budist, avtomobilist in motorist, nemec in slovenec, moški in ženska, blondinke in črnolaske, Štajerc in Ljubljančan in nenazadnje, [censored] in genij enake pravice pred zakonom.

Homoseksualci pa ne.

Bolj jasno?

aha. pol je narobe ker se kažejo in niso enaki pred zakonom al kako?
confused-1.gif

Sej jest pravim da bi morali imeti vse iste pravice kot ostali, edino posvojitve ne - zaenkrat.

off: matr dons mi tale vrocina prov skodi zgleda... ker mi ni nič jasno, kaj hočete eni povedat! ti in rajko...
confused-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Sej jest pravim da bi morali imeti vse iste pravice kot ostali, edino posvojitve ne - zaenkrat.

Jaz ti pa pravim, da ne moreš človekovoh pravic omejevat, ker potem lahko rečemo tudi, da je treba narediti lobotomijo vsem, ki na forumih uporabljano nickname msenjur, da se črnec ne sme poročiti z belko, in da je treba katolika, ki seksa pred poroko ceremonialno kamenjati.

Drugače pa, kozarec hladnega vina in fen prav lepo preženeta vročino
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
, pa tudi tvojega slavnega stavka ne pozabi : drži se teme!

Men je njegov moder text bl rajcig
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Imaš prav! Bom predlagal moderatorju tega podforuma, če lahko tako nestrpno temo zaklene, avtorja pa ohladi.

Citat:
Če pa bi pluvali po tvojih ikonah bi pa revolucijo naredu,
In kdo je torej moja ikona???

Kresal - očitno ne
homoseksualci - očitno ne
RKC - očitno ne
motoristi - očitno ne
vrtičkarji - očitno ne
Miro senica - očitno ne
.
.
.

Si mogoče mislil Janšo da je moja ikona???
17758-icon_confused.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Right. Ja. Kot sem ze nekje napisal:

Vsak otrok si zasluži dom in starše, ne pa Slovenske Družine, očeta, šlosarja, barskega vseveda in pijanca Jožo ter njegove žene, Metke, "bolj-me-tepe-raj-me-ma", tipa ženske ki itak "ne rabi več kot onsovne šole", domače gospodinje in glavne obrekovalke za mater. V takih primerih bi bila Stane in Dejan definitivno bolj primerna starša. Ampak ne, bog ne da, družina je Oče in Mati, tako je Župnik djal! :S

Aja, pa da ne pozabimo, vdovam in vdovcem moramo takoj otroke pobrati, ker si vsak otrok zasluži očeta in mater! PRASCI! Kako si drznejo poizkusiti otroka vzgajati brez enega starša. Perverzneži.

Od takih kretenov je pa potrebno otroke vzeti, in jih dati normalnim familijam, ne pa pedrom ki bojo svojim posojenim fantkom takoj ko bojo malo zrasli že kukali v tuše..Zdej če bi vse take komentiral bi lahko naredili xyz tem za xyz debilnih ljudi..

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Kakšne so zadnje znanstvene ugotovitve? Je homoseksualnost genska napaka ali psihična bolezen?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok... to smo res zašli. Ampak to so itak drugi že prej...
sam moja tipka delete mi še vedno ni jasna!

Evrofil: ja zdej razumem ja. Sam če otrok je pač nedolžen, in ne more odgovarjat za svoje starše. In predvsem mi je tud vseeno če ga vzgajata geya, ker bo verjetno dost lepše vzgojen kot pa marsikdo izmed hetero parov. Sam problemi se začnejo v vrtcu, šoli, kjer pa ne moreš preprečit označevanja. Tud z zakonom ne. Tukaj pa otrok nastrada. In vsi ti primeri k si jih ti naštel se tičejo oseb, katere so se prostovljno odločile za moralno "kršitev".

imaš pa prav. Grem na 3dcl spricerja, da si mal glavo ohladim...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Right. Ja. Kot sem ze nekje napisal:

Vsak otrok si zasluži dom in starše, ne pa Slovenske Družine, očeta, šlosarja, barskega vseveda in pijanca Jožo ter njegove žene, Metke, "bolj-me-tepe-raj-me-ma", tipa ženske ki itak "ne rabi več kot onsovne šole", domače gospodinje in glavne obrekovalke za mater. V takih primerih bi bila Stane in Dejan definitivno bolj primerna starša. Ampak ne, bog ne da, družina je Oče in Mati, tako je Župnik djal! :S

Aja, pa da ne pozabimo, vdovam in vdovcem moramo takoj otroke pobrati, ker si vsak otrok zasluži očeta in mater! PRASCI! Kako si drznejo poizkusiti otroka vzgajati brez enega starša. Perverzneži.

Od takih kretenov je pa potrebno otroke vzeti, in jih dati normalnim familijam, ne pa pedrom ki bojo svojim posojenim fantkom takoj ko bojo malo zrasli že kukali v tuše..Zdej če bi vse take komentiral bi lahko naredili xyz tem za xyz debilnih ljudi..

Aha! Se pravi, homoseksualec = pedofil? Zanimivo.
Se pravi je vse kul, če bi recimo rekel, da je rimokatoliški župnik = pedofil?
Da je moški, ki uživa ob gledanju analnega seksa po TV = latentni [censored]?
Vsak ki se ga je enkrat v življenju napil = alkoholik?

Kolk je posploševanje in stigmatizacija kul, ane?
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Od takih kretenov je pa potrebno otroke vzeti, in jih dati normalnim familijam, ne pa pedrom ki bojo svojim posojenim fantkom takoj ko bojo malo zrasli že kukali v tuše..
hysterical-1.gif
Ker heteroseksualni očetje pa svoje hčere kukajo pod tušem, ane?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Imaš prav! Bom predlagal moderatorju tega podforuma, če lahko tako nestrpno temo zaklene, avtorja pa ohladi.

Citat:
Če pa bi pluvali po tvojih ikonah bi pa revolucijo naredu,
In kdo je torej moja ikona???

Kresal - očitno ne
homoseksualci - očitno ne
RKC - očitno ne
motoristi - očitno ne
vrtičkarji - očitno ne
Miro senica - očitno ne
.
.
.

Si mogoče mislil Janšo da je moja ikona???
17758-icon_confused.gif

jao... kaj je zdej to???!!! a on je teb odgovarjal al kaj???

matr...
confused-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Od takih kretenov je pa potrebno otroke vzeti, in jih dati normalnim familijam, ne pa pedrom ki bojo svojim posojenim fantkom takoj ko bojo malo zrasli že kukali v tuše..
hysterical-1.gif
Ker heteroseksualni očetje pa svoje hčere kukajo pod tušem, ane?

Actually...
smile-1.gif

Se pomnite Fritzla, tovariši?
smile-1.gif