Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kakšne so zadnje znanstvene ugotovitve? Je homoseksualnost genska napaka ali psihična bolezen?
A si že nehal pretepati ženo?
Mislim, koje izrazoslovje :S Who gives a [censored] kaj je...
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kakšne so zadnje znanstvene ugotovitve? Je homoseksualnost genska napaka ali psihična bolezen?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Si mogoče mislil Janšo da je moja ikona???
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
A si že nehal pretepati ženo?
Mislim, koje izrazoslovje :S Who gives a [censored] kaj je...
Citat:
Lepo da ti je všeč, če ne bi ti ga odstranil.
Zakaj že? Da se ne bi česa naučil narobe ali kaj? Da ga ne bi učili gejevstva?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ker vzgoja 2h lezbik al pa 2h gayev ni isto kt vzgoja fotra in mame! Mora bit bipol!
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Misliš?Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Samo se pa vseeno lahko vprašamo, če ima otrok vzorec, da sta njegova starša dva očeta ali pa dve materi, ali nebi tudi sam imel to kot za pravilno in edino pravo? In bi tudi sam gledal za istim spolom?
In kaj se to razlikuje od tega, da oče in mama hodita v cerkev (namenoma ne bom napisal kakšno, ker je vseeno)? Bo tudi sam lezel tja ...Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Samo se pa vseeno lahko vprašamo, če ima otrok vzorec, da sta njegova starša dva očeta ali pa dve materi, ali nebi tudi sam imel to kot za pravilno in edino pravo? In bi tudi sam gledal za istim spolom?
Kaj bi rad povedal s tem? Da so alter antijugoslovani že po prvi minuti postali nestrpni do tebe?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Lepo da ti je všeč, če ne bi ti ga odstranil.
Look pediater i have got 1 new star.....i have the same amount of stars as you now.....is this because of my new nickname....emmm i can not pronounciate it good...đugoslovan???
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
enkrat gledala na discovery-u, k so primerjal dva dvojčka, eden od njiju je bil gej. Kriv naj bi bil en hormon, ki ga je eden od njiju med nosečnostjo prejel premal in je zaradti tega imel "željo" po istem spolu in ne nasprotnem
Citat:
Prav je, da imajo urejeno dedovanje in vse ostale pravice, ki jih imajo heteroseksualni pari.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Right. Ja. Kot sem ze nekje napisal:
Vsak otrok si zasluži dom in starše, ne pa Slovenske Družine, očeta, šlosarja, barskega vseveda in pijanca Jožo ter njegove žene, Metke, "bolj-me-tepe-raj-me-ma", tipa ženske ki itak "ne rabi več kot onsovne šole", domače gospodinje in glavne obrekovalke za mater. V takih primerih bi bila Stane in Dejan definitivno bolj primerna starša. Ampak ne, bog ne da, družina je Oče in Mati, tako je Župnik djal! :S
Aja, pa da ne pozabimo, vdovam in vdovcem moramo takoj otroke pobrati, ker si vsak otrok zasluži očeta in mater! PRASCI! Kako si drznejo poizkusiti otroka vzgajati brez enega starša. Perverzneži.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Prav je, da imajo urejeno dedovanje in vse ostale pravice, ki jih imajo heteroseksualni pari.
Razlika je?
Veš kaj o dedovajnu?
Če imaš kaj izkušen iz tega področja rabim uslugo.
Se proglasim za lezbijko če bo kaj več pravic.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Right. Ja. Kot sem ze nekje napisal:
Vsak otrok si zasluži dom in starše, ne pa Slovenske Družine, očeta, šlosarja, barskega vseveda in pijanca Jožo ter njegove žene, Metke, "bolj-me-tepe-raj-me-ma", tipa ženske ki itak "ne rabi več kot onsovne šole", domače gospodinje in glavne obrekovalke za mater. V takih primerih bi bila Stane in Dejan definitivno bolj primerna starša. Ampak ne, bog ne da, družina je Oče in Mati, tako je Župnik djal! :S
Aja, pa da ne pozabimo, vdovam in vdovcem moramo takoj otroke pobrati, ker si vsak otrok zasluži očeta in mater! PRASCI! Kako si drznejo poizkusiti otroka vzgajati brez enega starša. Perverzneži.
V spamu sem ti nekaj odpisal na tole...
Ampak odgovora ni bilo....