KK lezbika?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kakšne so zadnje znanstvene ugotovitve? Je homoseksualnost genska napaka ali psihična bolezen?

A si že nehal pretepati ženo?

Mislim, koje izrazoslovje :S Who gives a [censored] kaj je...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Lager, kdaj ga bo tebi
17758-icon_confused.gif
?

1042273709_1.jpg

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kakšne so zadnje znanstvene ugotovitve? Je homoseksualnost genska napaka ali psihična bolezen?

A si že nehal pretepati ženo?

Mislim, koje izrazoslovje :S Who gives a [censored] kaj je...

hysterical-1.gif

Pred časom sem bral o raziskavah pri katerih so ugotovili kako zmanjšati možnosti za homoseksualnost. Ne spomnim se natančno, ampak menda naj bi mati med nosečnostjo jemala neke preparate. Ampak, ker to ni bilo politično korektno so znanstvenika utišali, verjetno sedaj pometa laboratorije
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Lepo da ti je všeč, če ne bi ti ga odstranil.
zmaga.gif

Look pediater i have got 1 new star.....i have the same amount of stars as you now.....is this because of my new nickname....emmm i can not pronounciate it good...đugoslovan???
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ker vzgoja 2h lezbik al pa 2h gayev ni isto kt vzgoja fotra in mame! Mora bit bipol!
Zakaj že? Da se ne bi česa naučil narobe ali kaj? Da ga ne bi učili gejevstva?
bonk.gif

OK, recimo da se strinjam - ampak potem je do časa, ko je otrok sposoben samostijnega razmišljanja (kar je načeloma 15 ali 16 let) treba prepovedat tudi kakršnekoli verske vzgoje (verouk in podobno) in podobnega (kamor sodi recimo vegetarianstvo, pacifizem ali militarizem ipd ...), s čimer starši otroku vsiljujejo svoj pogled na svet.
DOkler dovoliš takšne enopolarne vzgoje, ne vidim razloga, da tudi gejevska ali lezbična ni OK ... Če taka stvar sploh obstaja, ker doslej še nihče ni dokazal, da se ti otroci kaj razlikujejo od tistih iz "klasične" družine ...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik hgard pravi:

enkrat gledala na discovery-u, k so primerjal dva dvojčka, eden od njiju je bil gej. Kriv naj bi bil en hormon, ki ga je eden od njiju med nosečnostjo prejel premal in je zaradti tega imel "željo" po istem spolu in ne nasprotnem

Samo se pa vseeno lahko vprašamo, če ima otrok vzorec, da sta njegova starša dva očeta ali pa dve materi, ali nebi tudi sam imel to kot za pravilno in edino pravo? In bi tudi sam gledal za istim spolom?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Samo se pa vseeno lahko vprašamo, če ima otrok vzorec, da sta njegova starša dva očeta ali pa dve materi, ali nebi tudi sam imel to kot za pravilno in edino pravo? In bi tudi sam gledal za istim spolom?
Misliš?
rolleyes-1.gif

Problem bi bil, če bi ga starša psihično in fizično maltretirala če bi gledal za nasprotni spol. Ampak taki podobni osebki obstajajo tudi v normalnih familijah.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

In kaj se to razlikuje od tega, da oče in mama hodita v cerkev (namenoma ne bom napisal kakšno, ker je vseeno)? Bo tudi sam lezel tja ...
Je oboje OK ali oboje narobe? Ker eno OK in drugo narobe pač ne more biti. Princip je princip. Vseeno mi je, kakšen, ampak enak za vse.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Lepo da ti je všeč, če ne bi ti ga odstranil.
zmaga.gif

Look pediater i have got 1 new star.....i have the same amount of stars as you now.....is this because of my new nickname....emmm i can not pronounciate it good...đugoslovan???
hysterical-1.gif
Kaj bi rad povedal s tem? Da so alter antijugoslovani že po prvi minuti postali nestrpni do tebe?
Ti dam 5* da jim dam kontra...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:

enkrat gledala na discovery-u, k so primerjal dva dvojčka, eden od njiju je bil gej. Kriv naj bi bil en hormon, ki ga je eden od njiju med nosečnostjo prejel premal in je zaradti tega imel "željo" po istem spolu in ne nasprotnem

Ja, točno to je bilo. Vem, da so se potem oglasile gejevske organizacije in zahtevale prepoved takih raziskav, kolegi pa so bili ogorčeni nad tem znanstvenikom, ker je zmenjeno, da homoseksualnost ni bolezen
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V glavnem, podpiraš jemanje zakona v svoje roke...

Saj cigani bi tudi radi videli, da kraja, posiljevanje,pedofilija, umori, neupoštevanje CPP ne bi bili kaznivi...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Prav je, da imajo urejeno dedovanje in vse ostale pravice, ki jih imajo heteroseksualni pari.

Razlika je?

Veš kaj o dedovajnu?

Če imaš kaj izkušen iz tega področja rabim uslugo.

Se proglasim za lezbijko če bo kaj več pravic.
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Right. Ja. Kot sem ze nekje napisal:

Vsak otrok si zasluži dom in starše, ne pa Slovenske Družine, očeta, šlosarja, barskega vseveda in pijanca Jožo ter njegove žene, Metke, "bolj-me-tepe-raj-me-ma", tipa ženske ki itak "ne rabi več kot onsovne šole", domače gospodinje in glavne obrekovalke za mater. V takih primerih bi bila Stane in Dejan definitivno bolj primerna starša. Ampak ne, bog ne da, družina je Oče in Mati, tako je Župnik djal! :S

Aja, pa da ne pozabimo, vdovam in vdovcem moramo takoj otroke pobrati, ker si vsak otrok zasluži očeta in mater! PRASCI! Kako si drznejo poizkusiti otroka vzgajati brez enega starša. Perverzneži.

V spamu sem ti nekaj odpisal na tole...

Ampak odgovora ni bilo....

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Prav je, da imajo urejeno dedovanje in vse ostale pravice, ki jih imajo heteroseksualni pari.

Razlika je?

Veš kaj o dedovajnu?

Če imaš kaj izkušen iz tega področja rabim uslugo.

Se proglasim za lezbijko če bo kaj več pravic.
hysterical-1.gif

Ti kar postani lezbijka. Boš vsaj iz prve roke izvedel, kaj pomeni teæna piæka.
smirk-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Right. Ja. Kot sem ze nekje napisal:

Vsak otrok si zasluži dom in starše, ne pa Slovenske Družine, očeta, šlosarja, barskega vseveda in pijanca Jožo ter njegove žene, Metke, "bolj-me-tepe-raj-me-ma", tipa ženske ki itak "ne rabi več kot onsovne šole", domače gospodinje in glavne obrekovalke za mater. V takih primerih bi bila Stane in Dejan definitivno bolj primerna starša. Ampak ne, bog ne da, družina je Oče in Mati, tako je Župnik djal! :S

Aja, pa da ne pozabimo, vdovam in vdovcem moramo takoj otroke pobrati, ker si vsak otrok zasluži očeta in mater! PRASCI! Kako si drznejo poizkusiti otroka vzgajati brez enega starša. Perverzneži.

V spamu sem ti nekaj odpisal na tole...

Ampak odgovora ni bilo....

Ker imam kdaj pa kdaj tudi bolj pomembne stvari za početi, kot se pregovarjati s ksenofobi? V spamu sem ti tudi jasno napisal, da drugič preberi vse, kar citiraš - v citatu je jasno viden jupol
smile-1.gif

Anyway, kje že podpiram jemanje zakona v svoje roke?