- zadnja klop ima, vsaj na sredinskem sedežu, premalo prostora za noge, četudi je sedež čisto nazaj pomaknjen.
- zadnja polica je ful čudno narejena, ko odpreš kufer sploh ne moreš ni malo višjega gor dati, če je pri kraj ne odpnes, jo tako čudno dvigne
- cup holderji so hlajeni. Moti to, da tega ne moreš izklopiti. Saj je fino za Red Bull ali cocacolo, za kavo pa malo manj
- nima spominskih nastavitev za nastavitve sedežev in ogledal. Če so že vsi električni, to res ne bi smel biti nek problem
- vidljivost spredaj. Če nastavim sedež pač kot meni paše, potem pojma nimam, kje je konec havbe.
- če stojim na mestu in nimam vklopljenega aktivnega tempomata potem moram bremzo držat, da avto ne rine naprej. Raje bi videla da pač moram kot v prvem primeru malo gasa dati, da spet starta.
- se boljša zvočna izolacija kabine
- kar je touch tipk, bi raje imela fizične
- kot premnogi pred mano. Večji tank. Čim manjkrat bi na črpalko hodila.
- tisto brezžično polnjenje telefona je bolj tako. Itak je ful počasnejše kot preko kabla in pa segreva telefon. Ne vem, a je fora tudi to ko je etui vmes, ko sem ga enkrat menjala je segrevalo manj, ampak vseeno. Nimam pa za primerjavo nobenega drugega gadgeta za brezžično polnjenje, tako da ne vem, kak sploh je normalno in kaj ne
- kar nekaj stvari je, ki jih jaz osebno ne rabim in bi mi bilo vseeno, če jih ni. Raje bi imela možnost to ven iz konfiguracije pometat pa s tem avto poceniti. Recimo tole brezžično polnjenje telefona je ena taka stvar.
EDIT:
Citroen C5 Air