Te moti, da ne gre paket rdečega križa v prtljažnik?
Lahko. Kaj bo dolg seznam?A lahko povem kaj o avtu za manj kot 20K?
Tudi v 20 let starem holzwagnu so sedeži boljši kot v novem...Pri 20 let stari S klasi so sedeži boljši kot v novem holzwagnu, sploh ne moreš primerjat
Pri 20 let stari S klasi so sedeži boljši kot v novem holzwagnu, sploh ne moreš primerjat
S tem nič ne poveš, če ne napišeš kam si šel?jest sm pa nase jezen.. po 20 letih zagledanosti v renault (ok vmes je bil en poskus s hyundai) - sem končno šel drugam.. upam, da bo zdržal
aja.. passat b8/2016.. "magičnih" 100k kmS tem nič ne poveš, če ne napišeš kam si šel?
Enako moj sin 2017 - je že moral menjat vodno pumpo na 2.0 - baje znana in pogosta okvara. K sreči ali pa ne je šlo nekih realnih 100€ iz jamstva prodajalca (če nebi bilo jamstva bi popravljal pri manj dragem serviserju!).aja.. passat b8/2016.. "magičnih" 100k km
Ja nič, začni šparat, tak enih 100€ na mesec bi moralo bit dovolj za nujna popravila.ne me zdej plašit
Vem da je več tipov mašin. Pomoje ne velja za vsene me zdej plašit
Ni opcije, da je glava prevelika?Mene moti, da nikakor ne mores odpreti oken, da ti ne bi direkt po glavi pihalo (a3), verjetno zaradi majhnosti kabine.
Vsaj to gre. Na Toyota/lexus je to znanstvena fantastikaRenault Talisman
Okna in šiberdah gre zapreti na daljinsko , odpreti pa ne !!!