iPad Mini

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa sej je napisal Samsung Galaxy Tab 2 10.1.To je daaaleč od kitajskega ološa za 200 eur.... Pa bote še kr vztrajali, kak je android stabilen, ne?!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
polek tega eni primerjajo kitajska android jajca za 50€ in high end naprave za 500€. v smislu saj android je android.
post od slicka me ze spomnija na to. verjtno ima kako android jajcko od telefona za 20€ in pricakuje taksno delovanje kot na ajfonu.
primerjajte primerljivo. v tem primeru nexus 7 in ipad mini.

Ja, primerjajo zadeve za 500€ in cheap shit kot so SGS3, Galaxy Tab 1 in 2...
aplauz.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Rak rana androida so proizvajalci, ki ga serjejo s svojimi gonilniki in spremembami androida. Tudi zato bo moj naslednji telefon sigurno Nexus.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Pa dajva na tvoj (primitiven) način, če tako želiš. Konkretne Android naprave, ki sem jih omenjal, so:
- Samsung Galaxy Ace (sem že napisal, da je švoh)
- Samsung Galaxy S II (Sranje? Prav, naj bo po tvoje.)
- Noname Android tablica (Ja, sranje, se strinjam.)
- Samsung Galaxy Tab 10 in nevemšekolk (Tudi sranje? OK, zarad mene...)
Če to pomeni, da se lahko kot o primernih "poganjalnikih" Androida pogovarjamo samo o prihajajočih Nexusih je pa sploh pravilno, da se nisem odločil za Androida, ker zanj očitno primernega hardvera sploh ni na trgu. Da pa je treba za zlaganje imenika v stock app-u paziti na hardversko moč, je pa skrajno absurdno.

Predvsem mi grejo na jetra komentarji tvojega tipa, ki so podprti samo s tvojim (napačnim) sklepanjem. Glede na to, da sem v IT biznisu že več kot 10 let in da sem naredil svojo domačo nalogo pred nakupom vem, o čem govorim. In popolnoma dopuščam možnost (in sem sposoben živeti z njo), da je tvoje mnenje drugačno od mojega. Kar pa zate očitno ne velja. Over & out.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Slick, zakaj si vse na sebe apliciral? Napisal sem da ENI primerjajo vse povprek, v tvojem primeru pa da ti primerjas tvoj podhranjen telefon. Sem kaj narobe napisal?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Kako po tako nizkih cenah?
smile-1.gif

Škoda, ker ni še 3G zraven.

Še vedno je 300 eur, osnovni 16GB model... Zgleda majo zalogo in prihajajoč mini
smile-1.gif

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Ali kdo ve, koliko je velikost ekrana v centimetrih (A x B) in kolikšna je pri 7 inč androidih?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Pa dajva na tvoj (primitiven) način, če tako želiš. Konkretne Android naprave, ki sem jih omenjal, so:
- Samsung Galaxy Ace (sem že napisal, da je švoh)
- Samsung Galaxy S II (Sranje? Prav, naj bo po tvoje.)
- Noname Android tablica (Ja, sranje, se strinjam.)
- Samsung Galaxy Tab 10 in nevemšekolk (Tudi sranje? OK, zarad mene...)
Če to pomeni, da se lahko kot o primernih "poganjalnikih" Androida pogovarjamo samo o prihajajočih Nexusih je pa sploh pravilno, da se nisem odločil za Androida, ker zanj očitno primernega hardvera sploh ni na trgu. Da pa je treba za zlaganje imenika v stock app-u paziti na hardversko moč, je pa skrajno absurdno.

Predvsem mi grejo na jetra komentarji tvojega tipa, ki so podprti samo s tvojim (napačnim) sklepanjem. Glede na to, da sem v IT biznisu že več kot 10 let in da sem naredil svojo domačo nalogo pred nakupom vem, o čem govorim. In popolnoma dopuščam možnost (in sem sposoben živeti z njo), da je tvoje mnenje drugačno od mojega. Kar pa zate očitno ne velja. Over & out.

Pa da še jaz napišem... Imel sem iPada dva dni, in je odkorakal tako kot je prisel. Sedaj imam Tab 2. Zakaj? Ker sem se dva dni hebal pa mi ni uspelo z kakšno zastonjsko aplikacijo predvajat mkv+podnapise s šumniki. Zakaj zastonjski app? Ker nimam kreditne kartice in ker se mi prav idiotsko zdi, da naprava za 600eur ne predvaja mkv, pa da sploh ne omenjam ostalih briljantnih (idiotskih neimplementacij) iosa 6. Youtube app, what is this?? Itd itd... Rootal nisem, ker je bil službeni, zato sem se ga raje odrekel v prid Tabu 2. Edino kar pogrešam je retina zaslon. Če pa kdo mislli da na ipadu ne krešajo aplikacije, se prekleto moti. Krešnili so mi prav vsi predvajalniki.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
OPayer HD Lite je free. Predvaja vse. Res pa da free verzija kaže reklame.

Odstranitev youtube appa je pa najboljša stvar iOS 6. Mi je šlo pošteno na jetra, da so se vse povezave na youtube odpirale v posebni aplikaciji in te je vrglo iz browserja. Sedaj se lepo video predvaja v safariju. Pa še v nasprotju z androidom, dela predvajanje v ozadju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Predvaja z šumniki? Dela hw decoding?

Sicer sem pozabil, ampak nekaj me je v safariju motilo, ali nisem mogel raztegnit filma, ali nisem mogel spremenit kvalitete, ali mi pa vsi muviji niso delali. Sem že pozabil....