Js ne bi kupoval teh starin za 90€., že očetov air 2 ni bil nek vrhunec hitrosti, potem je pa še baterija crknila iz danes na jutri.
Ja, moraš imeti malo sreče pri teh zadevah.
Jaz sem dal za Ipad 2 55 EUR. Slučajno videl na Facebooku, da se prodaja in rekel, pa dejmo.
In po nekaj mesecih uporabe lahko rečem best ever spent 55 EUR
. No, pa še 5 EUR za kitajski ovitek.
Ga pa uporablja cela družina za brezvezne zadeve in ga ni škoda niti najmanj. Recimo ta teden je bil po cele dneve na Zoomu za šolo za tamale. Top.
Edit dodatno: še glede hitrosti teh Ipadov. Pomanjkanje le te pride do izraza, če multitaskaš, torej skačeš med aplikacijami. Ker nimajo dovolj RAMa, vedno zapirajo aplikacije in ko greš recimo iz YouTuba na spletni brskalnik, se bo YT zaprl in spletni brskalnik spet zaganjal od začetka in moraš pač počakati 2 sekundi. Ko si pa enkrat v aplikaciji, pa je zadeva čisto zadovoljiva za normalno uporabo. Vsaj moje izkušnje so take.
Pa še to: lahko se kadarkoli zgodi, da bodo ponudniki zaprli dostop do storitev za starejše verzije aplikacij (ki jih uporabljaš na teh zadevah), tako da, to je pač tveganje, ki ga moraš sprejeti. Potem bo pač Ipad postal fajn podlaga za rezat zelenjavo
. Sam sem bil izredno presenečen, ko mi je Zoom zlaufal, sem mislil, da ni niti najmanjše šanse, da bo delal na tej starini.
PA ŠE TO: NA TEH STARINAH SEVEDA NIMAŠ NOBENIH OBČUTLJIVIH ZADEV (NPR. PLAČILNE KARTICE, ITD.), KER SO TO STARE VERZIJE APLIKACIJ Z KDOVE KOLIKO RANLJIVOSTMI.