A boš kaj več povedal ali nas le dražil?V Murski je sedaj razprodaja novih zapakiranih telefonov in druge robe.
Jaz bi en nov Iphone 7 nabavil .
A boš kaj več povedal ali nas le dražil?V Murski je sedaj razprodaja novih zapakiranih telefonov in druge robe.
Pred dvemi dnevi spet - isti center, isti trgovec:A je padlo iz kamiona?
Nop.. znanec prodaja, tako da ce te zanima ti lahko dam kontakt na zs
Pred dvemi dnevi spet - isti center, isti trgovec:
Ukradli za več kot 150 tisočakov mobilnih telefonov in drugih naprav
Mobilne in druge elektronske naprave, ki so jih vlomilci odnesli iz Telekoma v nakupovalnem središču Maximus, so vrnili oškodovancu.ptujinfo.com
Evo:
Neznani storilec ukradel večje število mobilnih telefonov
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske uprave Murska Sobota.sobotainfo.com
No jaz sem samo opozoril pred kakimi sumljivo poceni telefoni iz Murske ali okolice.
Smešno: pred 10 dnevi sem ravno v Murski kupil rabljen iPad za mamo, ampak je imel račun priložen.
Fadil Nope, romuni tam kradejo!
V praksi ne boš opazil razlike. Če ne rabiš veliko prostora za igre ali video obdelavo je 32 GB v osnovnem ipadu dovolj.Ker sem totalni nepoznavalec Ipadov me zanima, ali bi opazil razliko med Ipad 2019 7 generacije vs Ipad 2020 8. generacije?
Oziroma se izplača kupiti zadnji model in plačati več, v primerjavi s predzadnjim modelom?
Katero tipkovnico imaš to? Logitech Combo Touch? Namreč tole jaz gledam zase. Pa še ne vem, če mi bo sploh prav prišla...
Edit: vidim, da je Combo Touch ja. Kako se ti obnese? Pa kje si jo vzel in za kako ceno?
Smart applova tipkovnica deluje tudi na najcenejšem ipadu 7. in 8. generacije.
Za 495 eur dobiš ipad air 3 s 64gb. Konkretno boljši ekran, pa še kaj drugega.Torej, kupil naj bi se Ipad 2020, 8. generacije in 128GB, Wi-Fi, srebrne barve.
Kje naročiti najbolj ugodno in da seveda pošiljajo v SLO?
Lp
Za 495 eur dobiš ipad air 3 s 64gb. Konkretno boljši ekran, pa še kaj drugega.
Par centov pod 500€ z dostavo:
Apple iPad WiFi 8. Gen. 2020 25,9 cm (10,2 Zoll) 128 GB spacegrau | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Apple iPad WiFi 8. Gen. 2020 25,9 cm (10,2 Zoll) 128 GB spacegrau bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Tega spacegrau sem videl na Ebayu.de, ampak če je možno, bi žena rada silber
Ali v SLO zlat 535€ minus 5% s kodo STUDENT5
iPad 8 - iPad - Kategorije
<address>015410 10.2-inch iPad 8 Wi-Fi 32GB - Space Grey 015416 10.2-inch iPad 8 Cellular 32GB - Space Grey</address><address>015411 10.2-inch iPad 8 Wi-Fi 32GB - Silver  www.epl.si
Vam na uslugo:Silver je želja.
Vam na uslugo:
Apple iPad 8. Gen. 2020 25,9 cm (10,2 Zoll) WiFi 128 GB silber | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Apple iPad 8. Gen. 2020 25,9 cm (10,2 Zoll) WiFi 128 GB silber bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
PS: na koncu ga bo imela v ovitku in je prav vseeno kakšne barve je zadaj. Jaz bi ziher vzel zlatega v SLO.