Sem bil cca. 1 uro nazaj v kranjskem BIg Bangu in novih Ipadov nisem videl. Tudi na nemškem Amazonu jih nisem opazil.
Malo sicer res, ampak če rabiš GPS pač kupiš cellular. Ga imam enega in še v življenju nisem uporabljal GPSa na njemu .O fak to pa je nazadnjaško.
Kakšna je razlika v ceni?
Če bi jaz izbiral bi imel prednost tisti s čimveč prostora, 32 GB je malo malo.Ker sem totalni nepoznavalec Ipadov me zanima, ali bi opazil razliko med Ipad 2019 7 generacije vs Ipad 2020 8. generacije?
Oziroma se izplača kupiti zadnji model in plačati več, v primerjavi s predzadnjim modelom?
Odvisno za kaj bo rabil.Če bi jaz izbiral bi imel prednost tisti s čimveč prostora, 32 GB je malo malo.
Ne vem. Predvidevam da je pač večja, ker je novejši.
Ali poleg Ipada dobiš tudi tisto tipkovnico, ki je v ovitku, ali je potrebno to dokupiti? Cena?
Ce bos rabil iPad 2019 32gb wifi nov zapakiran, ga lahkp dobis za 300€
Nič ne dobiš zraven.
Zgoraj sem ti linkal 8ko za 380 EUR s poštnino vred.
Nimaš kaj razmišljat, razen če dobiš novo 7ko za 300 EUR ali manj. Kar pa je verjetno ne boš.
Tukaj imaš pa 7ko za 345 EUR. kar pa je noro, če to vzameš za 35 EUR razlike.
Apple iPad 7. Gen. 32GB, WLAN , 25,91 cm (10,2 Zoll) - Silber online kaufen | eBay
Entdecken Sie Apple iPad 7. Gen. 32GB, WLAN , 25,91 cm (10,2 Zoll) - Silber in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Pa povej za kaj boš rabil zadevo, ker imajo ti le 32GB placa.
Si ga nazaj zapakiral?
Koliko potem stane ovitek s tipkovnico?
V Murski je sedaj razprodaja novih zapakiranih telefonov in druge robe.
Od 30 EUR za Kitajca, pa verjetno do 150-200 EUR za Apple-a .