na podjetje z dostavo v Slovenijo?
Tako je. Sem pa samo dopisal davčno številko zraven (pri naročilu).
na podjetje z dostavo v Slovenijo?
Jaz sem naročil. Vse ok. Čaka se pa malo dalj časa; približno mesec dni. Blago pošljejo iz HK, ampak preko UK. Dajatev ni nobenih. Pa poštnina je brezplačna.Da se malo vmesam, je kdo ze narocal preko eglobal centraleu? Zanesljiva zadeva? Je cena na strani tudi koncna, predvidevam da gre iz EU skladisc, tako da ni drugih dajatev.
Seveda bo. Jaz še vedno uporabljam prvega air-a iz leta 2013, za youtube je še ok, za brskanje je pa že malo počasen. Šele letos sem začel razmišljati o nadgradnji.No, jaz sem se odločil za air 64, materi pa osemko 32. Upam da za nekaj časa bo.
ne poskušaj. Raje kupi rabljenega za 50eurZdravo,
ima kdo izkusnjo z neoriginalnim apple svinčnikom. Mi je velik strošek dati 100e. Bi ga pa imel ker vem da z svincnikom rata ipad veliko bolj uporaben. Vesel bi bil kakšenga linka, ikušnje, mnenja itd.
hvala, lp
ne poskušaj. Raje kupi rabljenega za 50eur
Na YT imaš ogromno primerjav/testov, pa si poglej.Zdravo,
ima kdo izkusnjo z neoriginalnim apple svinčnikom. Mi je velik strošek dati 100e. Bi ga pa imel ker vem da z svincnikom rata ipad veliko bolj uporaben. Vesel bi bil kakšenga linka, ikušnje, mnenja itd.
hvala, lp
Pa je prišel ta dan hitreje kot sem pričakoval. YouTube aplikacija zahteva posodobitev, ki pa seveda na obstaja.Pa še to: lahko se kadarkoli zgodi, da bodo ponudniki zaprli dostop do storitev za starejše verzije aplikacij (ki jih uporabljaš na teh zadevah), tako da, to je pač tveganje, ki ga moraš sprejeti. Potem bo pač Ipad postal fajn podlaga za rezat zelenjavo .