Ipad Air 3 je boljši od Ipad 2020 8. generacije?
Proc je isti, zaslon je konkretno boljši, pa oblika je tudi takoj bistveno boljša. Sam sem ga sicer primerjal še z Ipad 7 (Ipad 8 je identičen po obliki) in mi je v roko bistveno bolj sedel. Na fotkah izgleda vse isto, v živo je pa druga stvar. Pa boljši fotič ima, ampak to je zame pri ipadu nepomembno, ker ne fotkam s tisto žalostjo.
Tukaj si poglej par primerjav:
Kje ga lahko dobim za ta denar?
Še včeraj je bil na Ebay.de, očitno so pošle zaloge.
Poglej, če kateri pošilja po pošti:
Bereits ab 569,99 € ✓ Große Shopvielfalt ✓ Testberichte & Meinungen ✓ | Jetzt Apple iPad Air (2019) Tablet PC günstig kaufen bei idealo.de
www.idealo.de
Zavedaj pa se, da zaloge Aira 3 pohajajo. Sam sem čakal, če bodo kaj cene padle, pa je le ponudba se zmanjševala, tako da sem ga za vikend vzel (očitno enega od zadnjih pri tistem prodajalcu).
PS: na koncu ga bo imela v ovitku in je prav vseeno kakšne barve je zadaj. Jaz bi ziher vzel zlatega v SLO.
Se strinjam glede ovitka, glede barve pa niti ne
.
Mnenja lastnika iPad 2. gen in (mama) iPad 5. gen - vse je to overkill za normalno uporabo.
Sploh pa ne štekam teh for s tipkovnicami, pa ovitki,... pol si na istem kot s ta malim MacBookom, ki ga imam.
Konec koncev pa je bil iPad razvit za male otroke.
Za kaj je bil razvit ne vem, ampak malo poglej če lužo in tam folk uporablja ipad za osnovni računalnik. Recimo študentje za zapiske, precej folka celo dela video in foto editing na njem. In za to je recimo že novi Ipad 8 kar v redu.
Sam tudi še nimam tipkovnice, bom pa videl, če mi bo lahko zamenjal prenosnik, da ga ne rabim za vsak mail vključevati, itd. Potem si jo bom nabavil, ker je bistveno bolj udobno tipkat po tipkovnici, kot pa po zaslonu
.