iPad Mini

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ker tako pac je. tako kot je v sloveniji vse drazje kot v tujini, ker je v tej industriji $=€,...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Totalni offtopic: Ker so ovce zato da se jih striže.

Delni offtopic: 1. ker je razvijalec iz države kjer google ne podpira izplačil (med drugim tudi slovenija), 2. ker je konkurenca free programja hujša, 3. ker so reklamne platforme v androidu boljše (= bolj vsiljive) in se da pobirat denar iz tega

On-topic: ker nisem na tekočem sedaj s temi resolucijami pri applu, a bo razvijalcem app za ipade mini potrebno spet redizajnirat layoute za te nove mašine da ne bo črnega roba?!
17758-icon_confused.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
No vidiš, jaz tudi. Ostalih pa ne uporabljam. Zato ne rabim več JB.

Sem pa zaradi tega glede na splošno prepričanje očitno ovca. Tudi prav.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Jaz sem aplikacije preprost začel kar kupovati, se ne obremenjujem naprej z updejti itd.....tistih 50€ ki jih imam na telefonu je kaj? 1-2x ven v petek se ga napit?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik doto pravi:
http://www.imore.com/ios-app-store-generates-double-google-plays-revenue-app-downloads

Na žalost je podpora play store bolj nujnost zaradi razširjenosti android naprav. Služi se pa bolj švoh. Droidfani ne kupujejo aplikacij.

No, dajmo se tak napisat - droid fani ne kupujejo appov, ker jih marsikje ne morejo, po vecini pa se vedno pali le kreditna kartica. Google je uvedel Play Store gift carde, al kaj ko so le v US.

Tak da tu si je kriv Google sam.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz imam vse aplikacije ali zastonjske ali pa legalno kupljene. Telefon pa imam rootan zaradi Titanium Backupa in ničesar drugega. Titanium je zakon in dela super in mi ni bilo teško dati 5€ za licenco, prav tako ne za ostale programe, ki sem jih kupil pa jih je kar nekaj.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
No in potem imam kolege, ki mi gušijo kako je apple baje zaprt in si nemoreš nič prilagajat itd.... pa primem njegov super duper android telefon v roke, in sploh neve, da lahko ima več namizij, potem sploh neve kako se doda widget.... da lahko notiffication center dol potegne in vgasne wifi še ni slišal.... Ve pa da je Apple crap, ker si ne moreš nič prilagajat.

No vsi apple haterji priznajte, da ste kdaj od koga android telefon v roke prijeli in je imel aktivno samo eno namizje za widgete še pa slišal ni.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Res je, dosti ljudi si kupi pac ker ma sosed oz. kolega, pa da ne izpade kmet. Na koncu pa noben itak ne zna kaj dalje kot klic pa sms, internet je pa tak drag, pa bo operater zasluzo.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz sem aplikacije preprost začel kar kupovati, se ne obremenjujem naprej z updejti itd.....tistih 50€ ki jih imam na telefonu je kaj? 1-2x ven v petek se ga napit?

Tore si ali nisi "zaklenjen" v Applov ekosistem (ker se toliko govori o tem, zneski so pa ponavadi majhni)?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@karakala cestitke da te je srecala pamet!
je pa ipad prva igraca, pri kateri sem v 1 letu pusnil rekordno nizek znesek. Izgubil sem celih 90€!
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Kupujem tablico pa me zanima če se na iPadu da gledat filme+podnapise.... in kako to spraviš na iPad? preko iTunsov?