iPad Mini

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ne delamo se norca iz naprave, ampak militantnih jabolcnikov in njihovih komentarjev. saj ne mores ostat resen zraven
smile-1.gif

Jaz tukaj vidim samo pljuvanje od militantnih androidnežev ali kaj ste?

Se mi zdi pa to tipično slovenceljsko, firma uspešna, avtomatično biti proti. Medtem ko te istočasno lupi druga firma, ampak ta je že druga najbolj uspešna, to je že ok pol.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
imas potem kaksen pameten argument zakaj ga vsak obvezno jailbrejkne? widgetov ne rabite, aplikacij ne kradete,..., zakaj?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
jaz ko sem ga mel sem ga mel zaradi navigona, pol pa sem ga kupo ko je bla akcija 50 % off, pa zdaj nekak ne vidim več razloga zakaj bi ga
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Od kje ti ideja, da iPada vsak obvezno jailbreaka? Kar jih poznam imajo JB trije od osmih in ti trije samo zaradi Installousa, kaj drugega ne uporabljajo s Cydie. Moj je jailbreakan zaradi uporabnih tweakov (iFile, f.lux, Powerleft, Quasar) in bi ga lahko čisto brez problema uporabljal brez JB.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@lateral od kot ideja? ko sem prodajal svojo iJajco sem imel kljub zelo ugodni ceni strasne probleme zadevo prodati zaradi namescenega iOS6. Rabil sem cela 2 tedna in glede na povprasevanje bi ob namescenem iOS5 sel najkasneje drugi dan.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ampak moraš vedet, da so vsi ti hoteli iOS5 (jailbreak) samo zaradi Installousa, ker bog ne daj, da bo nekdo dal 400€ za iPada, potem pa plačal 0.79€ za aplikacijo. Verjemi, da nihče ni zavrnil tvoje tablice, ker bo brez JB moral odpirati settings in izklapljati Wi-Fi tam.

In tu se v prvi vrsti razlikuje Android. Potegneš .apk z neta, naložiš na telefon in inštaliraš. Stvar rešena in ne rabiš roota za to. Apple ima pač (na srečo) to bolje zaščiteno.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Res, kje je tu sreča? Jaz pravim temu smola in najkasneje tukaj proglasim zadevo za popolnoma neuporabno
tongue-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ok nisem vedel, daje vuni že 7,7 inča.Sem mislo, da je 7 inčev popularno, sem na pamet razmišljal....

off: Dejansko izklapljate wifi pa bt?? Sej ko nista v uporabi, praktično ne porabljata eneregije... pogrešam samo 3G hiter vklop/izklop, zaradi požrešnosti baterije in v primerjavi z wifi še vedno prepočasnega interneta.

Glej in se čudi
grin1.gif

GSM Arena 7.7

GSM Arena 8.9

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Če boš ti kot razvijalec vložil 100 ur dela v aplikacijo, postavil ceno 2€, ampak ti bo 90% uporabnikov potegnilo skrekano aplikacijo (posledično ne dobiš denarja), boš še razvijal naprej?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Zato ker si zaradi velikosti android trga ne smeš privoščiti, da te tam ni. Potencial je velik, samo trenutno še ni realiziran. Ko se bo začel google resno ukvarjati s problemom piratiziranja na androidu se pa bo mogoče kaj spremenilo.

JB je vsaj ena mala ovira, da razmisliš, če je res taka katastrofa, če se odrečeš eni kavi in ta denar nameniš razvijalcu, ki se je par tedno, če ne mesecev mučil z aplikacijo.