iPad Mini

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Samo so pa zmagali s 7,9 inči, namesto samo 7.
smile-1.gif
To se bo res fajn prodajalo, ker je idealka glede velikosti.

Če bi bil 8,7 ali 8,3 ali 6,5 ... prav vsaka velikost bi bila za ovce "ta prava". Navali narod na iPad mini. Revolucija!!!!!!! Uaaaaaa.....
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Samo so pa zmagali s 7,9 inči, namesto samo 7.
smile-1.gif
To se bo res fajn prodajalo, ker je idealka glede velikosti.

Sej ne, da ima Samsung že zdaj 7.7 tablico zunaj
smile-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Sami sovražniki si oglašate..kaj vam te gre tak v nos? Ipad mini je naprava kot vsaka druga.... Se iz nexusa tudi tak norca delate? Ne? Zakaj ne? Če pa gre za napravo, ki služi istemu namenu.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ne delamo se norca iz naprave, ampak militantnih jabolcnikov in njihovih komentarjev. saj ne mores ostat resen zraven
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Sami sovražniki si oglašate..kaj vam te gre tak v nos? Ipad mini je naprava kot vsaka druga.... Se iz nexusa tudi tak norca delate? Ne? Zakaj ne? Če pa gre za napravo, ki služi istemu namenu.

glih majo čas ko si custom rome nalagajo na svoje telefone.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
In še kar našrej ponavljajo stare fore z revolutionary, kot da vsako napravo tako omenjajo.... pač so dali velikost kakšno so dali in nevem glih če so rekli da je vse ostalo zanič in da je to prava velikost, pač so se tako odločili.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
problem je samo cena...z gpsom je to kar 200 € več od nexusa..bemo mast, in ne hvala. killakhan si bo oke izpahno.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@tomi koliko jaz opazam si vec folka svoje ipade jailbrejka kot pa custom rome na androida nalaga. jebiga, pac je to nujno, ce hoces imeti take samoumevne stvari kot so vklop izklopo wifi iz homescreena
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ok nisem vedel, daje vuni že 7,7 inča.Sem mislo, da je 7 inčev popularno, sem na pamet razmišljal....

off: Dejansko izklapljate wifi pa bt?? Sej ko nista v uporabi, praktično ne porabljata eneregije... pogrešam samo 3G hiter vklop/izklop, zaradi požrešnosti baterije in v primerjavi z wifi še vedno prepočasnega interneta.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
da ne bomo preveč zašli ... ampak že po tem se vidi razlika ... androideki ste pač bol taki ...

nehaš surfat pa izklopiš wifi
nehaš surfat pa izklopiš podatkovno povezavo
nehaš telefonirat pa zmanjšaš svetlost ekrana

vse to lahko narediš z home screena .. kar je res super
cheer.gif

tvoja avtonomija: 2 dni 12 ur

pol pa sem tu jaz, ki odkar mam telefon še nisem izklopo wifija, podatkovna je vedno on pa ekran je na auto
moja avtonomija: 2 dni 5 ur

grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
kera jama? vsaka stvar ko je vklopljena žere elektriko, in ne malo, sploh ko so v igri šibkejši signali.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@jabolcnika zgresila sta poanto. vklop wifija je zgolj primer zaradi kaksnih bedarij moras jailbrejkat iJajca. lahko noter tudi vstavita vama najljubsi nesmisel. Je pa vedno zanimiva reakcija jabolcnikov, npr. nima mms --->tega tak noben ne uporablja, nima tega in onega---->to noben ne rabi. In zdaj wifi vklop---> jaz nikoli ne izklapljam
smile-1.gif

@tomek, ne skrbi ti za mene. pri meni je vse vzgano, ker gre itak vsak vecer na polnjenje

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
@jabolcnika zgresila sta poanto. vklop wifija je zgolj primer zaradi kaksnih bedarij moras jailbrejkat iJajca. lahko noter tudi vstavita vama najljubsi nesmisel. Je pa vedno zanimiva reakcija jabolcnikov, npr. nima mms --->tega tak noben ne uporablja, nima tega in onega---->to noben ne rabi. In zdaj wifi vklop---> jaz nikoli ne izklapljam
smile-1.gif

@tomek, ne skrbi ti za mene. pri meni je vse vzgano, ker gre itak vsak vecer na polnjenje

točno to sem pričakoval ... če dejansko nihče ne izklaplja zakaj pol tako funkcionalnost silit v ospredje? to me moti pri androidu glih, 1001 nastavitev o katerih jih je 90 % odveč na prvem nivoju ker jih bo nekaj % uporabnikov znalo/želelo uporabit

ne vem zakaj vam je tak težko razumet to, drugačn pristop je, drugačni uporabniki smo, enim paše to drugim druga
rolleyes-1.gif

ste ko rkc ... da nemorte doumet da nekdo drug drugače razmišlja
evil.gif