HTC Touch HD

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
WTF
confused-1.gif

A so zdaj tudi na WM platformi uvedli digitalni podpis, kot na Symbianu?
bonk.gif

Kje so kakšna navodila za tole ukinit?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Kje si pa tole staknil? Katero aplikacijo si nalagal? Je kdo že preveril verzijo na svojem HDju? Moja je 1.14.479.3. Vem da je zunaj že verzija 1.19. Sem malo gledal in probal naložit pa ne gre, ker naj bi bila ta verzija samo za Azijo...
frown-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Nalagal sem SPB Mobile Shell, ki pa je bil sumljivega izvora. Ko sem program potegnil z uradne strani, je zadeva normalno stekla.

Verzija mojega ROM je ista, aparat pa je bil nabavljen pred novim letom na Mobitelu. Zaenkrat sem z delovanjem zadovoljen in ne bom menjal ROMa.

Nekje nazaj je bilo omenjeno zaostajanje pri Garminu. Po temeljitejšem testiranju sem ugotovil, da pri meni prav tako zaostaja prikaz pozicije pri višjih hitrostih. Očitno je krivda na strani Garmina, saj mi iGo8.3 deluje popolnoma normalno.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
A še kdo ne more skopirat kontaktov iz telefona na sim kartico?
Men jih skopira ene par, potem pa javi "bad parameter", so pa problematični določeni kontakti ne vsi in tistih se ne da za hudiča ne skopirat na sim, pa ne vsebujejo nobenih posebnih znakov ali kaj drugega kot jih imajo oni ki jih lahko.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kako v spodnjo vrstico v touchflo3d dodajam elemente? nekak sem ukinil ikonco za emaile, zdej ko jo pa rabim je pa ne znam nazaj nastimat..

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik brainstorm pravi:
A še kdo ne more skopirat kontaktov iz telefona na sim kartico?
Men jih skopira ene par, potem pa javi "bad parameter", so pa problematični določeni kontakti ne vsi in tistih se ne da za hudiča ne skopirat na sim, pa ne vsebujejo nobenih posebnih znakov ali kaj drugega kot jih imajo oni ki jih lahko.
ščž ne prime. vsaj meni na wm6 ni prijelo dokler jih nisem spremenil
wink-1.gif

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Pa res bo nekaj na tem, samo čudno če dam "Špela", bo skopiralo kontakt, če pa dam poleg še priimek ga pa ne bo.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Je kdo že našel kakšno dobro stran s free ali pa crackanimi igrami za HDja? Jaz sem danes iskal, pa čisto nič pametnega. Ravno plačeval pa tudi ne bi za tistih nekaj iger...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Super. Thnx za pomoč. Si morm popoldne vzeti nekaj časa, vendar že vidim, da je tukaj ogromno uporabnikh zadev.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Vem, da ne sodi sem, ampak je tema o njem

Podam HTC Touch HD, več v oglasih
cheer.gif

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
A mi lahko kdo pove kako se imenuje program, ki avtomatsko obrača zaslon v vseh programih telefona? ker ta osnovni program obrača zaslon samo v določenih programih TOUCH FLO 3D.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Da si malo sposodim temo...

HTC Touch HD ali Samsung Omnia?
Katero naj kupim, ker sem res v dilemi. Eni pravijo, da HTC-ju šepa kvaliteta in je veliko reklamacij, drugi pravijo, da to ni res in da je HTC HD generalno gledano boljši od Omnie...

Help?!
smile-1.gif