HTC Touch HD

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
A si je kdo instaliru kakšen dodatek, da mu kaže kapaciteto baterije v procentih oz. kateri je kaj najbolši?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Če kvaliteta pri HDju šepa ne bi vedel... ampak je definitivno v vsem boljši od omnije.

Kako je pa s flashom? A podpira Flash? Na enih forumih sem bral, da ga kao ne... Kar mi je čudno.. Potem praktično na spletu nobenih flash aplikacij ne moreš gledati...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.885
764
113
www.jernej.org
HTC podpira vse, kar podpira omnija, saj imata oba WM sistem. Kar se pa tiče flasha pa trenutno stanje ne poznam... vem, da se je nekaj razvijalo. Beta verzijo so si ljudje že nalagali in uporabljali v kombinaciji z beta verzijo opere. Sicer pa tako ali tako ni NOBENEGA telefona, ki bi znal flash v popolni obliki prikazati. Še najbolj so se približali na WM telefonih (med katere spada tudi htc HD).

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Hvala za info!
smile-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik brainstorm pravi:
A si je kdo instaliru kakšen dodatek, da mu kaže kapaciteto baterije v procentih oz. kateri je kaj najbolši?

SPB mobile shell
- must have program, glej zgoraj levo

Edit: Me pa zanima zakaj se mi ne poveže na Windows Update. Poskusil sem že z vsemi možnimi povezavami, vendar mi vedno vrže napako:

Nazadnje urejeno:

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živjo,
jaz imam pa težavo s pošiljanjem smsov in sicer vsakič ko hočem poslati sms mi napiše da naj prverim naslov servisnega centra v nastavitvah, pa me zanima kere so prave nastavitve in kje točno je treba nastavt. Hvala za odgovore.

Nazadnje urejeno:

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Infernus, flash (npr. video na 24ur,...) lahko gledas s Skyfire browserjem...

Sicer je zunaj ze testna verzija skyfire za WVGA. Jaz uporabljam vga verzijo, sem si pa za to moral instalirat se WVGAFIX 3. Ostale strani pa pogledam z Opero.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
@Drago hvala, bom puskusu spb mobile shell.

Kok se kaj obnese skyfire v primerjavi z opero?
Kok je pa z bookmarki in passwordi za importat v skyfire iz namiznega firefoxa, ker se morem to v kratkem lotit, samo je kar dela, če bo treba ročno vse vnest v skyfire ali v opero?

rma

Zelenc'
29. maj 2008
17
0
1
Nikako mi ne gre inštalirat IGO 8 na HD-ja. IGO-6 mi gre inštalirat, ko pa hočem zagnat aplikacijo se ne zažene.
Prej sem imel TOUCH-a in sta mi obe verziji delali brez problema.
Ima kdo kak nasvet?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
[folders]
app="Storage Card/iGO8"

[interface]
maxzoom2d=6000000