Honor vs samsung

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
Moja prva misel, ko si zacel odnose notri vleči... Ampak tvoja tema, tvoja narativa...

netko

Guru
25. jul 2007
7.383
2.805
113
Punca bo menjala telefon, S22 ultra. Za oko mi je zapel novi honor 8 pro.

Pa me zanima, če je kak samsung fan prešel na honor?

Pogledal sem par yt videov (primerjava s s25 ultra).
honor ima malo boljšo kamero na večjem zoomu in ponoči.
baterija malo dlje drži.

ravno kamera in baterija sta ji prioriteta...

Ali ostanemo zvesti samsungu in vzame s26 ultra?
sem samsungov že mnogo let (če bi malo čustev vpletel, bi to morala biti znamka zadnja v vrsti), sem probal parkat vmes iphone in enkrat tudi honor, pa sem obakrat v nekaj dneh preklopil. če bi jabuku še nekako odpustil saj je drugi operacijski sistm pa honorju nikakor nisem, zato je šel prav hitro v predal... bom pogledal kateri je, mi je kar škoda da leži tam v predalu...
skratka mene še vedno pritegne samsung, mogoče malo zaradi navade ampak resnično na tem telefonu mi nikoli nič ne manjka. Govorim o seriji s7, 9 20 22 24 z njimi imam izkušnje in noben drug me nikoli ni več prepričal

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
sem samsungov že mnogo let (če bi malo čustev vpletel, bi to morala biti znamka zadnja v vrsti), sem probal parkat vmes iphone in enkrat tudi honor, pa sem obakrat v nekaj dneh preklopil. če bi jabuku še nekako odpustil saj je drugi operacijski sistm pa honorju nikakor nisem, zato je šel prav hitro v predal... bom pogledal kateri je, mi je kar škoda da leži tam v predalu...
skratka mene še vedno pritegne samsung, mogoče malo zaradi navade ampak resnično na tem telefonu mi nikoli nič ne manjka. Govorim o seriji s7, 9 20 22 24 z njimi imam izkušnje in noben drug me nikoli ni več prepričal
kaj ti je pa na honorju manjkalo oz kaj te je motilo?

netko

Guru
25. jul 2007
7.383
2.805
113
Zelo enostavno prizgal sem telefon naredil vse kar vedno naredim, prenesem aplikacije in zacnem z upirabo in pridem do tega, da ne vem kaj naj naredim. Ce moram google sprasevat kako narediti nekaj na telefonu, je za mene znak, da bo vedno kaj... telefona nimam zato, da bi studiral in s samsungom mi je dalec najlazje

mcn

Majstr
3. sep 2007
2.068
317
83
Slovenija
glede honor vs samsung, jaz sem tudi navajen na samsung logiko upravljanja telefona, in to ti honor omogoča, da si sam izbereš katero logiko uporabljaš.

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.762
1.100
113
Ker ste v temo privlekli Pixla.....

Je Pixel 10a 256GB za švoh 500€ (ko bo v prodaji) ok zadeva?
Počasi bo treba najti zamenjavo za moj 4 leta stari Realme GT Neo2 (ki sicer še vedno perfektno deluje, a ga občasno že baterija matra....), bi pa rad, da je čim bolj pure Android, želja je seveda tudi brezžično polnjenje in da ni cena (blizu) 4-mestne številke.