sem samsungov že mnogo let (če bi malo čustev vpletel, bi to morala biti znamka zadnja v vrsti), sem probal parkat vmes iphone in enkrat tudi honor, pa sem obakrat v nekaj dneh preklopil. če bi jabuku še nekako odpustil saj je drugi operacijski sistm pa honorju nikakor nisem, zato je šel prav hitro v predal... bom pogledal kateri je, mi je kar škoda da leži tam v predalu...Punca bo menjala telefon, S22 ultra. Za oko mi je zapel novi honor 8 pro.
Pa me zanima, če je kak samsung fan prešel na honor?
Pogledal sem par yt videov (primerjava s s25 ultra).
honor ima malo boljšo kamero na večjem zoomu in ponoči.
baterija malo dlje drži.
ravno kamera in baterija sta ji prioriteta...
Ali ostanemo zvesti samsungu in vzame s26 ultra?
kaj ti je pa na honorju manjkalo oz kaj te je motilo?sem samsungov že mnogo let (če bi malo čustev vpletel, bi to morala biti znamka zadnja v vrsti), sem probal parkat vmes iphone in enkrat tudi honor, pa sem obakrat v nekaj dneh preklopil. če bi jabuku še nekako odpustil saj je drugi operacijski sistm pa honorju nikakor nisem, zato je šel prav hitro v predal... bom pogledal kateri je, mi je kar škoda da leži tam v predalu...
skratka mene še vedno pritegne samsung, mogoče malo zaradi navade ampak resnično na tem telefonu mi nikoli nič ne manjka. Govorim o seriji s7, 9 20 22 24 z njimi imam izkušnje in noben drug me nikoli ni več prepričal
Začneš uporabljati aplikacije? Da pa ni bolj problem v tebi, kot v telefonu, da ne veš kaj početi z njim?prenesem aplikacije in zacnem z upirabo in pridem do tega, da ne vem kaj naj naredim
Racun za druzinskega terapevta na alterju dobiš po postiJebemumiša, da sem šel 2x preverit ali sem na pravem forumu in v pravi debati. Za trenutek se mi je zdelo, da sem na mon forumu ali kakem družinskem psihologu.
Vprašal sem o telefonu in ne o tem kako ohranit vezo![]()