Honor vs samsung

Krop

Fizikalc
15. avg 2019
162
48
28
Dvomim, da ima boljšo kamero kot Samsung. Papir vse prenese potem pa....
Sem probal kitajce pa te zmeraj nekje namočijo. Delam obvoz na vseh frontah

• Všeč mi je
Reactions: novaa

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.959
1.693
113
isto iz samsunga preklopil na Honor 6 pro 1,5 leta nazaj. Dela čisto vse, meni je pomembna kamera in žal honor tukaj S25 samsunga poseka po celi črti. Android avto in BT vse dela, nikoli težav. Zaenkrat ni variante da grem nazaj na Samsunga. Edino teža, 219g mi ni všeč. Pa, sateliitska komunikacija pri nas ne dela (ne da bi rabil sicer). Ekran zelo svetel. Edino to, lani mulc razbil zaslon Honor 200 pro in je menjava stala 180 €, tu ga Samsung poseka. Aha, pa mulc ima zdaj rabljenega Xiaomi redmi note 14 pro 5g. Vrhunski telefon za 140 €, tudi vse dela :)
Kako se pa lahko primerja s25 z h6 pro?
To je kot da bi opel insignijo primerjal z mecedesom a klaso....

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
Fusionn
Dobro, zdaj ne vem, iz kje sta, ampak dvomim, da ni blizu nobenega punkta, kjer bi se lahko par minut igrala z enim ali drugim. A1, Mobitel,... Vsi imajo vedno razstavljene telefone.

Naj vzame tistega, ki ji bolj sede, pa naj bo to subjektivni kriterij kolikor hoče... Ti garantiram, da kateregakoli kupi, bo zadovoljna.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Fusionn
Dobro, zdaj ne vem, iz kje sta, ampak dvomim, da ni blizu nobenega punkta, kjer bi se lahko par minut igrala z enim ali drugim. A1, Mobitel,... Vsi imajo vedno razstavljene telefone.

Naj vzame tistega, ki ji bolj sede, pa naj bo to subjektivni kriterij kolikor hoče... Ti garantiram, da kateregakoli kupi, bo zadovoljna.
ni problem iti pogledt telefon v živo. Samo to ni to. Še posebno če si fan od ene znamke... Zato sem vprašal, če je kak fan prešel na honor. Da dobim info iz prve roke. Skakanje po meniju tam v trgovini se bo tudi un za 300eur zdel dober ;)
Ona je 99% odločena za samsunga. Jaz sem ji samo hotel "razširiti obzorja", ker ima kitajc baje boljšo kamero... proc je isti. Tako, da se mi zdi zanimiva alternativa...
Zato pa je forum, da malo predebatiramo ;)

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
V 99% primerih bo kitajc za 300€ pojedel vse, kar bo folk vanj vrgel. In to za kar nekaj let... Pokrije tudi baterijo. Zal, ko pridemo do kamere, se pa zadeva konkretno podraži. In kamera na honorju magic x pro je odlicna.

Se zmeraj trdim tole...
Mariskateri telefon za 300€ veckrat preseze zahteve in rabo tistih, ki mislijo, da jim brez zadnjega flagshipa ziveti ni. Razen instagrama, tiktoka in podobnih gluposti (ki niso nekaj zahtevne) sem dokaj sigurna, da sem zahtevnejsi uporabnik. Problem kot rečeno, je bila zgolj kamera. Pa niti ne kamera, ker ne rabim, ampak fotkic. Sem tudi temo odprla tu gor, specificne zahteve sicer... Ker vse drugo bo ital pokrito...

Ce pa selfije dela, je bil pa doslej oneplus zmagovalec. Te spolira v nulo. Sem čmoknila na smucanju, da sem imela obrazn popraskan in pordel, sem hotela selfija narediti in mojemu poslat, ampak sem perfektna ven prisla... :oops1:

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Jastreb

Fizikalc
2. mar 2018
271
41
28
Jaz sem nabavil Google Pixel 8a in sem zadovoljen z njim, predvsem mi je všeč ker ni tako velik cegu ,sploh za v nošenje v žepu.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Se zmeraj trdim tole...
Mariskateri telefon za 300€ veckrat preseze zahteve in rabo tistih, ki mislijo, da jim brez zadnjega flagshipa ziveti ni. Razen instagrama, tiktoka in podobnih gluposti (ki niso nekaj zahtevne) sem dokaj sigurna, da sem zahtevnejsi uporabnik. Problem kot rečeno, je bila zgolj kamera. Pa niti ne kamera, ker ne rabim, ampak fotkic. Sem tudi temo odprla tu gor, specificne zahteve sicer... Ker vse drugo bo ital pokrito...

Ce pa selfije dela, je bil pa doslej oneplus zmagovalec. Te spolira v nulo. Sem čmoknila na smucanju, da sem imela obrazn popraskan in pordel, sem hotela selfija narediti in mojemu poslat, ampak sem perfektna ven prisla... :oops1:
To je men vse jasno. Za ig, yt... je tudi un za 300 dober. Sam pri kameri so pa zelo velike razlike. Že med s22 ultra in s23 ultra so kr razlike. Jaz se moram potrudit, da lahko nardim slabo sliko. Ko pa vidkm kaj mi folk pošilja, pa kot da imajo nokio 3310...
Kar se foto dela tiče je cena zelo velik faktor.
Med 6 in 12gb rama pa reeeees redko kdo opazi. Pa 120+ hz zaslon, pa fuhd resolucija, pa super smooth skrolanje... to pa 99% ljudi verjetno res ne potrebuje in niti ne opazi.
Ne nimava rada, da sva popeglana na selfijih

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Jaz sem nabavil Google Pixel 8a in sem zadovoljen z njim, predvsem mi je všeč ker ni tako velik cegu ,sploh za v nošenje v žepu.
Hahaha. Saj ne silim. Samo pokazal sem ji. Odločila se (je)bo sama. Vbistvu si delam uslugo, ker bo vidla kako dober partner sem. Sama se lahko odloči :valjamse:

mcn

Majstr
3. sep 2007
2.068
317
83
Slovenija
Ne vem no, obvezno mora sama reči, kaj bo imela, ker boš itak vse ti kriv, če bo vsaj 1% predloga v katerokoli smer iz tvoje strani.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
Lej jaz vem, kaj si zenska misli, ko tip rece, da ji dela uslugo, ko ji siri obzorja in neki superlativi se ji vsekakor med ušesi porajajo, ampak to je beyond the scope tele debate.

Ce želi samsunga, naj kupi Samsunga. Edini pomislek, ki vzdrži iz smeri nekoga tretjega, ki zadeve sploh uporabljal ne bo, je budget. Ce je skupni in ga preveč zažre... Vse ostalo je asking for trouble po nepotrebnem. Pa da naus rekel, da nisi vedel.

• Všeč mi je
Reactions: mat

Krop

Fizikalc
15. avg 2019
162
48
28
Če poseduje Samsung ultra telefon potem ni glih navadna ženska. Pusti naj se sama odloči, ker so potem težave