Honor vs samsung

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Punca bo menjala telefon, S22 ultra. Za oko mi je zapel novi honor 8 pro.

Pa me zanima, če je kak samsung fan prešel na honor?

Pogledal sem par yt videov (primerjava s s25 ultra).
honor ima malo boljšo kamero na večjem zoomu in ponoči.
baterija malo dlje drži.

ravno kamera in baterija sta ji prioriteta...

Ali ostanemo zvesti samsungu in vzame s26 ultra?

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
Imam honor magic 7 pro... Prav lani takle cajt sem kupila... Kamera je odlična, baterija tudi. S samsungom se ne ukvarjam od S6 dalje...

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Imam honor magic 7 pro... Prav lani takle cajt sem kupila... Kamera je odlična, baterija tudi. S samsungom se ne ukvarjam od S6 dalje...
potem nisi bila ravno pravi samsung fan :p
Ok hvala. Glede na ostale debate, vem, da znaš bi zahtevna uporabnica. Če nič pogrešaš na telefonu, potem je očitno dober:)

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
Je pa samo ena stvar... Ne vem sicer, kako drugi telefoni upravljajo z energijo, kitajci so zelo oštri do aplikacij v ozadju. Jih radi ugasnejo v imenu avtonomije. Mene to moti pri polarjevi aplikaciji in recimo vcasih se spravi na Teslino... Za vse ostale mi je sicer ta funkcija kul in ce ugasa, ne porajtam. App zazene itak instantno v vsakem primeru...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Je pa samo ena stvar... Ne vem sicer, kako drugi telefoni upravljajo z energijo, kitajci so zelo oštri do aplikacij v ozadju. Jih radi ugasnejo v imenu avtonomije. Mene to moti pri polarjevi aplikaciji in recimo vcasih se spravi na Teslino... Za vse ostale mi je sicer ta funkcija kul...
ali ne moreš rečt katere aplikacije naj "ne dira" ? Samsung me na to opozori, da je dal aplikacije spat. Lahko pa določim katero palikacijo naj pusti pri miru.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
Do neke mere... Ampak vidim vcasih, da mi ura se vseeno ne kaze, kdo klice / je poslal sms in moram app odpreti, pol je pa en cajt mir

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.013
113
No, ne zaceti snobizma s telefoni. Zadeve so prepocen v ta namen...

V 99% primerih bo kitajc za 300€ pojedel vse, kar bo folk vanj vrgel. In to za kar nekaj let... Pokrije tudi baterijo. Zal, ko pridemo do kamere, se pa zadeva konkretno podraži. In kamera na honorju magic x pro je odlicna.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Nekaj časa je že od tega, kar sem šel iz Samsumga na Huawei P10. No potem je nastopil spet moj srečen dan ko sem šel nazaj na Note 10. Ampak danes verjamem, da jje vse bolj kot ne podobno.
glede na yt viedeje, je videt, da so res tam-tam. Vem, da je vsaj pol videov sponzoriranih... Recimo procesor imata enak. Primeri slik so celo boljši. Baterija je večja, neka nova tehnologija... Celo cena je tam-tam. Ni nek poceni kitajc.
Za sebe verjeteno ne bom gledal nič drugega, dokler bodo samsungi imel spen. Sicer ga full premalo uporabljam. Samo, ko ga pa, si ne predstavljam telefona brez:) Aja pa modes and routines je tudi zelo uporabna zadeva. Nekako mi vse deluje kar se zmislim in se bojim, da mi na drugem telefonu ne bi... neke stvari ne vem ali so od androida ali od samsunga:)

• Všeč mi je
Reactions: Primus

shift

Guru
20. jul 2007
10.419
3.014
113
za šankom
Doma je s25+ in
Punca bo menjala telefon, S22 ultra. Za oko mi je zapel novi honor 8 pro.

Pa me zanima, če je kak samsung fan prešel na honor?

Pogledal sem par yt videov (primerjava s s25 ultra).
honor ima malo boljšo kamero na večjem zoomu in ponoči.
baterija malo dlje drži.

ravno kamera in baterija sta ji prioriteta...

Ali ostanemo zvesti samsungu in vzame s26 ultra?
Kitajc boljša kamera, vse ostalo je na Samsung boljše, kitajc se mi ne poveže z avtom, ne dela Google pay, pol bluetooth naprav sploh ne vidi, po updateu se kitajc več ne poveže z avtom

• Wow

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.275
813
113
Doma je s25+ in

Kitajc boljša kamera, vse ostalo je na Samsung boljše, kitajc se mi ne poveže z avtom, ne dela Google pay, pol bluetooth naprav sploh ne vidi, po updateu se kitajc več ne poveže z avtom
In pri vseh teh težavah še vedno vztrajaš na kitajcu? Al pa samo trolaš oz lažeš? Moj kitajc vse to zmore, res pa povezava z avtom včasih ni BP. Pa tudi avto ni več najmlajši. Telefon pa za 270€.

• Všeč mi je

k0cbek

Zelenc'
4. mar 2013
19
6
3
Po dobrih 3 letih sem iz S23 prešel na Honor 8 Pro.
Zaenkrat,kar se samega sistema tiče zadovoljen. Mi ja za samo uporabo in premikanje po samih aplikacij boljšei, kot pri Samsungu(sem pred Samsung in imel P30 Pro). Kaj je boljše je še prehitro rečt,ker ga uporabljam šele dobra 2 tedna.
Glavni razlog, da sem šel v zamenjavi je bilo štekanje samega telefona.Sploh se je to poznalo pri vklopu fotoaparata, kjer sem dostikrat moral ali čakat kašno minuto iz prisilno zapret aplikacijo fotoaparata in ponovno vklopite fotoaparat.
Kot je nekdo pred mano omenjal težave z povezljivostjo. Jaz jih nimam. Android avto mi deluje boljše kot na S23.Tudi dosti hitreje se poveže z samim avtom.Vse BT naprave se mi povezujejo normalno brez kakršnih koli težav.
Res da ima Samsung kar nekaj stvari več,tukaj pogrešam načini in rutine in pa AI pri kasnejši obdelavi slik( tukaj mu zaenkrat nobeden proizvajalec ne more parirat) ampak to je tudi vse.
Zaenkrat sem zadovoljen. Čas bo pa pokazal kako in kaj. Za mene je pomembno,da tekočem dela tekoče vsaj približno tako kot mi je P30 Pro,kateri je delal 5 let v bilo dokler mi ni padel po tleh.

Drugače pa mislim,da trenutno ni telefona na svetu,kateri bi zadovoljil vsakega posameznika posebej. Vsak si na koncu sam naredi oceno kaj mi je pri telefonu najbolj pomembno in kaj manj, pa naj si bo to honor,Samsung,apple,xiaomi.....

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

shift

Guru
20. jul 2007
10.419
3.014
113
za šankom
In pri vseh teh težavah še vedno vztrajaš na kitajcu? Al pa samo trolaš oz lažeš? Moj kitajc vse to zmore, res pa povezava z avtom včasih ni BP. Pa tudi avto ni več najmlajši. Telefon pa za 270€.
Kaj bi mel od tega da lažem, prej imel vedno xiaomi, doma tudi honor 400 pro, kamera poseka s25+, tukaj se pa tudi konča, če boš prebral temo o hyperos sem že tam pisal o teh težavah, kaj misliš da mi je dnevni cilj nabijat o telefonih, povedal sem kako in kaj je z Kitajci pri določenih zadevah, nekatere to moti, recimo mene, drugim je vseeno in pridejo za pol cene bolje skoz, ne se vžigat takoj saj ti nisem babe kritiziral

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.643
677
113
Zanimivo. Sam imam s23 ultra. Dnevno odprem foto app res velikokrat. V službi šaltam med appi kot nor... in se ne spomenm, da bi kdaj zaštekal.

Edino kar sem opazil po nekem updejtu al sem celo sam vklopil, ko pišem in predvideva besede, tukaj šteka. Ampak se še nisem poglobil. Kot da "writing assist" ne dohaja. Morda ker imam shranjene 4 jezike in mora med njimi ugotoviti besede.

mcn

Majstr
3. sep 2007
2.068
317
83
Slovenija
isto iz samsunga preklopil na Honor 6 pro 1,5 leta nazaj. Dela čisto vse, meni je pomembna kamera in žal honor tukaj S25 samsunga poseka po celi črti. Android avto in BT vse dela, nikoli težav. Zaenkrat ni variante da grem nazaj na Samsunga. Edino teža, 219g mi ni všeč. Pa, sateliitska komunikacija pri nas ne dela (ne da bi rabil sicer). Ekran zelo svetel. Edino to, lani mulc razbil zaslon Honor 200 pro in je menjava stala 180 €, tu ga Samsung poseka. Aha, pa mulc ima zdaj rabljenega Xiaomi redmi note 14 pro 5g. Vrhunski telefon za 140 €, tudi vse dela :)