Po dobrih 3 letih sem iz S23 prešel na Honor 8 Pro.
Zaenkrat,kar se samega sistema tiče zadovoljen. Mi ja za samo uporabo in premikanje po samih aplikacij boljšei, kot pri Samsungu(sem pred Samsung in imel P30 Pro). Kaj je boljše je še prehitro rečt,ker ga uporabljam šele dobra 2 tedna.
Glavni razlog, da sem šel v zamenjavi je bilo štekanje samega telefona.Sploh se je to poznalo pri vklopu fotoaparata, kjer sem dostikrat moral ali čakat kašno minuto iz prisilno zapret aplikacijo fotoaparata in ponovno vklopite fotoaparat.
Kot je nekdo pred mano omenjal težave z povezljivostjo. Jaz jih nimam. Android avto mi deluje boljše kot na S23.Tudi dosti hitreje se poveže z samim avtom.Vse BT naprave se mi povezujejo normalno brez kakršnih koli težav.
Res da ima Samsung kar nekaj stvari več,tukaj pogrešam načini in rutine in pa AI pri kasnejši obdelavi slik( tukaj mu zaenkrat nobeden proizvajalec ne more parirat) ampak to je tudi vse.
Zaenkrat sem zadovoljen. Čas bo pa pokazal kako in kaj. Za mene je pomembno,da tekočem dela tekoče vsaj približno tako kot mi je P30 Pro,kateri je delal 5 let v bilo dokler mi ni padel po tleh.
Drugače pa mislim,da trenutno ni telefona na svetu,kateri bi zadovoljil vsakega posameznika posebej. Vsak si na koncu sam naredi oceno kaj mi je pri telefonu najbolj pomembno in kaj manj, pa naj si bo to honor,Samsung,apple,xiaomi.....