HTC Touch HD

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Nikakor mi ne uspe usposobit bookmarkov iz desktop verzije opere v operi mobile.
Naredil sem takole

1) Export your FF or IE bookmarks to your PC (bookmarks.html)
2) Install Opera 9.xx on your PC
3) import the bookmarks.html file from step 1
4) make any changes you want in Opera, then close Opera
5) Go to C:\Documents and Settings\"USER NAME"\Application Data\Opera\Opera\profile
and find a file called Opera6.adr
6) Copy this file to your Touch HD into the following directory:
My Device\Windows\Opera9
It will replace the Opera6 file that is currently on your Touch HD, and you should now have those bookmarks in OperaMobile.

Samo bookmarkov pa ni in ni, zmeraj ko izklopim opero mobile, se vzpostavi nazaj prazna default datoteka Opera6.adr velika 63 bytov
Imam pa Duttys1.7 rom ne vem ali ima to kaj veze ali kaj delam narobe.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živjo,

Še enkrat vas prosim če mi lahko nekdo pove kako na HTC HDju usposobiti SMS ker ko grem na Telefon\meni\možnosti\storitve in nato izberem Odzivnik in besedilna sporočila ter dam Pridobi nastavitve mi javi da odčitavanje nastavitev iz omrežja ni mogoče,.... Domnevam da je ta del za pridobit nastavitve SMS centra.... MMSe mi lepo pošilja SMSov pa nikakor noče. Ali je mogoče še kaka druga varianta za naštimat nastavitve za SMSe. LP

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Jaz sem imel identično težavo, saj sem telefon vzel pri Mobitelu, sim pa sem dal notri od Simobila.
Rešil sem na sledeči način: star-->settings-->connections-->connection setup
Izberi državo (Slovenija) in svojega operaterja. Kolikor se spomnim, je potem protrebno resetirati, ali pa se celo sam resetira.
Pri katerem operaterju si kupil telefon in katero sim uporabljaš?

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živ,
Prvo hvala za odgovor, telefon sem kupil pri mobitelu in uporabljam zadnji njihov sim (so mi ga na mojo željo zamenjal). Bom pa sedaj sprobal tvoj predlog.

Nazadnje urejeno:

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Sprobal nastavit tako kot si predlagal in nič ne pomaga še vedno ne morem poslati SMSa in mi javlja tisto sporočilo.
frown-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Aparat sem vzel pri mobitelu, vstavil kartico od Simobila in zadeva deluje brez kakršnegakoli posega. Ne vem, kje bi bil tvoj problem.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Hvala za odgovor, bom ob priliki probu narest hard reset pa ponovno vse naštimat pa bomo vidl če bo zadeva zalaufala.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Ugotovil sem da je težava z mojo sim kartico, ko sem probal s fotrovo ki je starejša pa zadeva deluje. Najde vse nastavitve za sms center z mojo pa ne, ki je nova (neka smart card).

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik brainstorm pravi:

Kok se kaj obnese skyfire v primerjavi z opero?
Kok je pa z bookmarki in passwordi za importat v skyfire iz namiznega firefoxa, ker se morem to v kratkem lotit, samo je kar dela, če bo treba ročno vse vnest v skyfire ali v opero?

Jaz se vedno kot default uporabljam Opero, ker skyfire se ni narejen za wvga. S Skyfire VGA si pomagam le pri straneh, ki jih opera ne prikazuje popolno, npr. 24ur, viamichelin,...

perc10

Zelenc'
16. feb 2009
15
0
1
ok dans grem verjetn po hd zdej pa ker navigacijski program dam gor oz je boljsi sm bral o nekih zaostankih na igo
a pol pravte je garmina bol gor dat

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Kolikor poznam situacijo je sam izgled Igo super, tudi navigacija naj bi bila dobra, vendar ne najde veliko hišnih številk. Glede sam funkcionalnosti je vsekakor boljši Garmin, saj te bo gotovo pripeljal na cilj. Naloži si oba, pa se odloči kar sam.

rma

Zelenc'
29. maj 2008
17
0
1
Kako brezžiæno povezat HD-ja in prenosnik.
Mi ne rata, prosim za pomoč.

Hvala.

perc10

Zelenc'
16. feb 2009
15
0
1
ishtar007@ hvala za odg ,verjetn bom res kar oba sprobu sploh nism pomislu na to moznost :D
sam glede na to da bom bl za slo uporablju gps ,berem da je garmin bol pokrit ,preedvsem ga bom rabu za ulce v ljubljani iskat

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Men bodo tile bookmarki živce požrli, kok mate ostali rešeno s tem?
A ste na roke vnašali bookmarke v opero ali ste jih kako importali.
Ker če prekopiram bookmarke iz desktop opere v mobile opero ne dela, očitno shranjuje mobile opera bookmarke na 2 lokacije, samo ona druga mi je neznana, ker kakor hitro opero izklopim in vklopim nazaj prepiše obstoječe bookmarke z default datoteko.
Če pa bookmarke ustvarim z opero mobile, potem pa ostanejo not.
Tako sem zadnjič lepo vse na roke vnesu, nakar sem naredil backup datoteke opera6.adr iz my device\windows\opera9\ nato pa hardresetal, skopiral datoteko nazaj nakar spet ne dela, spet jo prepiše s prazno, al kako nardite vi backup bookmarkov pred hard resetom.
V mobile internet explorerja je dost bolj enostavno vnest, ker jih sinhronizira sam, samo kaj ko določene strani prikazuje tok površno.