HTC Touch HD

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Skopiras v Windows direktorij ali pa v My documents>my ringtones. Tocno ne vem, ker imam v obeh pa ne vem od kje ga pobere, ampak deluje pa.
smile-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem, prekopiral v windowse > rings, pa se pod opcijo kjer lahko izberem zvonenje za sporočilo ne pokaže komada. Si prepričan, da nimaš kje drugje kopiran komad pa da potem dela, nekam ga je treba kopirat sam kam?
Ker tut če hočm zmanjšati opozorilne tone (npr.: ko se sprehajaš po imeniku se pač sliš zvok) potem ob strani telefona pritisnem tipko za zmanjšanje jakosti systeme, vendar posledično utihne tut zvok za novo prejeto sporočilo, samo zavibrira. Res nikoli nisem imel naštiman razna opozorila telefona ali zvok tipk, sedaj tut en bi imel če bi sms-i normalno zvonili.
Prvič v roki z WM pa se še malo lovim;)

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Jah brat znam, sam če sem te prov zastopil je pa drugo. Sedaj sem našel, Kopiral sem v windows to je pa vse, prej sem hotel razporediti in ker je bila mapa rings, sem dal komad tja, sedaj pa samo pod windowse.
Dela hvala

Nazadnje urejeno:

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živjo,

Mene pa zanima na katerio e-trgovinah kupujete dodatke za ta telefon (torbice, zaščite za ekran, polnilce,...).
Hvala vam za odgovore.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Glede na to, da se totalno ne znajdem več med vsemi paketi, aneksi... me zanima, koliko € želijo imeti (poleg vezave za 2 leti) za HTC Touch HD pri Mobitelu od navadnega naročnika paketa Džabest? Malce gledam po njihovi ponudbi, pa tudi tam ni zaslediti tega telefona...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Če vzameš povezani 44 stane telefon 170€, če vzameš paket povezani 33 stane telefon cca 350€, če pa vzameš na džabest pa mislim da stane okoli 400€, 420 tu okol nekje, ne pa manj kot 400€

hehe vidim, da travijan igraš. Jaz sem tut pol leta svojega življenja posvetil v to igrico.

Nazadnje urejeno:

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Ja, tale travian je kr štala. Sem bil leader JZ-Pja (eden izmed njih), pa sem obupal, ker so v Sloveniji preveč pokvarjeni MHji! Sem se preselil na com.
smile-1.gif

Se pravi, zadeva stane okoli 400-450€, če prav razumem? Morda kdo ve, če so telefoni na zalogi oz. kje bi se jih dalo dobiti?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Jaz sem bil na speedu vodja GRS alianse in smo gradili wonder (že puzabu kuko se slovensko reče). pol se je pa večina iste alianse preselila še na server 1 in nas je tut zjebal MH in nam račune zaprl, tko da sem vsaj jaz nehal s to igrico pa začel normalno živeti, igral sem jo tut do 8h zjutraj, če si vodja imaš res polne roke dela, skos te kdo rabi.

Ja take nekako stane. Jaz osebno sem ga dobil na vrhniki na mobitelu, naročil ga je drugi dan sem ga že imel.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Naročil danes tale nosilec, pride z 12v polnilcu in poštnino vred 9€ in naj bi ga dobil v enih 4 dneh, bomo videli.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=200298733695

A je kdo kupil silikonski etui za HD-ja ali če ima link za kakšnega preverjenega trgovca z etuiji na ebayju, ker ta moj ga nima, ker kolikor sem bral na forumih, silikonski še najbolj ublaži udarec ob padcu telefona, crystal case se razleti kot keks.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
sporoci kako se obnese, tudi jaz potrebujem nekaj takega!

jaz imam enakega je čisto ok, malo težko ga je edino vzet iz tega nosilca, posebej če ti zvoni. Rabiš obe roki, da ga lahko lepo vzameš ven.

ismon

Zelenc'
7. feb 2009
3
0
1
men ni delala vibra. Je imel še kdo te težave. Sem dal na servis, CHS pošlje v popravilo v Belgijo, tako da morm zdej čakat min 14 dni na popravilo.
Software mislim, da ni bil kriv.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Pri meni azenkrat vse skupaj dela bp. Je pa tudi res, da se moram še malce poigrati s samim telefonom in naložiti kakšnega garmina + nekaj uporabnih aplikacij.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
meni se je pa v telefonu na zgornjem delu nekaj "losalo". ce ga potresem se slisi nek premikajoci del notri. moram nest na servis ko bo cas. a dajo kak nadomesten aparat?