HTC Touch HD

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Imam eno vprašanje glede nastavitve zvonenja. Ne morem naštimati, da bi zvonil kakšen mp3 komad, vendar imam samo na razpolago že tiste melodije katere so bile v telefonu, prav tako nisem našel nastavitve zvonenje za sporočila. Mi lahko kdo pomaga, kako se naštima, da mi bo zvonil mp3, mislil sem, da ko naložiš komade avtomatsko padejo pod nastavitve zvonenja pa jih ni?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Imam eno vprašanje glede nastavitve zvonenja. Ne morem naštimati, da bi zvonil kakšen mp3 komad, vendar imam samo na razpolago že tiste melodije katere so bile v telefonu, prav tako nisem našel nastavitve zvonenje za sporočila. Mi lahko kdo pomaga, kako se naštima, da mi bo zvonil mp3, mislil sem, da ko naložiš komade avtomatsko padejo pod nastavitve zvonenja pa jih ni?

shrani mp3 pod my ringtones pa bo delalo.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Za zvonenje prejetih klicev lahko enostavno določiš katerokoli zvočno datoteko tako, da odpreš File Explorer, poklikaš po mapah do tiste zvočne datoteke, ki jo hočeš nastaviti za zvonenje, potem pa držiš kliknjeno na tej datoteki, da se ti pojavi contex menu in v njem izbereš "Set as ringtone"

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
hvala fanta sem porihtal, nikoli ne bi našel, da moram držati datoteko, da se mi odpre set as ringtone. Določene stvari so kar koplicirane, katere so naprimer pri nokii čist enostavno za naštimat ( mel sm probleme z uro, da je 24h čas, vendar mi je uspelo, zvonenje), nisem pa nikjer našel, da lahko za sporočila spremenim zvonenje in da si za določeno osebno naštimaš drugo zvonenje? se to da, mislim da bi se moralo- vse te stvari so bile na symbianu lažje, vendar pa misli ko se bom navadil na WM bo čist hudo, že sedaj mi je

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živjo,

zanima me če kdo ve kje bi se dobil dodatki za HTC HD (kak torbica, pa predvse screen protector)

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
screen protector, dobiš že zravn v paketu telefona, drugače pa mislim, da je blo par strani nazaj napisanega nekaj glede tega. ebay-u mislim, da se da kej dobit.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Hvala za odgovor, vem da dobiš screen protector zraven, samo če si tako neučakan in tele kot sem jaz tud tega slabo namestiš in malo fentaš. Tako da bo za boljši vizualni učinek treba nabavt novega
frown-1.gif
. Moram pa reči da sem malo razočaran nad torbico (če ji lahko tako rečemo), ki so jo priložili zraven.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Če so "original" screen protectorji še tak crap ko so bli ko sem jaz Trinity kupil, poj je brezveze ga imet. No, saj itq ne zdrži dolgo
grin1.gif

Splača se kupit protector od Brando preko ebaya, ga imam že nekje leto in pol, pa je še kar ko nov, ko sčistiš ekranček. Vreden svojega denarja, čeprav je bil kar drag. Pa čist na mero je odrezan
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tudi jaz imam nalozene le osnovne stvari, nisem nic takega caral in zaostaja.. sicer pa res ni tako motece.

ima kdo mogoce na disku response time fix, ker ga z uradne strani ni mogoce potegnit..?
sicer pa se mi zadnja 2 dni dogaja, da se mi iGO sam vklaplja?!?!
glede folije se mi pa zdi cist ok ta, ki je prilozena. drugace pa martin fields..

EDIT: imel sem kljukico pri "autorun enabled" v iGO.. upam da je to to in da se ne bo vec vklapljal:)

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Pomoje ti zaostaja samo ne opaziš. Pa da ne boš mislil da ti ne privoščim da bi ti gps dobro delal. Daimond mi je zaostajal tako kot tudi HD, ostali prejšni HTCji pa ne. Pa saj ni tako moteče.

Skorajda dvomim, da nebi opazil, če bi zaostajal. Če mi bo pa pri hitrosti 200 km/h na avtocesti zaostajal za nekaj metrov, se pa niti ne bom preveč sekiral. Do sedaj nisem še pri nobenem HTCju opazil kakšnega zaostajanja (Qtek9090, Tytn, P3600, TouchHD). Probleme opažam edino pri uporabi Navigona na P3600, ker ima premalo memorije.

Zaenkrat bom ostal še pri originalnem romu. če pa bo kakšna huda izboljšava, bom pa menjal. Po enomesečni uporabi sem zelo zadovoljen s TouchHD. Da mu manjka še kakšna tipka, sem se pa tudi že navadil.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
za vse, ki opazate lag pri navigaciji - it's worth a try..

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver\Drivers\InputBufferSize = 64
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver\Drivers\OutputBufferSize = 64
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver\Drivers\RetryWaitonError = 1
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver\Drivers\SleepOnNoData = 250

vir: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=445486&page=9

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
tudi meni na hdju zaostaja gps.. uporabljam pa igo.
ce kdo najde resitev naj jo napise!

zdej sem se spomnil...v iGoju...ko imam nastavljeno avto zoom...je brez laga...
kolikor nekaj na roke približujem pride do laga...probaj in poročaj.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
nisem pa nikjer našel, da lahko za sporočila spremenim zvonenje in da si za določeno osebno naštimaš drugo zvonenje?
isti postopek kot za zvoneje oz. direktno skopiraš v ringtones datoteko. potem pa sounds & notifications, zavihek notifications, potem pa pod event izberi messaging: new text messege.

za drugačno zvonenje pa greš v contacts, izbereš svoj kontakt, daš edit potem pa imaš pod "mobile tel:" izborno okno "ring tone:". tam najdeš svojo melodijo in je.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Je že kdo stestiral kaksen ROM na xda-developer..ta se zdi kar dober > "[Jan 17] Duttys HD V1.7[WWE|GER|FRE|ITA|NLD][ChangeLog & FAQ Post 2][5.2.20769.1.4.5]" =D

Tisti ki si brez touchflo me ne disijo..nocem met plain windoze pa tudi ce dela hitreje
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Citat:
nisem pa nikjer našel, da lahko za sporočila spremenim zvonenje in da si za določeno osebno naštimaš drugo zvonenje?
isti postopek kot za zvoneje oz. direktno skopiraš v ringtones datoteko. potem pa sounds & notifications, zavihek notifications, potem pa pod event izberi messaging: new text messege.

za drugačno zvonenje pa greš v contacts, izbereš svoj kontakt, daš edit potem pa imaš pod "mobile tel:" izborno okno "ring tone:". tam najdeš svojo melodijo in je.

Najlepša ti hvala sem našel. Kontakti super delajo pri SMS-ih se mi pa ne pokažejo komadi, katere sem kopiral, povsod drugod se (ring tone, kontakti) tu pa ne.
Zanima me še glede EDGE, ker se mi skos avtomatsko prižiga in me zanima, če se to poveže na intrnet mi potem ful računa nabija, sem prej videl, da je bil prižgan 47 minut. Se da to kako izklopit, al se ne poveže na net.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik sskavt pravi:
Živjo,

zanima me če kdo ve kje bi se dobil dodatki za HTC HD (kak torbica, pa predvse screen protector)

Na E-bayu kupil

torbica s poštnino 6 €
nosilec za v avto, polnilec za v avto in usnjena torbica 13 ^€screen protector vuikuti (iml na vse telefonih, zelo zadovoljen) 7 €
cheer.gif

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
@Likalnik Instaliri si nodata http://www.modaco.com/content/pocket-pc-software/246171/new-free-utility-nodata/ in ti ne bo hodu več na net, ali pa ko ga hardresetaš ne zaženeš connection setupa in potem nima kam hodit na net, razen na wifi.

@sole Kje si kupil nosilec za v avto in kakšnega, pri globepointu jih dobijo šele konec meseca, jst pa ga rabim za 14 dni, če ne bom moral na hitro enega univerzalnega kupit, al pa garminovega predelat.

@lugi Tudi jst imam naložen Duttys HD V1.7 in deluje zaenkrat enkratno, tako da ga ne boš polomil, če ga zamenjaš z originalnim.

Ja ne vem očitno imate eni veliko srečo, da vam gps v aparatu dela odlično, mi pa malo manj, ker nam pozicija zaostaja, vsaj meni in to kar konkretno v vseh nav. programih kar sem jih poskusu, očitno niso vsi aparati enaki ali pa smo eni preveč picajzlasti.
wink-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
BOm probal s programčkom, upam da se potem ne bo več sam povezoval na edge.Glede connection setup, če ga ne bi na začetku zagnal, potem mi ne bi delali ne mms, gprs, intrnet. Sedaj sem šel pod connection setup - > menu -> pa klukco sm dal pri enable auto configuration, misliš, da bo kaj pomagalo, bom videl čez čas, če se bo še samodejno povezoval. Glede GPS-a pa ja, zaostaja, kar sem ga probaval in se hitro vidi, da ni tako kot pri pravem garminu, mene osebno ne moti in mi je ql tko kot je, glede gps-a ne bom nič več praskal.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sem probal spremenit tiste 4 parametre v registru in tudi auto zoom in gps se vedno zaostaja.. ni pa tako motece, da bi kaj falil, tako da bom pocakal ce bodo pri htcju izdali kaksen fix.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Najlepša ti hvala sem našel. Kontakti super delajo pri SMS-ih se mi pa ne pokažejo komadi, katere sem kopiral, povsod drugod se (ring tone, kontakti) tu pa ne.
u točno my bad. za sms mora biti .wav datoteka. mp3 ne bo prijel za sms...