HTC Touch HD

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
seveda moras bit vezan. lahko vzames itak dzabest za 2 leti + 470e za telefon.
preplacas ga v vsakem primeru, razen v prosti prodaji.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
S penzionističnemu paketu ga ne preplačaš.

Kako ste pa kaj z vgrajenim GPSom zadovoljni?
Jst ne preveč, sem zgleda razvajen, ker sem imel prej Garmina in je kazal točno pozicijo tudi pri 100km/h, tukaj pa kaže točno samo če greš peš, če ne pa zaostaja nekje 50 metrov in več, pač hitreje se pelješ večji je zamik.
Nad tem so se pritoževali že uporaniki Diamonda in zgleda da niso pri tem modelu ničesar spremenili na bolje.
Mislim da koker je drag aparat, bi lahko GPS malo bolje delal, res pa da najde fix v trenutku, garmin 250w mi ga je iskal tudi po 5 min.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Saj ne samo mene, prečitaj malo tuje forume, kok se folk pritožuje nad gps lagom.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=445486
Saj kaže pozicijo v nulo, ko si pri miru, ko pa se premikaš, pa pozicija na telefonu zaostaja za dejansko, tudi pri tebi 100% samo mogoče nisi bil toliko pozoren in večja kot je hitrost večji je zamik.
Mogoče niti ne bi opazil, če ne bi imel prej Garmina, ki je kazal dejansko pozicijo, neglede na hitrost.
sicer je pa zunaj že nov radio, vendar ne zmanjša laga čisto nič, samo Gps sprejem izboljša.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Jaz sem tudi opazil gps lag, najbolj se ga opazi na avtocesti - nadvozi ali mostovi cez reko... Drugace pa se vedno ni toliko, da bi npr. falil izhod, itd.

LP

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
ne, mislim da je 470 če se zavežeš za 2 leti za kateri koli paket (razen Povezani pomoje)...

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz....

Evo,ves navdušen nabavil aparat pri mobitelu in mi nažalost ne odgovarja
frown-1.gif
. Za moje pojme je mal preneroden. Prodam za pametno ceno.

Jusk

Zelenc'
9. jan 2009
6
0
1
Citat:
Uporabnik sskavt pravi:
Ali mogoče že kdo ve če jih imajo v LJ na Mobitelu že na zalogi?

Uradno jih že vsaj 14 dni ni nikjer pri Mobitelu (od Kranja, notranjske, do dolenjske) na zalogi, niti sploh ne vedo v posameznih centrih kdaj, koliko in če sploh dobijo naslednjo pošiljko.
stupid-1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz...

Prosim za hitro pomoč.

Rad bi prenesel kontakte, ki jih imam v HTC HD na en drug aparat, verjetno na nokio E50, ki jo mam še doma. A se to da preko notebooka s kakšnim programom al moram ravno prek SIM kartice?

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Živjo,
Kaj pa če probaš sinhronizirat HD v Outlook in potem nokio sinhrioniziraš enako preko outlooka.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Sej HTCja mam sinhroniziranega z Outlookom. A to pomeni, da imam vse kontakte sigurno tudi v outlooku in jih lahko kasneje prenesem na nokio? Strah me je, da bi izgubil kontakte.

A če kasneje priklopim nokio in jo sinhroniziram, se bodo kontakti prenesli tja? Da ne bo slučajno pobrisal kontaktov v outlooku, ker bo nokia prazna?

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ali ima še kdo težave pri vzpostavitvi zaščitene wpa2 povezave, namreč enkrat se poveže spet drugič ne, enkrat si zapomne geslo od wpa2 spet drugič ga moren na novo vpisovat, na laptopu pa ta povezava deluje brezhibno, tako da ni vzrok router.
Medtem ko pa z nezaščiteno povezavo ni nobenih problemov.
A je wifi zajet v romu ali v radio romu, da mogoče poskusim še kakšno drugo verzijo dat gor?
A je kdo nalagal že kakšne druge rome gor?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik brainstorm pravi:
Ali ima še kdo težave pri vzpostavitvi zaščitene wpa2 povezave, namreč enkrat se poveže spet drugič ne, enkrat si zapomne geslo od wpa2 spet drugič ga moren na novo vpisovat, na laptopu pa ta povezava deluje brezhibno, tako da ni vzrok router.
Medtem ko pa z nezaščiteno povezavo ni nobenih problemov.
A je wifi zajet v romu ali v radio romu, da mogoče poskusim še kakšno drugo verzijo dat gor?
A je kdo nalagal že kakšne druge rome gor?

Očitno je nekaj narobe z romom.... doma imam pravtako povezavo preko routerja kodirano z wpa2 in se je pda (trinity, kaiser, polaris) vedno povezal avtomatsko po par sekundah v omrežje.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=461228