HTC Touch HD

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ok @Drago zdej pa ti povej a kaj pogrešaš hardwersko tipkovnico ali se da z virtualno prav tako udobno shajat, najbolj me zanima za srfanje, ker mi bo služil predvsem kot dlančnik za internet, ko sem na potovanjih, da ne rabim hodit po cyber caffejih na net in kot drugo za navigacijo.
Ker zdej me gloda ali vzeti htcja ali xperio x1, ki ima strojno tipkovnico, vendar skoraj 2 cm manjši ekran.
Ali lahko narediš kakšen screen shoot ene web strani na tvojem telefonu, tako da je zraven prisotna še virtualna tipkovnica, ker me zanima koliko prostora odvzame tipkovnica web strani.
In recimo kako narediš copy paste kakšnega texta, ko nima miške
smile-1.gif
, verjetno s stylosom ali kako.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ksz

a tele stvari na touchu kot so weather in youtube so zastonj? moj prvi wm telefon pa sm mal zmeden..:)
pa se igo iscem, ce ima kdo kak pametn predlog bi bil vesel ZS-ja:)

edit: a iz stanja pripravljenosti se ga ne da zbudit drugace, kot ce pritisnes na on/off oz. potegnes ven stylus?
ter ali se da nastimat, da bi uporabljal samo gsm omrezje?

hvala!

Nazadnje urejeno:

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
1. ne,za weather se ti poveže preko gprs/umts da dobi podatke torej ne (razen če imaš wifi vseskozi prižgan in povezan)
3. start, settings, personal, phone, band in izbereš gsm only...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.144
11.016
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Baterija zdrži od ena do tri dni. Čist zadost. Ima pa precej dolgo "življenjsko dobo" od prvega opozorila do izključitve. Wireless pokuri precej, prav tako pa tudi G senzor (Teeter
grin1.gif
).

Teeter res seka. Na pro-ju sem ga že parkrat končal.
aplauz.gif

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Ce koga zanima za avtonosilec, sem kupil v Merkurju univerzalnega, znamke Cell Up. Enakega imajo v Bigbangu (le druga znamka), cena je povsod cca 14 eur...

Problem je, ker se nosilec med voznjo zaradi dolge gibljive "palice" precej trese, tako da sem ga moral malo predelat - utrdit zglobe ter skrajsat na cca 15cm - zdaj se ne trese vec :D
Druga slabost je, da je "oblazinjen" le ob straneh, tako da sem mu dodal blazinice tudi na spodnja dva kaveljcka, kamor se nasloni spodnji del telefona...

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
A se da jakost zvoka pri FM radiu kaj povečat, nekako igra dosti tišje kot mp3ji.
In pa tist Audio Booster ki je v winsih, a ta zadeva sploh funkcionira, ker kar koli spreminjam, zvok je skoz enak?
Aja pa za pojačat base ste že našli kakšen tweaker?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
a se se komu zdi, da ekran "utripa"?
na home screenu, tam gor, kjer je ime operaterja, se mi zdi, da mi nekako utripa. prav tako tudi tista siva barva, ko stisnem stranski gumb, kjer povecam jakost zvonjenja in podobno.
utripa nekako tako, kot vcasih 60 Hz katodni monitorji:S

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Pa da se še jaz pridružim z vprašanji

1. Se splača narediti backup pri novem aparatu ali pomaga RESET, če se na telefonček s časom naloži preveč "umazanije" s strani uporabnika
10.gif

2. So tudi pri vas v zavihku PHOTOS & VIDEOS naložene fotografije, preden jih dvokliknete motne, ne glede na visoko resolucijo ? Po dvokliku je slika kristalna.

86483963kf0.jpg

3. Meni še vedno ne uspe nastaviti aparata, da bi podpiral šumnike. Je kaka dobra duša, da opiše postopek po korakih ? Kljub nastavitvam v Regional settings in restartu je še vedno vse po starem.

4. Pod kontakti (v imeniku) sem prenesel ves imenik iz SIM kartice na telefon. Zdaj pa imam vse osebe napisane dvojno. Rad bi, da mi pod kontakti ostanejo vidne samo te na mobitelu (<m>), da pa se tistih iz SIM kartice ne bi videlo, nočem pa jih izbrisati iz SIM kartice. Se to da ?

lp

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
1. uporabi PIMBackup...
2. nevem imam diamonda in so kristalno čiste
3. hmmm misliš šumnike na tipkovnici ? imaš jih na 2-5 sstrani pod številkami (123 tipka)
4.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467147

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
3. hmmm misliš šumnike na tipkovnici ? imaš jih na 2-5 sstrani pod številkami (123 tipka)

aha našel, pa je varianta, da se tipkovnico prilagodi tako, da so šumniki stalno prisotni, ne pa da je potrebno dostopati do njih preko 123 tipke ? Verjetno samo s kakšnim dodatno naloženim programom ?

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Ostalo sploh ne, ker link, katerega si mi napisal (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467147) - ne deluje, PIMBackup je tudi omenjen na tisti strani (ki trenutno ne dela), ne vem, pa, kaj je s tistimi motnimi fotkami - kot sem dejal, ko jih samo listaš, so videti motne, ko pa jo odpreš, je pa taka, kot mora biti. (sem pa te fotke prenesel na kartico s PC-ja in niso poslikane s HTC-jem).

maš pa še nekaj na ZS.