HTC Touch HD

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
jaz pa 169 € povezani 44
cool-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
V æetrtek kupil pri mobitelu, pa mam malo mešane občutke. Največji problem da sem(imam) imel nazadnje Diamonda ki ima odličen ekran in je precej majhen, če bi prestopal iz bivšega Touch Cruisa bi bil verjetno veliko bolj zadovoljen, ki je po zunanji veličini tukaj nekje in pa da ima slabšo resolucijo in bi verjetno skakal do nebes.
cool-1.gif

Hitra primerjava z Diamondom, večji ekran(seveda) ampak ostrina in pa barve slabše na HDju. To me še najbolj moti, pa ne da so slabe, sam .... Bal sem se da zaradi tega na soncu ne bo nič videlo(tukaj je Diamond bil svetlobna leta pred ostalimi HTCji) pa ni tako hudo je pa slabši. Velikost, ja saj sem vedel da kupujem velik aparat (sem primoran ker se mi ne da dajati očal gor, na HDju je vse res veliko), tukaj je Diamond tudi odličen majhen priročen aparat. Tukaj se pa zaključi. HD je proti Diamondu sploh z pomočjo HD Tweak programa(spet ) dosti bolj odziven kot Diamond, zaradi velikosti ekrana, ikon je upravljanje z prsti precej lažje, sploh pa delo z excellom(zaradi katerega sploh uporabljam te aparate) je lahkotno. Skratka velikost ekrana ti res veliko nudi, prinese ti pa tudi velikost aparata. Prvi dan sem močno premišljeval v smer da bi raje prodal Hdja in zadržal Diamonda, po večih dnevih uporabe se prodaja Diamond.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Jaz pa ne razumem kako nekateri vidijo v HD-ju slabsi zaslon.

Tako da imaš oba prižgana in jih gledaš. Še žena je opazila razliko, ne da bi jo vprašal je to pripomnila.
Drugače ne rečem da je slab, to sploh ne , samo izgleda slabše kot na Diamondu, še vedno je pa veliko boljši od ostalih HTCjev.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.149
11.017
113
kod Džej-Zija
Diamond in Pro imata večjo gostoto točk, zato slike in pisave zgledajo kot tiskane. HD ima res v celoti več točk, vendar je ekran toliko večji, da je gostota točk opazno manjša. To je vse.

p.s. Sam imam Pro-ja in moram reči, vrhunska mašina. Po ekranu se mi pa itak vsakič znova sline cedijo.
grin1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Točno to sem tudi sam razmišljal, zakaj izgleda Diamondov ekran lepše in ostrejše.

poga

Zelenc'
18. avg 2007
15
0
1
Zivjo,

evo, se en novi uporabnik HDja
cheer.gif

Kateri ROM z XDA ste ze kaj probali? Se splaca narediti upgrade? Zdajle mislim nekaj dni ostati na "stock" ROMu, ampak vedno cenim izkusnje drugih uporabnikov in slej kot prej bo narejen upgrade, tako da ce je ze kdo nalozil kaksen drug ROM se malo razpisite...

lp,
Poga

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Ne vem zakaj bi menjal rom, ce vse deluje? Nove stvari lahko nalozis tako ali drugace. Meni vem da sicer MSN ni delal, po clear storagu je zadeva zalaufala. Par programckov gor par nastavitev, navigacija in cao. Ce se pojavi potreba instaliramo sicer pustim tako kot je.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Dobra zadeva, vendar ima svoje pomanjkljivosti. Vsaj zame. Pogrešam tipke. Res da je ekran prilagojen delu s prsti, vendar bi vseeno raje videl še kakšno tipko ob strani, saj z eno roko ne moreš vsega rešit. Malce sem razočaran tudi nad grafiko, saj ima resolucija 800x480 samo 64k barv - isto kot 9090 ali P3600. Na splošno pa je vreden svojega denarja.

Z ROMom bom še malo počakal, da izdajo kakšnega brez nepotrebne navlake in z večjo količino proste memorije. Zadeva je še preveč sveža, zato bo treba počakat na izkušnje drugih uporabnikov in čekirat forume na XDA dev.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
jz cakam da jih ponovno dobijo, potem pa grem verjetno v nakup. v city parku so dobil cela 2 komada..:S

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
in kje ga imajo za razumno ceno (lahko tudi tujina) ? Pri nas itak kapljajo v trgovnie, tako, da jih takoj zmanjka.