V æetrtek kupil pri mobitelu, pa mam malo mešane občutke. Največji problem da sem(imam) imel nazadnje Diamonda ki ima odličen ekran in je precej majhen, če bi prestopal iz bivšega Touch Cruisa bi bil verjetno veliko bolj zadovoljen, ki je po zunanji veličini tukaj nekje in pa da ima slabšo resolucijo in bi verjetno skakal do nebes.
Hitra primerjava z Diamondom, večji ekran(seveda) ampak ostrina in pa barve slabše na HDju. To me še najbolj moti, pa ne da so slabe, sam .... Bal sem se da zaradi tega na soncu ne bo nič videlo(tukaj je Diamond bil svetlobna leta pred ostalimi HTCji) pa ni tako hudo je pa slabši. Velikost, ja saj sem vedel da kupujem velik aparat (sem primoran ker se mi ne da dajati očal gor, na HDju je vse res veliko), tukaj je Diamond tudi odličen majhen priročen aparat. Tukaj se pa zaključi. HD je proti Diamondu sploh z pomočjo HD Tweak programa(spet ) dosti bolj odziven kot Diamond, zaradi velikosti ekrana, ikon je upravljanje z prsti precej lažje, sploh pa delo z excellom(zaradi katerega sploh uporabljam te aparate) je lahkotno. Skratka velikost ekrana ti res veliko nudi, prinese ti pa tudi velikost aparata. Prvi dan sem močno premišljeval v smer da bi raje prodal Hdja in zadržal Diamonda, po večih dnevih uporabe se prodaja Diamond.