HTC Touch HD

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Prej sem imel tudi Omnio, ki se lahko skrije pred HTC HD, zelo me spominja na iPhon, vse lahko delaš z prsti...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Jah muci je že kr neki časa pri nas, nekateri uporabniki tega foruma ga imajo že kakšn tedn. Veliko denarja je zaenkrat še, treba počakat do novega leta če bo kakšna akcija

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Je kaksna opcija, da v home meniju dodas ali zamenjas denimo call history z imenikom?
tongue-1.gif

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Mene pa zanima, ce so navadni usb avtopolnilci za 7 eur dovolj za HD-ja (ali kakega podobnega, npr. Diamonda,...), s tem da ga hkrati uporabljam kot gps ?

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Morali bi biti, ker važno je samo da dajejo ven 5V, 500mA. Jaz HTC Touch Dual polnim brez težav v avtu in medtem ko se polni, ga lahko povsem normalno uporabljam.

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Je pri HTC HD možna sledeča varjanta: Med navigiranjem (npr. Garmin Mobile XT) dobiš klic. Ga lahko sprejmeš in vključiš Speaker ter nato normalno naprej navigiraš, brez da bi PDA snel s stojala. S tem mislim, če se sogovornika kolikor tolikor normalno sliši, poleg tega pa celotna zadeva ne začne "štekati" preveč?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ste ga že kupili pri mobitelu? Nikjer ga ni, sem prišel v mobitelovo trgovino in vprašal prodajalca po tem telefonu, tip me je čukast gledu ko da kitajsko govorim.
Zanima me kako je z zaslonom, kako je odziven, tako kot omnia al bolj natančen in hitrejši. Upam, da ni treba trikrat pritisnit določene tipke, da jo zazna. Izdelava vem da je kvalitetna, funkcij tut vem,da ima malo morje, kar me skrbi je WM in njegova tekoča uporaba, še nikoli nisem imel telefon s tem softverom. Kolega ima Pro-ja in je zadovoljen, meni osebno je bil tut uredu tistih 15minut, kar sem se imel priložnost igrati ne vem pa kako se bom navadil na daljše obdobje. Kakšne izkušnje imate vi glede WM, nej počakam še nekaj časa,da se bolj izpopolni ali je že uporabniku prijazen softver

Nazadnje urejeno:

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Ni ga pri mobitelu - nabavil sem ga v prosti prodaji. Kolikor sem primerjal od kolega Omnio je tole way up, no vsaj po mojem mnenju - bolj tekoče premikanje, več ma RAMa itd., večji zaslon in večja resolucija... Bolj mi je tudi všeč vmesnik TouchFLO3D, ampak to je stvar posameznika. Edino fotoaparat je bolj bogi - ima sicer 5MP ampak nima flasha in tud tko je precej počasen - pač kar potrebuješ, jaz imam za slikanje digitalca, za kakšen MMS je pa tud ta dober. Sam uporabljam Windows Mobile že 2 leti, tako da mi prehod na ta aparat ni pomenil razlike - kvečjemu večji užitek ob napredku
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Kaj ga ni pri mobitelu? Seveda da je, je pa res, da je bila prva posiljka minorna, pac pocakas na novo posiljko.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kaj ga ni pri mobitelu? Seveda da je, je pa res, da je bila prva posiljka minorna, pac pocakas na novo posiljko.
kje si ga našel v ponudbi? jaz ga na njihovi strani ne najdem (HD namreč, je pa touch 3g, touch dual, touch diamond)...
če mi posreduješ link ali pa kje si ga našel bi ti hvaležen
wink-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Na strani ni nicesar, je bilo pa tu na alterju v temi novo pri mobitelu objavljeno. Manjsa kolicina, smo se zagrebli in ga dobili!
grin1.gif