HTC Touch HD

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
VEDNO sem nastavil Regional settings na Slovenian, pa nikoli nisem mel šumnikov... Dovolj o smetenju. Nekdo naj samo malo opiše, kak to zgleda, kje so šumniki itd..

Ja šumniki res niso na prvi strani virtualne tipkovnice so pa takoj na drugi kjer so tudi vsi ostali znaki. Osebno mi to ni moteče verjamem pa da je lahko za marsikoga (š-ji so na drugi strani, č-ji na tretji če se ne motim....sam praktično ne uporabljam šumnikov)

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ksz
Se že prodaja!
cheer.gif

http://www.hestia-pro.si/qtek/a/touch-hd.html

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.593
1.272
113
emmm gre še za več kot 100....
samo da nekaj moram tudi sam v žep od tega dat
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

a je še kdo bil danes na testu HD-ja:)?

jst sem šel mal probat.
telefonček mi je všeč, ma pa par minuskov:(
koledar je grd in štorast za uporabo s prsti
sms-i so tut iz windows okolja:(
telefonski imenik je nekje vmes
na prvo stran se ne da dodajt bljižnic do programčkov
ker nisem vajen touc telefonov, mi je mal težav delalo, ker moraš kar "močno" pritiskat (gospodiču tam je šlo brez težav)
igo navigacija se ne obrača -pokonc/ležeče
hitrost odpiranja menijev je pa čist uredu, če se ga pa še kej spimpa pa še tolk boljš:)

da bi me zadovoljiv me zanima če se da za windowse kako temo dobit, da mal izboljša delo sprsti,
al pa če se da za koledar in budilko uporabljat kak bolj fency in uporaben program?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Jest sm hotel it pa me je čas zjebal. Me zanima če je bilo to samo danes ali je še kak drug dan.
Mislim,da se bo dalo uredit koledar in budilko s kakšnim drugim programom. Mene osebno to ne moti, sem videl pro-ja in me te stvari niso motile. Izdelava predvidevam da je na nivoju?
Kaj misliš s tem,da je telefonski imenik nekje vmes ali nima vseh možnosti,katerih smo vajeni, da dodaš sliko klicočega in vse podatke od mejla do naslova?
Veseli me da hitro odpira menije, ti je bila sama uporaba telefona ok in kako si se znašel v WM mrnijih?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na netu so imeli napisno, da je samo danes dan odprtih vrat.
izdelava se mi je zdela na nivoju, vsaj v tko kratkem času nisem zasledil kake pomankljvosti.
imenik je polno funkcionalen, brez skrbi:) oblika imenika in uporaba je bolj WM. premal prilagojen za delo s prsti in grafično dodelan.
kot sem že napisal, se je na začetku vsekakor potrebno navadit na touch (če že nisi prej imel toucha). vbistvu sem kr takoj našu vse kar večinoma potrebujem (imenik, zgodovina klicev, koledar, sms-e, bluetooth, budilka, aplikacije), do vsega tega se dostopa kar iz htc-jevga menija.
po WM meniju se pa nisem šetal, ker je itak standard in po mojem tudi redko padeš v njega.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Hecno, da omnia pa prakticno povsod rotira zaslon samodejno. Precejsnja zamera HD-ja pri rej postavki.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Omnia rotira sama vecino zadev, HD skoraj nicesar. To je point mojega prejsnjega posta.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Omnia rotira sama vecino zadev, HD skoraj nicesar. To je point mojega prejsnjega posta.

Ne bo držalo.
Na HTCja naložiš programček in rotira tudi skoraj povosd.
Na IGO8 pa sam omeji rotiranje, kar mi je osebno bolj všeč, ker drugače mal preveč telefon obrneš pa maš že sliko obrnjeno.
To rotacijo bi jaz marsikje raje ročno vklaplja.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Ker nisem ravno IN s temi napravicami, bom postavil eno mogoče neumno vprašanje.
Ali se da Samsung Omnio primerjat s HDjem ali Iphonom al sta slednja svetlobna leta pred Omnio?

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
jaz sem za b varjanto
evil.gif

Mislim men osebno Omnia ni nič kaj pretresljivega, velka, resolucija bi lahko bila boljša (glede na današnje čase), hitrost mi je na HTC mnogo boljša, kot tudi vmesnik, najbolj mimo mi je pa svinčnik
bonk.gif

Je pa mnogo bolje reklamirana kot pa htc, zato je tako in oz. vsaj jaz tako vidim zadevo.
Mene vlgavnem v živo nikakor ni navdušila.