HTC Touch HD

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Nista direktno primerljiva, ker pač nimata istega sistema. Tudi iPhone je lahko uporaben kot poslovni telefon (saj ima podporo Exchanga in dober doledar, ...). Ne vem, kaj si nekateri predstavljajo pod pojmom "poslovni telefon". iPhone ima zame zaenkrat eno večjo pomanjkljivost (odsotnost neke prave navigacije). HTC (oz. katerikoli WM telefon) ima pa funkcionalno vse, kar si želim, a ima razen že omenjene navigacije (in bluetootha in mogoče še kake malenkosti) vse stvari slabše rešene kot iPhone. Napisal sem, da nista primerljiva, ker nisem želel zaneti teme "kateri je boljši". Za moje potrebe je en boljši za določene stvari, drug pa za druge. Uporabljam pa tistega, ki je boljši v tistih stvareh, ki jih nabolj pogosto uporabljam (iPhone). HTCja sem pa dal v uporabo sestri.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hehe
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nima šumnikov in tudi vpisat jih ne moreš.
Je tak skrajno bedno, da si še vedno ne moremo inštalirat slovenščine po vseh teh letih. Meni sicer najbolj ustreza angleščina ampak vem, da bi veliko ljudi rado melo domač jezik na svojih pdajih pa ne more...

Poleg tega sem par dni nazaj prebral na gsmareni, da bo WM 7 prišel komaj leta 2010. Drugo leto pa bi naj prišel "izpopolnjen?" wm6 = > wm6.5. ROFL

http://www.gsmarena.com/windows_mobile_65_confirmed_winmo_7_still_quite_far_away-news-667.php
noComment.press

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
jap jap, nekje sredi leta WM 6.5, šele konec leta WM 7, pa vse skupaj premakneš za kak mesec, pa smo na 2010.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Nisem hotel se spet kregati kateri telefon je boljši, pač meni osebno odgovarjata oba, kar me vleče k HD-ju je to, da ima WM in da lahko praktično naložim na njega vse kar rabim ali kar bom v prihodnosti (letu, dve potreboval) trenutno mi zadošča iphone in njegove zmogljivosti, ovira me tudi to da je iphone že kar nekaj časa na tržišču in ker se tehnologija hitro razvija bo telefon drugo leto že star, HD bo pa še čist sveža mašinca. Tako, da če že dam 500€ eurou za telefon bi rad da je trenutno pa mogoče še par mesecev med top telefoni. Res je pa tudi da se mi mal mudi in bi rad čim prej dal to skozi.

Kar se pa tiče akcij, iphone ne bo nikoli v akciji (mogoče v tušu ), HD bo pa pri naših operaterjih drugo leto, prej težko da bo (moje mnenje), tako da mi cena 700€ za ta telefon ne uide.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Kako lahko tako zanesljivo rečeš, da iphone ne bo nikoli v akciji? Čisto možno je, da se bo že naslednje leto pojavil pri simobilu (neuradne/nepotrjene/špekulativne govorice). Ampak enkrat bo 100%... če ne naslednje leto pa čez dve, tri, ...
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
18. november 2008 - torek: Dan odprtih vrat; od 09.00 do 16.00 ure. Preizkusili in videli boste lahko sledeče HTC aparate: Diamond, Touch PRO, Touch HD, Touch 3G, Viva. Lokacija: CHS d.o.o., Brnčičeva 41a, 1000 Ljubljana. Kontakt: aleksander.zitnik@chs.s

navali narode:))

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pol je pa z mojim HTC-jem nekaj narobe. Imam tipkovnico, ki ima tudi šumnike. In te šumnike lahko uporabljam v SMS-ju, Wordu, zapiskih,... HTC P3600i. Če koga moti izostanek šumnikov, prijazno zamenjam z njim za HTC Touch HD...
cool-1.gif

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Hm, zdaj ap tudi mene zanima, od kje šumniki na tipkovnici na HTC Diamond. Na tipkovnici jih nimam...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hmmm. Jaz sem mel že 4 htcje, od tega sta dva imela qwerty tipkovnici. O šumnikih ne duha ne sluha.Pakul, kak to misliš, da jih uporabljaš?? Prav na virtulni tipkovnici imaš šumnike??

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Hmmm. Jaz sem mel že 4 htcje, od tega sta dva imela qwerty tipkovnici. O šumnikih ne duha ne sluha.Pakul, kak to misliš, da jih uporabljaš?? Prav na virtulni tipkovnici imaš šumnike??

Regional settings, tako kot na PC-ju.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
VEDNO sem nastavil Regional settings na Slovenian, pa nikoli nisem mel šumnikov... Dovolj o smetenju. Nekdo naj samo malo opiše, kak to zgleda, kje so šumniki itd..

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Privzeto ga gotovo ne podpira.... ima pa WM sistem, na katerega lahko naložiš beta verzijo Opere 9.5 (neki spešl verzijo) in flash mobile (tudi neki spešl verzijo) in naj bi zadeva delovala.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Tako iPhone kot HTC ''out of the box'' nista najboljša. Z malo prilagoditve, s par dodatnimi programi pa postane stvar bolj zanimiva.