HTC Touch HD

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Zgleda da so motne zato, ker so pomanjšane, da ustrezajo v okvir, saj pri meni je isto.

Naložil sem pa si Spb tipkovnico http://www.spbsoftwarehouse.com/products/keyboard/screenshots.html?en ki ima šumnike, nažalost nas spet ni omenjenih, tako da boš moral nastavit na HR tipkovnico, samo mi po vsakem restartu da nazaj default tipkovnico, ne vem a sem kaj narobe nastavil, probaj še ti pa boš povedal, če tebi ostane tudi po restartu.

Kater task manager pa uporabljate pri HTCjih, ki imajo TouchFlo3d, kajti spb pocket plus ne dela uredu zaradi touchfloja3d, prav tako ne tale http://www.htcfreeware.com/HTC/download/HTC-freeware/freeware_taskmanager_2.0.aspx , se naloži in po zagonu touchflo3d izgine ikona.
Tudi mi ne dela http://www.pocketpcfreeware.mobi/download-htc-x-button-v1-50.html tako da če še ima kdo kakšno alternativo.

Drugače pa zgleda da bom že moral narediti hard reset po parih dneh
bonk.gif
namreč com4 za gps ne deluje več, prav tako ne kateri drug če ga spremenim, možno da ga je Igo8 zapacal, piše "Failed to send NMEA command..." ko ga hočem odpret v HTC GPS Toolu.

clubart

Zelenc'
28. dec 2008
3
0
1
LP, jaz bom podal sedaj prve opazke, po 10 dnevni uporabi telefona.

Prvo kot prvo se mi dozdeva, da nekaj ni vredu z baterijo ali polnilcem.

Namreč baterijo sem prvič polnil tako kot je treba se pravi 16h.
Nato sem se igral z njim internet, bluetooth, ............. in se je spraznil v 8h, kar se mi je zdelo vredu pri taki uporabi.

No nato sem ga normalno uporabljal in polnil nekajkrat baterija pa je držala dan ali manj.
Kar se mi je zdelo malo čudno je to, da sem ga enkrat polnil prižganega in se je polnil 8h in še je vedno svetila oranžna lučka, stanje baterije pa še vedno ni bilo polno, nato sem ga ugasnil in baterija se je napolnila do konca.

Včeraj zvečer semm ga napolnil do konca ob cca 20:00, zjutraj ob 7h je telefon imel že 2 zeleni črtici manj - to je ko pogledaš stanje baterije v Setings-System-Power. No do 11h danes je že jamral, da ga naj dam polnit - opravil sem samo en klic 5 min.
Pod konekšons je vklopljen samo telefon in nič drugega. Senzor je tak kot je bil ko sem telefon kupil.

Ne morem se znebit občutka, da ko bom šel službeno na teren, da mi telefon mrknil sredi dneva.

Moram pa tudi rečt, da s slikami pri dnevni svetlobi tudi nisem zadovoljen, je nokia N73 z 3Mpixle delala lepše slike.

Nazadnje urejeno:

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Meni dela baterija ca. dan in pol, pri kar dosti uporabi in skoz prižgan 3G in BT.

Brainstorm,
SPB mobilshell, dela čisto ok.

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Razen fotoaparata, sem z aparatom zelo zadovoljen, sicer pa sem že od prej navajen na WinMo. Baterija tudi meni zdrži ob zmerni uporabi 2-3 dni, sploh ker imam ponavadi kako uro na dan (s premori) priklopljenega na PC zaradi sinhronizacije z Outlookom.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ja fotoaparat je bolj hecen, medtem ko se strinjam glede baterije. sem presenecen, da tako velik ekran tako malo pokuri!

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Samo za divx filme kodirane za pc ima pa vseeno prešvoh procesor, vsaj meni štekajo sto na uro, samo zvok je normalen.

Pa še nekaj me zanima, a je normalno da v comm managerju ne morem vklopit wi-fija kar enostavno z drsnikom on off kot ostale komunikacije.
Vse od wi-fija je obarvano sivo, potem pa morem v comm managerju it na settings in izbrat wireless lan in ga tam vklopit, čudno to.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
imam imenik v excelovi tabeli na PC-ju. Ga je možno nekako spraviti na HTC-ja in kako, če ima kdo rešitev? V katero obliko ga moram pretvoriti, da bo šel gor, ker vse se mi pa res ne da ročno tipkati
uf-1.gif

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
brainstorm
glede gledanja filmov je na xda-developers forumu ena sticky tema, kako jih zakodirat, da delajo tekoce (kljub temu, da se ni playerja, ki bi bil optimiziran za Touch HD).

Jusk

Zelenc'
9. jan 2009
6
0
1
Sem poklical že 2 mobitelova centra (1 NM, 1 LJ) in nimajo HDja na zalogi niti ne vedo kdaj bo (če sploh bo) naslednja pošiljka.

Ima kdo kakšno informacijo več?

Hvala.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Pokličte v Veleje, tam so zadnjič dobili nekaj komadov, če niso že vsi šli.
Drugače pa sem si naložil program wifi on/off in z enmu kliku ga vklopiš in izklopiš kar iz start menuja, da ne rabiš hodit v comm manager.
@mat tist ko sem rekel da ne morem vklopit wifija iz comm managerja je bilo zato ker sem ga imel takrat prikloplenga prek usbja na pc in takrat postane wifi funkcija siva.
Pa a je kdo opazu da čeprav daš v comm managerju data connection na off, se sama prestavi na on, ko potrebuje kakšen program dostop do neta, tako da sem jst blokiral dato z dodatnim programom no data, ne vem v čem je pol finta že vgrajene funcije, če sama preklapla kakor se ji zazdi.
Aja še to ali ima ta model usb host, je poskusil kdo priklopit usb ključ gor ali ga zazna, jst bi ga že poskusu, samo nimam adapterja na mini usb?

Nazadnje urejeno:

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Kako prenesem vse na nove dodane, spremenjene kontakte v SIM kartico?
Kako to naredim, če uporabljam program Phone Extension?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ali je kdo opazil, da se v Italiji ne rad priklopi na omrežje in nato tudi preklaplja. Če izklopim UMTS je malo bolje. Doma, Avstriji,Madžarski Hrvaški dela normalno.

ursek

Zelenc'
7. dec 2008
23
0
1
Mene pa zanima.. nekje je nešče napisal za tega HTC Touch HD-ja tole: ... pri mobitelu, povezani 44/77 mislim da je 169€, povezani 55 cca. 350€ v akcijski prodaji pa mislim da okoli 470€. Zdaj pa me zanima kakšna je ta akcijska prodaja? Je to mišljeno kot prosta prodaja ali moraš vseeno bit vezan v kakšen paket?

Hvala in LP

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Najbolj ziher je naročiti v prosti prodaji direktno od CHS oz. distributerjev, ker s temi paketi ga itak preplačaš... je pa res da je treba takoj odlomt 700 €...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Ce je redna 700 in akcijska 470 potem verjetno ne gre za prosto prodajo? Sicer pa 041700700!