HTC Touch HD

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
No saj ravno tega imam gor, bom poskusil dat še katerega drugega, samo nisem pa zasledil, da bi imel kateri uporabnik tega roma podobne težave kot jst.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pozabil sem še napisat, da je možnen problem z radio romom. Tega menjaj, če že obstaja več verzij.Dutty romi so vedno bli zanesljivi in hitri.Sem jih sprobal in uporabljal na tytn2.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Poskusu že vse živo romov in radio romov, pa zmeraj enako, ne dela.
Zdej pa ugotovil da me zajebava siolov router Sinope 568+r2 in sicer ko ga resetiram, se telefon poveže normalno, kakor pa wifi na telefonu izklopim in spet vklopim se pa ne poveže več.
Nw poveže se pa več očitno zato ne več, ker vidim v konfiguraciji siolovega routerja da je povezava z telefonu še kar vzpostavljena, čeprav ni, očitno se telefon ne odjavi pravilno, ko izklopim wifi na njem.
Samo zanimivo, laptop, pa teh problemov nima, očitno se ne zastopita najbolj telefon in ta router.
Sem pa priklopil tastar siolov router sinope 568+, tist pa dela kot singerica, kakor hitro izklopim wifi na telefonu, izgine tudi aktivna wifi povezava v routerju.
A bi to lahko bil router kaj defekten ali je pač tako, da ni najbolj kompatibilen s Htcjem, ker zanimivo, če je pa povezava nezaščitena pa dela vse kot mora.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Z wifi routerji mam malo izkušenj. Do zdaj sem sprobal in uporabljal le tega asus wl 520gc . Res poceni roba
smile-1.gif
, ampak dela kot se pričakuje od njega. Zelo verjetno maš napako na routerju, ali pa samih nastavitvah routerja...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
So, jest ga dons dobim. Upam sam, da je pravega naročila ženska na mobitelu, ker je skos mešala z htc touch 3G, bl k sm ji dopovedoval, da je HD slabš je blo. Pol sm ji le dopovedal in je rekla, da je naročila HD in da dons pride, upam da bo res;)

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
zdele mal gledam tole htcjevo stran in ugotovim, da za problem, ki sem ga omenil v tej temi ze obstaja fix (utripanje vrstice, kjer pise ime operaterja). torej ce ima kdo podobno tezavo - hitro po fix:)

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem novi lastnik HD:) Telefon je res dober, sem naložil že garmina in deluje perfektno.
Malo mi je čudno, ker se na ekranu vsake toliko časa bela pikca, izgleda kot, da bi bila v ozadju luknca, da pač peaksel takrat ne dela, nevem kako se nej drugače izrazim;)
Je imel kdo od vas že kaj podobnega.
Imam pa še vprašanje glede programčka Gsen. Sem ga inštaliral na telefon in če grem pod opcijo all programs, mi vn vrže tri vrjante (GSen Tooggle, GSen CFG, GSen) programčk pa ne dela, moram kaj s temi tremi datotekami naredit?

hvala

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Provzaprov mi dela GSen, obrača mi stran za pisanje sporočil, potem notranjost mobilnika (settings, programs) vse to obrne. Mislil sem pa da tut home stran pa vse ostale strani katere so bližnjice? al samo moje ne odpre. Uno pikco sm pa tut poštudiral, pokaže se kadar vklopim Gsen, če ga pa izklopim pa izgine. Zanima me če kej več baterije porabi, če ga imam non stop prižganega, ga vi sproti prižigate in ugašate?

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
J****** gsenovo ikono, zarad nje sem že jst tudi skoraj nesu aparat nazaj.
Jst ga imam vkloplenga po potrebi, sploh pa ne takrat ko garmina, ker če ne mi za vsak drek obrača sliko.
Moti me pri aparatu samo zamik Gps pozicije, ki zaostaja do 100 metrov, pač večja je hitrost avta večji je zamik, če greš pa peš pa kaže točno, daj še ti malo potestiraj, kako je pri tebi.
Če bi samo poslušal punco v Igo8, bi zamudil skoraj vse odcepe, ker spregovori direkt v križišču, če malo hitreje pripelješ.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
si probal pobrisat podatke in na novo fix dobit ( najbolš s htc gps tool)

ker če to nereši je očitno enaka napaka kot pri Diamondu...
čeprav mi je nekako uspelo zmanjšat lag na 5-10m

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Poskusu že vse živo, zamenjal ne vem koliko romov in radio romov, vendar lag je še zmeraj prisoten., kot da procesor ne bi bil dovolj zmogljiv.
Hudič je ko sem bil prej vajen Garmina, ki ni zaostajal popolnoma nič.
Kaj si pa naredil, da si toliko zmanjšal zamik?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
mah preizkusil sem triljon rešitev in ti nevem točno povedat kaj...
vem da je veliko pomagala prava verzija iGo... ( čeprav naj bi se dobila posebna verzija za Diamonda in naj nebi bilo nič laga).
en fix iz Raphaela vem da je pomagal...in pa čiščenje pomnilnika...oz kar je naložil QuickGPS ( to je meni samo delalo lag )

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tudi meni na hdju zaostaja gps.. uporabljam pa igo.
ce kdo najde resitev naj jo napise!

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Meni iGo, Garmin in OziExplorer delajo normalno, brez zaostajanja. Res pa je, da po napravi nisem še veliko čaral. Naložene imam samo "must have" programe: WiFi Radar, TC, Pocket mechanics, Skype, locrGPSphoto, par zadev od googla. Memorije je še vedno preko 130mB free

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Pomoje ti zaostaja samo ne opaziš. Pa da ne boš mislil da ti ne privoščim da bi ti gps dobro delal. Daimond mi je zaostajal tako kot tudi HD, ostali prejšni HTCji pa ne. Pa saj ni tako moteče.