HTC desire - začetnik

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
POSTOPEK NADGRADNJE laično:

2. SHRANIŠ vse aplikacije in nastavitve Z TITANIUM BACKUP

11. UŽIVAŠ

kao lahko to narediš če pa rabiš za namestitev Titaniuma root
sprasujem se.gif

Ker ne ve kaj govori.

Ce te jebejo driverji pri unrevoked, lahko probas tudi to. Potegni z neta Ubuntu Live cd in ga zapeci na RW (lahko tudi na USB kljucek s programom Universal USB installer). Ko bos v sistemu, pojdi na www.unrevoked.com in ti bo ponudlo Linux verzijo (ki ze vsebuje gonilnike) in poskusi se tam.

Prostora mors imet vsaj 30,40MB za ziher. Svetujem ti tudi da das telefon v Airplane mode, da ne bos rabo drkat PIN-a takoj ob bootu.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jaz sem vam napisal kako flashaš rom, sorry.....za rootanje mate že napisano.

Je kdo že kaj gledal kdaj prenos tekem preko adthe.org ipd?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst bi ti že pomagal, sam kaj pa če bo šlo kaj v maloro, se bo telefon flashal in bo moral na servis;)?
če si že sam probal, pa ti še vedno ne gre, potem bi jst na tvojem mestu probal še drug pc, drug usb vtič...
Kot sem že napisal je tut mene kako uro zezalo, pol je pa šlo. Probi še enkrat brez unga htc sync, če ne gre, dej še enkrat program gor in nič syncat, kr takoj rootat. Mora satrejšo verzijo unrevoke programa??
Če ne bo šlo se pa lahk v nedeljo v dobovi oglasiš pa probava na pc-ju na katermu sem jst delal.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Včeraj do večera vse ok. Danes zjutraj pa nekaj začel biksati:

Force close sem moral LAUNCHER PRO in pa WIDGETLOCKER kot "home screen"....ugasnem, prižgem in se mi kot home screen zažene samo HTC SENSE....pogledam aplikacije, vse manjkajo tiste, ki so bile na APP2SD+ načinu na fejkanem spominu SD spominske kartice.

Pogledam APP2SD PRO aplikacijo in res je....PHONE ONLY prazen.....torej mi je se zjebala "particija" EXT3 ?

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Evo zadnji čas da tudi jaz porotam zadevo.

Kakšni so zdj zadnji tredni, s čem se roota, kater rom je trenutno top?

Gledam mal Oxygen v2.0.1 in Ginger Villain 1.6, kaj predlagate?

LP

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Sedaj sem rootal z enrevoked rootal telefon, zadeva šla lepo čez...

maddog hvala za pojasnilo. Kako je pa z Ginger Villain 1.6? Zaenkrat deluje ok...

Se pravi se plača narediti s-off?

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Ginger Villain tudi bazira na 2.3.3, tako da bo verjetno podobna fora.

Ja splaca se, ker imas potem vec prostora za /data particijo + sistemska je neizkoriscena,ce imas na njej ROM brez Sense-a (Oxygen je piclih 88MB). V kombinaciji z A2sd+, ki premakne vse appe na ext3 particijo + dalvik cache, imas potem res dosti prostora za aplikacije in predvsem igre, ki so vedno vecje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A lahk samo na kratko poveš kaj pomeni in kako se naredi S-OFF in drug HBOOT?
Ali se lahko potem bilo kater rom naloži gor?
htc desire imam pa že kako leto rootan z enrevoked.

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Opazil sem, da mi po rootu in novem romu (Ginger Villain 1.6) ne odpira več internetnih strani... Dostopna toča je pravilna, kdaj pa kdaj prejmem email, ne odpira pa mi strani, fb-a.... prenos podatkov se pa veča?!

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Vprašanje, sem novinec in še ne obvladam.

Zaslon se mi nonstop zaklepa in ga moram odklenit s tipko za vklop/izklop telefona. Kje se, da to iklopit...bi rad oklenil telefon samo s prstom čez ekran...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne vem, če ima vsak desire ali je odvisno od roma. Jst imam leedroid rom in ga lahko odklenem tako, da 2x pritisnem na optical trackball.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
No, zdaj je itak na poti na servis, ker na levi strani ohišje odstopa od ekrana. No, ne da odstopa, je že bilo tako, odkar sem ga pred tremi dnevi vzel iz škatle....jajca glede izdelave. :/

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tako je....nekaj najbolj dodelanega za dotikat se.

Galaxy S je res neverjeten drek na občutek....kot da bi iz nemškega praška potegnil. Če so pa take težave se pa pač rešijo z garancijo zato pa je.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Upam, da dobim novega.
Malo je smešno, ko maš Desire pa nekaj odstopa, v vitrini pa vidiš Wildfire pa vse tipi topi.

Sem bolj navdušen nad Androidom, kot samo izdelavo HTCja.