HTC desire - začetnik

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Rootal sem ga že, s tem vodičm: http://slo-android.si/forum/viewtopic.php?f=35&t=2563

hvala za link bom prebral..
zmaga.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik mat123 pravi:
A je kdo rootal desire z oznako pvt4 in novim nand čipom? Po forumih se skor vsi pritožujejo, da jim ne dela
confused-1.gif

Dela unrevoked zadnji, edino Oxygen HBOOT na alpharev.nl ce bos flashal, zna bit premali za trenutni Oxygen ROM, ker ma PVT4 drug blocksize. Zato je xda user dzo napravil 100MB HBOOT, Bravo Oxygen r2 na alpharev.nl. Pred flashanjem HBOOT-a ce se bos odlocil, OBVEZNO precekiraj md5 hash, ce je enak kot na strani, poisci md5check tool za to. Ce se flasha slabo downloadan file, je telefon bricked, zato le tukaj pozor.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.913
646
113
Jaz sem nabavil Sandisk Ultra II in se dobro obnese.
Pisanje: 9MB/sec
Branje: 10MB/sec

Po prenosih sodeč spada v Class 10, čeprav tega ne piše na kartici.

Nazadnje urejeno:

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Pozdravljeni.
Imam HTC desire S.
Zakaj mi pri nekaterih ljudeh ne zagrabi drugačno izbiro vrste zvonenja.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
ne zagrabi? kako pa naštimaš?

Greš pod Music->izbereš komad->menu->set as ringtone->contact ringtone?

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
nope določenim ne gre, mislim pa ,da je nekaj v vezi z ikono povezani stiki. Mogoče?? Ve kdo?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Mene pa zanima nekaj stvari:

1) kaj žere manj baterije: vkljopljen WIFI ali vkljopljen UMTS (3G) signal? Povezavo do interneta bi uporabljal samo za sinhroniziranje vremena in mogoče kdaj kaj pogledam na internetu (mogoče dnevne novice in mogoče še kaj).
2) Ali se da kako optični trackball onemogočiti (če pa se včasih niti dotaknem ne, ko grem s prstom če njega in se mi že premakne zaslon ali kaj podobnega).
3) Ali se da za zaklep in odklep zaslona nastaviti kateri drugi gumb (npr. Home gumb)?
4) Ali obstaja kakšna aplikacija, s katero bi si lahko delal zapiske kar s prstom (freehand, ne s tipkanjem)? S prstom bi pisal po zaslonu in isto bi se videlo v zapiskih.

Hvala za pomoč že vnaprej.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1) jst sem imel na umts only pa mi je ob bolj mali uporabi zdržal 2 dni, ob bolj nomrlani pa 1 dan
2) ne bi vedel. se nisem poglabljal, ker se mi to ni dogajalo
3) mogoče obstaja kak app. Jst sem to imel z romom LeeDroid, kjer sem 2x pristinil na trackball
4) obstaja že, samo vprašanje, če ti bo res tako cool, kot zgleda. Sam se nekaj sprobaval, pa sem potem rajši ostal pri navadnem pisanju/tipkanju. Sem hitrej natipkal kot pa s prstom napisal, pa bolj pregledno je, več texta spraviš na en ekran...

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Uradni froyo za desire obstaja že skoraj eno leto, kmalu naj bi prišel tudi uradni gingerbread
wink-1.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Se že kej ve kdaj kej pride gingerbread? Zdej bi pa počas že lohka bil.

Sem pa zdej k sem bil na morju presenečen, k je telefon zdržu več kot 3 dni. Res da ga nism velik nucal in da je bilo mobile data off.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.913
646
113
Update ni pravi update, zato ga ni varno testirat dokler ga maherji na XDA ne spremenijo v uporaben rom.