HTC desire - začetnik

bota

Zelenc'
10. jan 2011
1
0
1
Zivjo
Tudi sam imam nekaj dni HTC desire s Froyo androidom in opažam zelo čudno obnašanje RDS-a pri FM sprejemniku. Sam sprejemnik sicer sprejema OK teksti pri RDS so pa malo naključni. Ime postaje je le delno prikazano. Veloko črk je narobe prikazanih. Pri nekaterih postajah mi izpisuje imena oddajnikov in se to samo delno, imena postaje pa sploh ne pokaže...

A se kdo opaža kaj podobnega? Na Tipteh servisu mi ne vedo prav veliko povedati. Ne poznam pa nikogar, ki bi imel enak telefon, da bi lahko direkt primerjal obnašanje.
Vprasanje je ali je stvar zrela za reklamacijo ali je samo SW bug?

Hvala za pomoč.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Verjetno bom kupil microSD 32GB, kje dobiti ugodno? Naši dobavitelji so dragi hudiča....100€ za 32GB, medtem dobiš 16GB za 35€, logika? :D

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

Po reštartu telefona mi je s seznama widgetov zginlo večino dodatno nameščenhi widgetov. Inštalirni so, v glavnem meniju jih tudi vidim, ko pa jih želim dodati na namizje pa jih v tistem seznamu ni več.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
KSZ

Je kdo dolenc in bi meni rootal desireja, ker imam poln kufr, da mi placa zmankuje in rad bi mel SLO menije. Nevem zakaj sem na N95 lahko imel ANG zdej me pa moti.

Učeraj sem se mal poigral s Samsungom galaksijem. Jao, al se sam meni zdi al je res doooost boljši od Desireja.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ
Učeraj sem se mal poigral s Samsungom galaksijem. Jao, al se sam meni zdi al je res doooost boljši od Desireja.

Na SGS ti zagotovo zlepa ne zmanjka placa za aplikacije
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
s temle bi ti tut samem moglo ratat rootat:) http://unrevoked.com/
na xda forumu si pa še poišč en rom. Kot original htc with sens je recimo leedroid, katerga imam sedaj gor. Ker sem se ga naveličal pa si bom gor dal Oxygen. Upam, da mi bo všeč:)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
Sem poskusil s unrevoked pa ni šlo. Še slabše. Nekaj mi zaseda še ta mali plac in teži, da ga ma premal. JebenuHTC
cry12bpy.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a nisi mogel rootat al kaj ti ni šlo?
ko boš imel rootanga si daj gorš en program app2sd (nekak tak se mu reče) in potem vse kar inštaliraš gre na kartico. Tko imam jst in mi nič ne teži za primankovanje placa.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
POSTOPEK NADGRADNJE laično:

1. SHRANIŠ SMS z SMS RESTORE
2. SHRANIŠ vse aplikacije in nastavitve Z TITANIUM BACKUP
3. NAREDIŠ NANDROID BACKUP
4. SHRANIŠ CELOTNO VSEBINO SD KARTICE NA DISK...
....to je pred pričetekom, da imamo vse shranjeno...

5. NAREDIŠ EXT3 particijo z ROM MANAGERJEM ali ročno, vsaj 512MB....
6. PRIPRAVIŠ ZADNJI RADIO in FLASHAŠ preko recovery conzole....NATO REBOOT
7. PRIPRAVIŠ ŽELJENI ROM
„Wipe data/factory reset“
„Wipe cache partition“
„Advanced – Wipe dalvik cache“
in FLASHAŠ preko recovery conzole...sledi REBOOT
8. PO POTREBI ZAŽENEŠ ŠE KAK A2SD+ ZIP, da urediš A2SD...
9. RESTORAŠ Z TITANIUM BACKUP VSE APLIKACIJE IN NASTAVITVE, RESTORAŠ SMSE ITD....
10. SKOPIRAŠ NAZAJ Z DISKA NA SD CELOTNO SHRANJENO VSEBINO
11. UŽIVAŠ

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men je blo hecno,ker je strogo pisalo, da ne smem imet nek htc sync al neki inštalirnga. In se res tko hebem kako uro in ni hotlo. Pol sem pa za hec instaliral tist kar je pisalo da ne smem imet, pol je pa iz prve šlo:))

kar se placa tiče itak ti vse pobriše:)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
S HTC syns ni pijelo. Sem mal obupal, ker me je naterala pospravljat, ker se mi zdi oz vem, da me mal znanje yebe, ker sem razpičkan nad telefonom, ker je enostavno slab dan. Najbrž luna.
Pa še kladva ne najdem, da bi s desireja prah pobrisal.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
POSTOPEK NADGRADNJE laično:

2. SHRANIŠ vse aplikacije in nastavitve Z TITANIUM BACKUP

11. UŽIVAŠ

kao lahko to narediš če pa rabiš za namestitev Titaniuma root