HTC desire - začetnik

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Mi lahko kdo razloži kaj je to Froyo, kaj je to HTC Sense, kaj je to da vsi nekaj rootajo telefon, kaj je to potisna pošta, kje najdem kompas, kaj so to neki vmesniki, kaj je to FW, kaj je to custom ROM, a moram imet email gmail odprt da lahko uporabim vse aplikacije. Ima ta telefon widget da ti izgovori ime klicatelja? pa še kaj bom našel...
cool-1.gif
pa kaj je to LauncherPro? A če imaš WiFI vklopljen on stalno troši baterijo? Potem bi si mogoče bilo dobro kak widget timer WiFi blo dobro downloadat. Kaj je to app2sd?
Rešitev:
01_Ericsson_GA628.gif

Lepi spomini
zmaga.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
Pa ne me yebat
frown-1.gif
srbščina (cirilica) je, hrvaščina je, slovenščina ni. Ostalo nisem probal. Pa kaj qurac slo ni? V teh primetih si želim, da bi bil priden v šoli in delal take stvari.
Sam slo ne dela, pa to ne moreš verjet.

E, prevail. Tut cro ne dela. Heh

Nazadnje urejeno:

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
@xxxl; si falil post, ta je: Desire - začetnik, ne pa življenje - začetnik!
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
....par dni ga imam in je super, vse štima, ampak berem po forumih kaj je še vse možno, pa vidim da je še kar nekaj stvari, ki jih prvič slišim, pa bi rad še vse to shendlal....

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Očitno noben ne logike po kateri preklaplja med signali. Kaj pa glede delovanja multitasking? Sm šel v trgovino sprobat telefon pa nikakor s prodajalcem nisva pogruntala kako deluje na softwaru 2.2? Če v odprtem programu pritisneš tipko home, prideš na namizje in če potem držiš tipko home par sekund se prikažejo nedavno odprti programi. Ampak prek tega se program odpre kot bi bil ugasnjen. Naj bi bila še neka finta na vrhu ekrana, da se prikaže meni z delujočimi programi pa prav tako ni nič ratalo. Se sploh lahko požene skype, nimbuzz ali podobno, da ves čas deluje v ozadju z aktivno povezavo na internet?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Tisti ki se lahko, so. Dostopni so obicajno prek notification bar-a. Drugace je aplikacija pavzirana. Ce aplikacija po ponovnem prihodu v njo deluje, kot da se je zagnala na novo (po stisku tipke Home), je verjetno slabo napisana.

Tu se diagram stanj:
activitylifecycle.png

Kje si pa bil, da imajo nesposobne prodajalce ?

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Zanimivo. Potem so internetne aplikacije sigurno vredu napisane, da stvar dela. Ker recimo program za lučko se ugasne. Bil sm v tušu pa je vse vedel kar me zanimal, razen za multitasking nismo pogruntal kako zadeva deluje.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Seveda so, tudi igre se pavzirajo, ce te nekdo poklice medtem ko igras, ni panike tu.

Program za lucko mislis Torch v HTC romu ? Obstajajo alternative, ki ostanejo v ozadju, verjetno pa imajo opcijo, da se izklopi po nekem casu zaradi baterije/segrevanja.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
uuuu, komaj sem uštekal da je menda Froyo verzija 2.2., pa je že menda veni verzija Android 2.3 (Gingerbread)...
shocked-1.gif

panta

Zelenc'
9. dec 2010
2
0
1
Zivjo!

Jst imam en problem pri Desireju in sicer mi pošilja sporočila (ne sms, niti notifikacije) kje se nahajam! Telefonu se včasih kar zmeša in dobim tudi po 30 sporočil v eni uri! Ali kdo ve kako se izključi oz. ima podoben problem? Sam sem poskušal izključiti vse kar se da, pa ampak to še vedno ustraja in mi gre počasi že na živce :mad:! To mi ne pokaže kot sms, pač pa mi na screenu pokaže rjav okenček in noter piše samo lokacija in pa ponudi možnost "cancel" ali "save" in če dam save mi ta sporočila shrani kot številko "50"! Pojavi se podobno opozorilo kot je na tem linku

http://mytechnews.info/b/2010/11/htc-desire-hd-ring-volume.html

Prosim pomoč!!!

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Kako se v meniju phone nastavi, da se vidi samo kontakte shranjene v telefonu? Na sim kartici je kopija kontaktov in potem je v meniju phone vsak kontakt podvojen. V meniju people pa se to nastavi brez problema.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Phone je itak dialer za iskanje/klicanje kontaktov z smart dialer funkcijo, ce med kontakti skrijes tiste iz SIM-a, se jih nikjer drugje ne vidi.