HTC desire - začetnik

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Zaženi in izberi Slovenian (Slovenia) in ko pritisneš tipko home naj bi se homescreen refreshal in to je to. Razen, če to dela samo na desire hd romu
redface-1.gif

snap20101207190415.png

Ali je to original Desire HD, ali ROM od Desire HD, prilagojen za Desire? Če tadrugo, bi lahko izvedel, kateri ROM je to?
Hvala in LP!

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
To je HD rom na Desire, konkretno tale (xda-dev), ki dela od vseh HD romov kar sem jih probal najhitreje in najbolj smooth. Mimogrede, s HD romi dela tudi htcsense.com, račun si pa ustvariš ob prvem zagonu na telefonu, ker na web strani ni mogoče, ker moraš IMEI vpisat.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Pa je stabilen? Ali kaj zmrzuje ali kaj podobnega? Sem ga že snel, ga bom probal. Moram na kaj posebnega paziti?
Hvala in LP!

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Jaz ga imam komaj nekaj dni in v tem času ni blo problemov. Mislim, da je obvezna ext (3 ali 4) particija za a2sd+ in nekaj sistemskih stvari, ki ne vplivajo na hitrost delovanja. Za razliko od ostalih HD romov, je ta skoraj cel v notranjem pomnilniku telefona zato dela precej bolje od ostalih. Če slučajno nisi še na 2.2 si posodobi tudi radio. Pa skor sm pozabu... z nobenim HD romom ne dela 720p snemanje videa

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
hja eno "začetniško" vprašanje... prek bluetootha mam se v avtu povežm na Parrot napravco za prostoročno telefoniranje in vsakič ko to naredim, moram pojačati glasnost zvočnika prek blueatootha. Kako narest, da bo zavedno ostala shranjena glasnost?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A lahko kdo svetuje kateri stock android ROM je najhitrejsi? Rabim nekaj brez sensa in z cim manj aplikacijami gor.

hvala

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Z Oxygen (avtor AdamG @xda-dev) po moje ne moreš falit. 1.0.4 (android 2.2.1 froyo) dobiš xda-dev. Jaz imam na svojem slednjega, zaenkrat brez večjih težav, je pa prava raketa proti sense romom
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Z Oxygen (avtor AdamG @xda-dev) po moje ne moreš falit. 1.0.4 (android 2.2.1 froyo) dobiš xda-dev. Jaz imam na svojem slednjega, zaenkrat brez večjih težav, je pa prava raketa proti sense romom
smile-1.gif

Se +1 za tega, ravno danes namestil pa je res hiter, se v primerjavi s prejsnim CyanogenMod ROMom.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
V cem je pa razlika med Oxygen v1.0.4 in Oxygen v1.0.4 Classic (Unthemed), oz. kakšna je default tema od oxygena?

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Jaz nisem imel froyo verzije na svojem, mislim pa, da je themed prbližno taka, unthemed pa pač stock froyo look.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Jaz sem. Pa kolikor sem bral, naj bi blo manj težav z AmorRA recovery, img pa izbereš, ko zaženeš unrevoked preden! povežeš telefon...privzet recovery image pri rootanju z unrevoked je ClockworkMOD

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
trenutno se unrevoked še povezat noče, tko da očitno nek driver problem. ze tko nimam v hbootu opcije hboot usb, tko da moram prvo tole postimat.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
to vse naredil...sej pravim, da ze na tem zacetku nimam v hbootu opcije hboot usb

evo...tocka 3 zasteka..sicer sem jo preskocil in direkt kabel vstekal in posnel driverje, ampak ne dela...unrevoked samo caka na telefon. Driverji so pa gor, ker mi v device managerju kaze Android Bootloader Interface. HTC sync pa sploh nisem nikol instaliral

1 Download the unrEVOked modified USB driver and expand it somewhere you will remember.
2 Turn off your phone, then boot it into the HBOOT menu by holding power and volume down.
3 On your phone, you will have to select HBOOT USB at that menu by pressing volume down four times, then power. Wait until the screen flashes through an “SD Checking” message before pressing buttons; otherwise, the phone will ignore keypresses.

Nazadnje urejeno:

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Še nekaj...po namestitvi Oxygen roma preveri, da nimaš tega problema. Preveriš lahko tudi tako, da v winsih odpreš admin tools->computer management->disk management kjer se ti ne sme pokazat tudi ext particija, če izbereš "usb disk mode" na telefonu, windows mora videt samo fat32 particijo. Popravek za ta problem je v tisti temi.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Mi lahko kdo pove, kje na Desireu se naredi prenos številk iz telefona na SIM (ali obratno)

Hvala