Grill

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ja za 57 cm je dovolj pol n chimney. Je pa možnost da na plast neprižganega v roštilju streseš en chimney prižgnaga i se vžge kar hitro...sej niti ne vme kok stane, samo en chimney je sigurno par kil mesa
cool-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Weber briketov res ne kupovat....sem jih mislil kar z žarom vred nekam vržt.

Sem mislil, da bodo original ja top shit za prvo peko.
uf-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Še enkrat ponavljam, kar je bilo sicer že omenjeno. Pri meni sta dve stvari, kjer sem se zajebal pa bo mogoče komu drugemu to pomagalo.
Kupil sem 47 namesto 57 in brez posode za pepel. Drugo je sicer manj kritično, pri velikosti pa je kar problem, še za našo familjo včasih (4).
Torej tukaj ne gledat na denar. Po mojem je za začetek za domačega mojstra serija One Touch premium 57 super izbira. Pa še pregibno rešetko dobiš zraven, ki ti zelo olajša dodajanje oglja. Tle sem se tudi zajebal in sem moral dokupovati.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Načeloma je to good old MADE IN USA roba. Jaz imam enega letnik 95. pa je vse kul. S kolesci. Ta novejša kolesa pa so samo boljša. Edino, da ne boš predrago kupoval. Tale 67cm pride prav, če se greš USA BBQ, dolge plate rebrc pa take fore. 57cm je kar v redu. Moraš vedet, da v večji grill gre tud več goriva naenkrat. NAriši si fi 57 in 67 krog pa oceni kok stvari boš gor dobil....LOL. Ne da ti ne privoščim ta največjega........
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
drugače se ta chimney dobi tud v baubau in je 1/5 cene vebrovega. Lastim si ga par let in dela čist popolnoma super...

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Jz sm pa lani nabavu webra, pa mi ni žal. Sicer kake ekstra specialitete še nism delal, pač ona klasika, malo čevapa, malo kotleta, malo ribe... pa enkrat kruhek pa pica.
Pa na začetku sm nabavu ohoho kil briketov od webra, no sj ni tak švoh, verjetno pa tut ni top. Edino zdi se mi, da hit zgubijo toploto (npr za 10 komadov težko spečem v enem kosu, čeprav brikete vredi zagrejem do "belega"). No, na začetku sm se zajebaval tut z ogljem, pa je tak skor vse šlo skoz mrežo.
Z dimnikom se tak hit zakuri (no, te pa te mal zaje*ava, sam to tak spada zram
smile-1.gif
)

Sj še mal, pa bo sezona, človek kr lačn rata, ko to bere.
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Te "dimnike" za oglje kurit ima lidl/hofer v sezoni v akciji po mislim, da 5€. Se splača po 2 vzet, ker če je malenkost večji žar ali želiš več oglja ju kar potrebuješ.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Si pa đek, da ne napišeš kje je ta mesar veš......se bojiš, da bo steakov zmanjkalo če poveš.
bonk.gif

Nazadnje urejeno: