Majo vsaj zame najbolj doterano rešetko(model Q). Težka litoželezna in ko se enkrat zagreje je to to. Pa pokrov je masiven in dejansko zadrži toploto. Smo enkrat primerjal z enim Campingaz na lava kamne, ki ma spodaj plin. 150 stopinj razlike v zraku pod pokrovom. Se ne hecam......zdej najbolj dostopen je Q100 ali Q120. Pol če greš na večje je pa verjetno cena tud faktor pri odločitvi. Iskreno rečeno je pač najboljši med tem kar se v tem formatu prodaja. Pekel sem na velik grillih tako da lahko zase trdim, da me je prepričal. Jaz mam sicer model Q320, tako da sem pekel že vse od grill mesa, večjih pečenk, kormpirja in zelenjave v protfanu, ribe in celo kruh - v tem primeru daš noter ali šamotne opeke ali pa kamen. Pizza tudi gre. Pa še garancijo tako kot ima Weber lahko kar odmisliš, kje drugje. Lej....grill v Hoferju in Lidlu ni niti najmanj ni poceni, je pa slab.Za 60 EUR več dobiš prvega Webra Lahko pišejo kar hočejo. Preveri pa na svoje oči......