danes sem probal trenirat z temi burnerji, lahko rečem da sem 2x bolj švical kot pa brez njih
pri istih vajah seveda
pri istih vajah seveda
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Svaka čast Tomi....pa moram pohvalit to kosilo, tudi pri meni večkrat takole na mizi....samo še kakšna kuhana cvetača in korenček zraven in skleda solate. Včeraj ko nisem imel treninga in je bil dan z minimalnim vnosom OH je padlo 200g popečenih puranjih prsi in polovica pasirane špinače z malo mleka,česna,žlico kisle smetane in začimbamizmaga.
Sej če pogledaš in če se hoče, se da tudi brez cardia shujšat, prvo kot prvo primeren in pravi jedilnik ter dober anaeorobni trening. Komot se da
Bistvo pri teh 1800 kcal je, da bi težko dolgoročno oz. npr skozi življenje zdržal s tem, ker bi se tudi telo na takšen vnos navadilo in bi se ustavilo vse skupaj. Zato se priporoča cik-cak, npr. 3x nizek vnos OH in 1x visok vnos, tako da tudi metabolizmu zadogaja in ne pride do jo jo efektaJe pa različis ogromno, tako da prvo moraš spoznati in gledati kako se tvoje telo odziva na kaj nato pa prilagodiš zadevo in spremljaš naperdek.
Za predhodnika....ja, naješ se tega, ne boš verjel ampak se....ni vse v krompirju in pol štruce kruha. Res pa da imaš obroke porazdeljene čez dan vsaj 4-6, tako da nikoli nisi lačen, in nikoli nisi "prenažren" da bi moral po kosilu za 2h ležat.
Se navadiš na vse, ampak ko pride off je tudi lepoSam osebno največ zelo pošlihtano jem....seveda to ne pomeni da ko grem kam ven jest,na kakšno večerjo,poslovno kosilo ipd. da pa jem takšne zadeve, tako kompliciram pa spet ne.
Citat:
Uporabnik feler pravi:
To je za dušo....če se ne ponavlja vsak vikend bo vse ok....
kje kupuješ tuno in katero?Citat:
Uporabnik tomi pravi:
v službi ponavadi maznem 180g tune v naravnem soku
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik feler pravi:
To je za dušo....če se ne ponavlja vsak vikend bo vse ok....
Hja... hudič je ko pride tak mesec da je to vsak petek in nato še v soboto, 4 vikende v mesecu