plačal ravnokar z viso (electron), možno še z mastercardom
Se vidimo popoldne.
Prevzem lahko naročiš cca 4 dni vnaprej
Se vidimo popoldne.
Prevzem lahko naročiš cca 4 dni vnaprej
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Poleg tega imajo napisane redne cene in zraven morebitni %popusta. Potem pa sam računaj.
V katalogu imajo obratno. Na veliko napisano % popusta in cena s popustom, prav z malim fontom pa cena brez odštetega bonusa
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
To bi bilo kul, jutri imam ravno pot mimo, pa še današnji otvoritveni gužvi bi se izognil.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Nisem se imel casa pogledati... A placilo je tudi preko spletne strani ali lahko na mestu samem?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
A kdo pozna kako cifro za support? Naročil, plačal (počasi sicer), vendar je šlo plačilo skozi.
Nisem pa dobil nobenega potrditvenega maila ipd.
Citat:
Uporabnik Dulle pravi:
Aplikacijo za pametne telefone (iOS, android) je ze kdo uporabil?
Ce se prav spomnim, sem nekje prebral, da imas casa 48 ur takrat, ko si oznacil, da naj te caka... Po tem pa se nakup stornira... Pa se moi zdi, da pise, da zaracunajo to stornacijo 5€... Vse pise v splosnih pogojih, ki jih najdes na strani...Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj se pa zgodi, če naročiš in ne prideš po robo v 4 dnevih
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pejte danes, dobite isteničevo penino, pa momotovo plesko in unionov pir. Robo sem dobil v minuti. Nobene gužve.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Evo ravno prisel iz leclerc drivea. Plusi: ni bilo guzve, simpaticna (rahlo pijana) hostesa, prijazen decko, ki te prijazno pozdravi in zlozi vrecke v avto, zastonj flasa penine, pleskavica in pivo. Minusi: glasna "muzika" (drugega kot cigumigu niso predvajali). V glavnem meni se zdi fajn zadeva, ker moja lahko poklika v miru zadeve, jaz pa grem recimo po sihtu ko se vozim mimo samo prevzeti naroceno in ne izgubljam casa po stacunah.