E.Leclerc Drive

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A kdo pozna kako cifro za support? Naročil, plačal (počasi sicer), vendar je šlo plačilo skozi.

Nisem pa dobil nobenega potrditvenega maila ipd.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.227
7.009
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Poleg tega imajo napisane redne cene in zraven morebitni %popusta. Potem pa sam računaj.
V katalogu imajo obratno. Na veliko napisano % popusta in cena s popustom, prav z malim fontom pa cena brez odštetega bonusa

Sedaj niti teh % ne vidim več, tako da ja Grenivka imaš prav. edino tista oznaka jim je ostal kjer dva dobiš za ceno enega (če gledaš izdelke pod "katalogom"

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
To bi bilo kul, jutri imam ravno pot mimo, pa še današnji otvoritveni gužvi bi se izognil.
smile-1.gif

Bil prejle okoli pol dveh tam... in ni bilo nobene guzve
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Nisem se imel casa pogledati... A placilo je tudi preko spletne strani ali lahko na mestu samem?

Placilo je ob online nakupu s kartico (zaenkrat menda samo MasterCard in Visa) ... Na prevzemnem mestu samo poskeniras svojo Leclerc Kartico (ce je nimas, lahko tudi izpisano dobavnico oz racun, ki ga dobis na mail ... le da moras menda potem imeti se osebni dokument) ... in pocakas, da ti prinesejo do avta... Se enkrat ob predaji robe poskenira tvojo kartico z rocnim skenejrem... in se vsedes v avto in odpeljes
smile-1.gif
...

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Jaz sem danes kupil pa pridem iskati jutri po 19.uri... in ja, dobil sem 20% popusta na celotno naročilo.
smile-1.gif

Danes ne bom hodil samo zaradi njih v BTC.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Hvala!

Sem uredil zdaj in bili so zelo prijazni. Sam pa res nisem našel kontakta na page-u.
bonk.gif

Dobil 20%, iskat grem jutri (če bo šlo vse notr
grin1.gif
). Je pa roba malo dražja tista iz kataloga? Nisem dobil "dodatno" na kartico, samo tisto, kar je 2 za ceno enega.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lahko dons kupiš -20% in tudi dons plačaš. Noben te ne bo terju v četrtek.

Jaz jutri poberem robo.
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.227
7.009
113
pri taščici
Bodo moral še malo frizirat tele pravila se mi zdi, pa tudi samo spletno trgovina se mi zdi precej nepregledna... . je to delal kakšen projekt v šoli... zakaj se mi zdi da so ostale spletne trgovine bolj pregledne (po oddelkih.... )

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Evo ravno prisel iz leclerc drivea. Plusi: ni bilo guzve, simpaticna (rahlo pijana) hostesa, prijazen decko, ki te prijazno pozdravi in zlozi vrecke v avto, zastonj flasa penine, pleskavica in pivo. Minusi: glasna "muzika" (drugega kot cigumigu niso predvajali). V glavnem meni se zdi fajn zadeva, ker moja lahko poklika v miru zadeve, jaz pa grem recimo po sihtu ko se vozim mimo samo prevzeti naroceno in ne izgubljam casa po stacunah.
cheer.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj se pa zgodi, če naročiš in ne prideš po robo v 4 dnevih
sprasujem se.gif
Ce se prav spomnim, sem nekje prebral, da imas casa 48 ur takrat, ko si oznacil, da naj te caka... Po tem pa se nakup stornira... Pa se moi zdi, da pise, da zaracunajo to stornacijo 5€... Vse pise v splosnih pogojih, ki jih najdes na strani...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Evo ravno prisel iz leclerc drivea. Plusi: ni bilo guzve, simpaticna (rahlo pijana) hostesa, prijazen decko, ki te prijazno pozdravi in zlozi vrecke v avto, zastonj flasa penine, pleskavica in pivo. Minusi: glasna "muzika" (drugega kot cigumigu niso predvajali). V glavnem meni se zdi fajn zadeva, ker moja lahko poklika v miru zadeve, jaz pa grem recimo po sihtu ko se vozim mimo samo prevzeti naroceno in ne izgubljam casa po stacunah.
cheer.gif

Edino ponudbo bodo morali se malo okrepiti...
wink-1.gif