E.Leclerc Drive

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.227
7.009
113
pri taščici
Pejt enkrat na rdeč križ da boš videl kaj dobiš v paketu, kolikokrat letno ti pripada paket...

Saj doma ni težko na mizi odpreti reklame in na nakupovalni listek napisati cene ki so najugodnejše. Sicer pa kake Mercator, tuš, špar že dolgo skoraj niti ne pogledam več, ker so redko kdaj bili res ugodni.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Mene pa zanima od kje folku čas, primerjat cene in iskat 10 centov nizjo v naslednji trgovini itd..? Razumem, da nimaš, ampak potem greš al na rdeč križ po paket al pa v eurospin/hofer/lidl... Mi je bla vojna za cente zmer zanimiva.

Vecinoma se kupujejo itak podobne stvari... in priblizno ves, koliko kaj stane... Zjutraj pri zajtrku prelistas reklame zadnjih parih dni... in si zapomnis ali zapises na nakupovalni listek, kaj je treba kupit in kaj je trenutno ugodno v tisti stacuni, kamor gres
smile-1.gif

In velikokrat ni razlika v ceni samo 10 centov pri celem nakupu... ampak je lahko tudi 10, 20, 30 € ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.227
7.009
113
pri taščici
Tudi cifre v evrih so za alter plače premajhne da bi se splačalo v večih trgovinah pogledati za enakimi artikli. Mislim da sem nekoč v leclercu ”ujel” tv dobrih 100 evrov ceneje. Misliš da se je to splačalo? Tv od digi dobe še vedno dela.

Nazadnje urejeno:

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Nazadnje nabavljeno sadje prek spletne trgovine Mercator (v Mariboru, proti koncu lanskega leta) je bilo brezhibno.

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Ste se že registrerali na spletni strani? Bo možno plačilo le z kartico ali tudi z gotovino na licu mesta?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.227
7.009
113
pri taščici
Evo registriral, preletel ponudbo, pa vidim da jim bo ogromno izdelkov iz kataloga manjkalo.
Tudi pri tehniki
Če imajo v papirnem katalogu cca 350 izdelkov v akciji, jih imajo v akcijskem katalogu edrive samo 126.
Poleg tega imajo napisane redne cene in zraven morebitni %popusta. Potem pa sam računaj.
V katalogu imajo obratno. Na veliko napisano % popusta in cena s popustom, prav z malim fontom pa cena brez odštetega bonusa

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Pa to je že staro. Tudi pri stari verziji spletne trgovine, si lahko šel osebno iskat na Parmovo ali pa so ti pripeljali domov. Meni ta LeclerkDrive ne deluje nič revolucionarnega, pa še zelo od rok mi je.