E.Leclerc Drive

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men sicer je pri roki in bi uporabljal. Sem pa šel prejšen teden v leclerc na en večji nakup hrane, ravno zato, da sem si še kartico naredil, pa da vidim kaj sploh imajo... in sem bil kr razočaran.
Kar se cen tiče, glih nisem občutil, da bi blo kej cenej. Par izdelkov je bilo celo dražjih. Par izdelkov je bilo slabega okusa. Me spet dolgo ne bodo vidli.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bela čebula čisto brez okusa
en paket riževih vafljev je imel očitno zrak not, ker so bli mehki (pri lidlu se mi to še ni zgodilo)
eno zelenjavo sva čez 3dni mogla vržt
banane so dražje
tuna z olivnim oljem nama ni všeč
zmrznjena zelenjava je baje dost dražja kot v lidlu (tko je ženska rekla)

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pejt enkrat na rdeč križ da boš videl kaj dobiš v paketu, kolikokrat letno ti pripada paket...

dobiš hrano za prašiče
uf-1.gif

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Mene pa zanima od kje folku čas, primerjat cene in iskat 10 centov nizjo v naslednji trgovini itd..? Razumem, da nimaš, ampak potem greš al na rdeč križ po paket al pa v eurospin/hofer/lidl... Mi je bla vojna za cente zmer zanimiva.

sj dobiš v kastlc reklame, pa pr kosilu po kosilu prelistas.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sori, ampak to je en BS.

bela cebula brez okusa? kupi tisto, ki stane toliko kot v mercatorju, pa bo imela tudi okus isti verjetno.
zelenjavo cez 3 dni? raje vidim, da zgnije v par dneh, kot pa da je po 2 mescih se cisto sveza (kar se mi je enkrat zgodilo s solato iz lidla).
tuna z olivnim oljem ti ni vsec? kupi drugo pac? kot da ima leclerc kaj veze pri rio mare..

ne zagovarjam leclerka, ampak kar si nastel tule gor je pa rahlo smesno.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Raje grem osebno v trgovino in tam kupim, tole se mi zdi brezveze. Če imaš preštudirane trgovine, kje je kakšen izdelek ti vzame slabih 15 minut za nakup. Lidl je zakon, prideš, nabereš, na blagajni itak vse frči po luftu, plačaš in greš po 10 minutah. Al pa špar, Hofer.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.227
7.009
113
pri taščici
popoldne sem v LJ, bom malo prešnofal ponudbo.
Danes 27.5.2014 vam nudimo na vse izdelke 20% popust v obliki bona E.Leclerc. Akcija velja le za imetnike kartice. Akcije se ne seštevajo.
Pohitite in ne zamudite priložnosti.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Uh...hudo če je tole res, samo ni nikjer omenjeno.

Danes grem iskat malo večji nakup za piknik!
grin1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Gledam cene na spletu in sploh nimajo znižanih cen, čeprav katalog danes še velja. Hmm.
confused-1.gif

P.s. Sem probala dodati v košarico pa upošteva bonus.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Hanzi
rolleyes-1.gif

Ne govorim o današnjem 20% popustu. Pojdi v spletno trgovino in poglej kako so napisane cene. Redna cena, brez da bi zraven nje pisalo, da je na to ceno še kakšen bonus.
Plačilo je možno samo preko spleta.