E.Leclerc Drive

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Prvih 10 vreck imas itak zastonj, ce jo vrnes ti "pristeje" 19 centov nazaj oziroma oni imajo evidenco da na tvojo kartico se ni bilo porabljenih 10 brezplacnih vreck.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
to me je zanimalo ja.. od kje ti odsteje za vrecke? s kartice?

FAQ:
20/ Kako deluje kavcija za reciklirne vrečke vrečke?
Prvih 10 (deset) vrečke reciklirnih vrečk je brezplačnih, vsaka naslednja reciklirna vrečka pa se zaračuna po veljavnem ceniku pri vsakem naslednjem naročilu. Ob prevzemu naslednjega naročila lahko reciklirno vrečko vrnete; v tem primeru pridobite bonus za vsako reciklirno vrečko, ki se ga upošteva ob naslednjem naročilu in sicer v višini vrednosti vrečke po veljavnem ceniku.

skitched-20140607-114522.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Evo pa sem še jaz stestiral tole danes, ko ne morem ravno po trgovinat hodit na bolniški.

Prišpara mi sigurno pol ure cajta. Sadje in zelenjavo ti pokaže, če nisi zadovoljen ne rabiš vzet, ampak je bilo vse korektno izbrano, tako da ni bilo problema.

Pa še en šampon gratis
hysterical-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
vse bi bilo lepo, ce bi vsi delal s plasticnimi vreckami tako, kot je potrebno. pa vemo, da ne.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
vse bi bilo lepo, ce bi vsi delal s plasticnimi vreckami tako, kot je potrebno. pa vemo, da ne.

kaj vse delamo ljudje z vrečkami vemo
gre se da je podjetje sprejema del odgovornosti, če jih vsaj k njim prineseš...na njihovih vrečkah že od nekdaj piše, da jo lahko kadarkoli vrneš in jo zamenjajo z novo. staro pa ko ni več uporabna reciklirajo. mislim da je od teh večjih trgovcev leclerc zadnji, ki se mu lahko očita neodgovornost.
kaj pa piše na šparovih/merkatorjevih/lidlovih/hoferjevih vrečkah? a sprejemajo del odgovornost za svoje vrečke? mogoče... vendar če ne drugega so daleč za leclercu.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik mmc pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:

gre se da je podjetje sprejema del odgovornosti, če jih vsaj k njim prineseš...na njihovih vrečkah že od nekdaj piše, da jo lahko kadarkoli vrneš in jo zamenjajo z novo. staro pa ko ni več uporabna reciklirajo. mislim da je od teh večjih trgovcev leclerc zadnji, ki se mu lahko očita neodgovornost.
kaj pa piše na šparovih/merkatorjevih/lidlovih/hoferjevih vrečkah? a sprejemajo del odgovornost za svoje vrečke? mogoče... vendar če ne drugega so daleč za leclercu.

Na enih šparovih piše da so biorazgradljive in preverjeno jo v pol leta ni več.

disc

Guru
4. feb 2011
2.456
577
113
Evo, včeraj sem tudi jaz skočil po šihtu do tega drive in Leclerca. Moram priznati, da je kar posrečena zadeva, + dve luštni miški sta mi pripeljali robo do avta
smile-1.gif
Pa še en šampon sem dobil gratis.
Tako,da kar se mene tiče je zadeva super
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Saj nič ne računajo.

Prvih 10 vreck zabelezenih na eno kartico je brezplacnih... potem ti jih pa dalje racunajo... Razen, ce jih prineses nazaj... ali pa jih takoj vrnes, ko zlozis v avto ...

O tem smo ze pisali nekaj sporocil nazaj
smile-1.gif

saj - nič ne računajo
evil.gif

Jaz sem doma zložil iz avta, vrečke pa so že v prtljažniku. Ko grem naslednjič, jih bo lepo pobral ven in nove not zložil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik mmc pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:

Na enih šparovih piše da so biorazgradljive in preverjeno jo v pol leta ni več.

vidiš, pa nisem nikoli verjel, da se res 100% razgradi... tudi tiste razgradljive...