E.Leclerc Drive

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
He he... Sem se spravil pisati post o mobilnih aplikacijah, pa si me prehitel. Tako kot praviš, na tem področju morajo še pošteno popedenat zadeve.

Je pa zadeva zanimiva, delam na Letališki, domov se vozim na dolenjsko, pivo pa kupujem v Leclercu na Rudniku. Sedaj bo en logistični "problem" manj..
smile-1.gif

PS. Kreiral račun, potrditvenega maila pa ni od nikoder...

Screenshot od danes dopoldan...
2021516-Screenshot_2014-05-27-11-37-08.png

Priponke

• 2021516-Screenshot_2014-05-27-11-37-08.png
    2021516-Screenshot_2014-05-27-11-37-08.png
    203,2 KB · Ogledi: 163
Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pejte danes, dobite isteničevo penino, pa momotovo plesko in unionov pir. Robo sem dobil v minuti. Nobene gužve.

Penina je menda za prvih 500 kupcev...
Se pravi jih do polpetih še na bilo toliko. Glede na to ss si v boksu manj kot pet minut, da imajo 10+boksov na uro podelajo vsaj 100 kupcev (če jim notri vse štima). Zato vsaj na začetku ne pričakujem gužve. Na rudnik bom hodil samo še koristiti bonus vsake toliko časa.... Sedaj bo visa electron ”švicala”.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik matt pravi:
...pivo pa kupujem v Leclercu na Rudniku. Sedaj bo en logistični "problem" manj..
smile-1.gif

Osebno me trenutno zaniomata dve stvari - pivo in sezamove štručke za burgerje.

Štručk trenutno sploh ni v Drive-u.

Ponudba piva pa na netu niti približno ne dosega tiste v trgovini.
Razen specializiranih pivotek, ima namreč ravno Leclerc daleč najširšo ponudbo piva pri nas. Prav zato sem se veselil Drive-a, ko lahko v miru brskaš po virtualnih policah.
Na žalost pa na netu prevladujejo Union, Laško, Heneken in raznorazni radlerji, pa nekaj je pivoljubove ponudbe.

Niti Bevoga ni gor, kaj šele kaj bolj zanimivega.

Dokler te ponudbe ne razširijo, zame Drive nima smisla.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
@ksz

Kako se pa na spletni strani registriraš? Jaz vidim samo prijavo
sprasujem se.gif

Najprej izberi drive, pojdi v spletno trgovino in se bo pojavila še opcija registracija (zgoraj desno)
smile-1.gif

lp

klik

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Aha, hvala, ko sem se postavil z miško na zemljevid, sem dobil opcijo kreacija računa. Prej sem pa po strani iskal kot budala.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Je pa vsaj ena dobra stvar, tudi če ne kupuješ na drive, vidiš lahko stanje na eleclerc kartici.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Ponudba piva pa na netu niti približno ne dosega tiste v trgovini.
Razen specializiranih pivotek, ima namreč ravno Leclerc daleč najširšo ponudbo piva pri nas. Prav zato sem se veselil Drive-a, ko lahko v miru brskaš po virtualnih policah.
Na žalost pa na netu prevladujejo Union, Laško, Heneken in raznorazni radlerji, pa nekaj je pivoljubove ponudbe.

Niti Bevoga ni gor, kaj šele kaj bolj zanimivega.

Dokler te ponudbe ne razširijo, zame Drive nima smisla.

Hmm, sicer nisem nek ljubitelj piva, ampak če v search vpišeš pivo ti najde 94 zadetkov in tako na oko je kar raznolika ponudba?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Žal ni primerljiva s tisto na Rudniku. Recimo ravno enega tistih, ki jih jaz največ popijem (temni Kozel) ni. Pa nimam pojma zakaj ne, ko pa imajo svetlega v e-ponudbi.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Kakor vzameš, velika večina piva ni tista zaradi katere sicer grem v Leclerca.
Enkrat se počasi sprehodi med policami, pa boš videl kaj imam v mislih.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ksz: tisti, ki ste že nakupovali preko drive. kako je z rokom trajanja izdelkov, kot so npr. meso, mleko in mlečni izdelki? so imeli ti izdelki le še par dni do izteka roka, ali so imeli "normalen" rok uporabe?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
"Rok uporabnosti izdelkov je enak kot v trgovini.
Če se vam izdelek ne zdi dovolj svež, vam ga zamenjamo"

zanimivo. torej če odprem škatlo in je notri mleko ali meso 2 dni pred koncem roka, lahko zahtevam drugega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Tista beseda ”zdi dovolj svež” je tako raztegljiv pojem...
Na srečo redko kdaj kupujem izdelke z kratkim rokom. Poleg tega sploh kakšno piščančje in puranje meso zna hitro smrdeti če ni blizu 0.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik sass pravi:
"Rok uporabnosti izdelkov je enak kot v trgovini.
Če se vam izdelek ne zdi dovolj svež, vam ga zamenjamo"

zanimivo. torej če odprem škatlo in je notri mleko ali meso 2 dni pred koncem roka, lahko zahtevam drugega.

jest ne vem, a si ti sel brat ali ne? ker pri prvem (PRVEM!) vprasanju pise:

Na dan prevzema naročila je datum uporabnosti izdelkov najmanj:
15 dni za izdelke široke potrošnje, za UVT mleko in zamrznjene izdelke,
6 dni za kislo smetano, maslo in sire,
6 dni za jogurte,
6 dni za toast in izdelke industrijske slaščičarne,
4 dni za izdelke iz morske delikatese,
10 dni za mesne izdelke,
2 dni za pakirane solate in sendviče,
3 za delikatesne izdelke,
2 dni za meso, perutnino, ribe in morske sadeže.

Zagotavljamo vam dnevno svež kruh, pekovske izdelke in izdelke iz slaščičarne.

in se latest info.. bil danes in dobil jogurte z rokom do 13.7., mleko pa do 26.8.

aja, motijo me edino vrecke.. v teh casih bi lahko malo bolj racionalno delali s temi plasticnimi vreckami. v eni sem namrec dobil samo 2 jogurta, v drugi samo milo, v tretji pa vse ostalo. namresto brezplacnega vracila in reciklaze naj raje uvedejo biolosko razgradljive, pa bo.

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Jaz sem opravil svoj prvi shopping 27.5. in je bilo nekaj svežih izdelkov:
alpsko mleko - rok 26.8.2014
jajca - rok 17.6.2014
margarina - rok 29.6.2014

Slednja bi lahko imela malo daljši rok (ker ne pojemo toliko margarine), a se spet ni za pritoževati saj mi niso ravno podtaknili pred iztekom roka.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Vsebino razdelijo po vreckah, ne bodo ti dali mlecnih izdelkov skupaj s kemijo in kruhom, kar je tudi prav. Je pa hecno, ce kupis vsakega po malo in dobis v 4 razlicnih vreckah. Sicer pa lahko se preden zakljuci tvoj nakup, poberes vse iz vreck in mu jih vrnes nazaj, da jih odsteje.