Žična ograja

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.734
414
83
Kras
www.mtl.si
Potrebujem cca. 2m žične mreže višine 131cm, premer “kvadrata” - odprtine recimo 5mm, obvezno nerjaveča, ni potrebe po zelo močni mreži. Uporaba bo neobičajna in sicer zaščita satovja od toplotne črpalke pred morebitno točo, dokler ne bo nadstrešek čez.

Kje v Ljubljani lahko zo dobim? Ne bi ravno kupoval celotnega koluta.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
177
38
28
Žične najbrž nikjer s tako velikostjo luknjic. Že centimetrske je težko najti. Poglej pri Živkotu, mislim, da imajo vseeno največ izbire. Ali pa Eurogarden v Podsmreki (za natančne; vem to ni strogo Ljubljana).
Če se zadovoljiš s plastično mrežo bi znal prej najti. Lahko se motim.

19. jul 2007
2.923
1.629
113
SBS/Topdom ima pocinkano mrežo, ki jo režejo po meri.
Jaz imam podobno pri toplotni - na vrtni ograji (Živko style) dodatno drobno mrežo, da ne rastejo rastline čez (po moje je 4 mm okno), pa je po parih letih popolnoma nerjavna.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.195
113
Pocinkana mreža za fasade ima majhna okenca. Mislim, da se včasih to iskal in kupil na metre za kak podoben projekt.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
177
38
28
Obema nad menoj; te mreže za fasado imajo polcentimetrske luknje? Ker tako išče OT. Še plastične fasadne mreže mislim, da nimajo tako majhnih lukenj. Ne vztrajam. Vem pa da ko sem jaz lani iskal nekaj podobnega (za popolnoma drug namen), niti ne tako majhne luknje, nisem našel nikjer, tudi v Živkotu ne. Nisem pa gledal v Topdomu. Bauhaus tega tudi ni imel.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.195
113
V spominu imam, da imajo dovolj majhne luknje. Spomin je seveda luknjasta reč. V naši vasi sem to kupoval v ranjki mercator tehniki. Vsekakor trgovina z gradbenim materialom in ne vrtnarskim. Nazadnje sem jo kupil pred par leti, da sem naredil "mize" za sušenje bučnih semen (golic). Ne padajo skozi. Za kak namen to v resnici gradbeniki rabijo, nimam pojma. Mogoče tega tudi ni več v ponudbi in so ostale samo še "plastične" mrežice.

• Všeč mi je
Reactions: Feniks