Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Preden to naredim, vidim za mano C klaso Merđo, dinamika, ki je vozil krepkoooo nad 130. Jaz pa namenoma na prehitevalnega hahaha je bremzal ko prf,..knjen, potem pa še blendal haha bedak
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
kaj je men šleperist v četrtek zvečer naredil, mi ni bilo nič jasno. severna obvoznica, izvoz na Celovško, iz smeri Bežigrada. za proti centru sta dva pasova (vsaj mislim, da, lahko, da je celo samo en), skratka, jaz sem šel proti centru in grem po tem skrajno levem pasu, na katerem je 100% puščica za levo, na desni strani pa najprej ta šleperist, nato avtobus in osebni avto - pa grem po tem svojem pasu in seveda se nekoliko hitreje peljem (jaz sem zaviral, oni so ravno speljevali, ker se je zelena ravno prižgala), in mi začne trobit šleperist, naj se mu umaknem - nek poljak je bil - skratka, on je s tega desnega pasu, ki mislim, da gre celo naravnost, lahko pa tudi za levo proti desni, skratka s tega pasu je zavijal na notranjo stran, kjer je potem pas za nazaj na obvoznico zavit ... pa mi nekaj maha da sem tup ... sem mu samo z gestami nakazal - notranja stran levo, zunanja stran, kjer je bil on, naravnost ...
Citat:
Uporabnik mario pravi:
men grejo pa na k... tisti ki me po navadni cesti prehiti kot če bi ga na koncu čakalo milijon evrov, pol pa pride prvi ovinek pa bremza skoraj do nule...
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik mario pravi:
men grejo pa na k... tisti ki me po navadni cesti prehiti kot če bi ga na koncu čakalo milijon evrov, pol pa pride prvi ovinek pa bremza skoraj do nule...
Polno takih, kaj češ. 2x zgodilo v enem tednu. Od sedaj naprej bom pač dal "malčk" gasa.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
men je v nedeljo zvečer ko sem se vozil v LJ, pridem v jarše na AC pa se lih vključujejo Evo9, Hyundai coupe in nek Golf 4ka, valjda sta morala hyundai in golf evotu pokazat kako sta hitra, u glavnem se odpeleta naprej, jaz pa sem peljal naprej 140, nakar ju prehitim pri odcepu za bežigrad, zakaj sta zmanjšala hitrost ne vem, in se peljem dalje, čez 1 km hyundai mimo mene jaz pa na prehitevalni in pač prehitevam eno kolono 3 vozil, me dohiti golf in začne blendat in prilepi 1 meter za ritjo, čeprav sem peljal verjetno 30 na uro več od prehitevanih, pa itak bi bil čez 5 sekund mimo vseh in bi se umaknil...
pa sma lepo zabremzala na 90, da sem se lahko za kolono uvrstil na desni pas
ni problema, se umaknem če hoče