Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mene pa razpizdijo taki primerki, ko po voznem pasu pelje kolona vozil npr. 100km/h ter po prehitevalnem pasu cca 130km/h in si ti na prehitevalnem...pelješ za vsemi vozili, potem se ti pa en prilepi 20cm za rit in začne blendat, da se mu umaknem. Kam naj se umaknem [censored] en, na vozni pas, da me prehitiš pa potem nazaj na prehitevalnega vozit za tabo 130km/h???
No to so pa res obupni vozniki. Čez dan itak nimaš kaj blendat, če je pač kolona je kolona. Itak je sedaj vsa drhal na AC, ko je bla prej po magistralnah.
In tisti, ki tako zagovarjate bednih 130km/h in se opirate na tole, da se vozite po predpisih. Zame ste šerifi. Sedaj se ne vozim več 150km/h, ker je en kup enga šundra v avtomobilu. Lepo kruzam do 110. Prehitevam recimo en kamion in vidim 100m naprej še en kamion. Nekdo se mi rahlo približuje. Jaz osebno malo pritisnem na gas in mogoče iz tistih 110, 120 ali 130 pridem tudi do 140 ali 150. Da nekaj ne zadržujem klapo za sabo in trmasto v glavi, sej več se ne smem vozit
Mejduš šerifi dejte mal sodelovat v prometu. Spolni organ se itak ne bo podaljšal, se bi pa pretočnost in ne obremenjujete tistega za sabo.
Da ne govorimo o pravilu zadrge. Ja faaaaaaaaaak, vsi bi bli radi prvi spredaj in takoj vključeni. Ko bi se ti kreteni že prej razvrstil ne bi blo nobenega ustavljanja in jajcanja. Sam kako to razlošt, da bojo zastopil.
Vsekakor Misija nemogoče 12.del.