Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Dej boj rajši tiho pa si ne zmišljuj tu nekaj.
Priznaj da si pričakoval odgovore v stilu:" bravo, car, ti si pa upaš, upam da si je tist ta drugi zapomnu da s tabo ni heca", si pa v resnici doživel en lep hladen tuš.
Saj če nekdo menca pred tabo , potem trobljenje in blendanje ni brezveze....Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Kokr vem je ja, tako kot troblenje za brezveze..
Ne.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Nikdar nisem to zanikal, sem mu pa dal vedeti , da prehitevanje vozil, ki vozijo bistveno počasneje s tem, da sam voziš s preveliko hitrostjo ni pametno!
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
In če te do sedaj ni vidu, te tut z blendanjem sred dneva nebo. Pač počakaš malo, da te opazi in se umakne. Brezveze blendat pa trobit..
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Meni je tudi ucer sred Lj ena kokos trobila, ces naj se pomaknem v krizisce, ki je bilo polno....z stranskih so pa vozili, ker sem pustil prostor.....normalno kajne?
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Dej boj rajši tiho pa si ne zmišljuj tu nekaj.
Priznaj da si pričakoval odgovore v stilu:" bravo, car, ti si pa upaš, upam da si je tist ta drugi zapomnu da s tabo ni heca", si pa v resnici doživel en lep hladen tuš.
Mogoče nova titula? Avtocestni šerif
Sorry, ampak večina voznikov, ki gleda v špegle (ne glede na to, koliko jih sploh je), ni sposbna ocenit hitrosti zadaj vozečega, še posebej pa niso sposobni videt in dojet, da kdo prileti res hitro. In to je pač treba upoštevat.Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Samo bedak ne ve s kaksno hitrostjo vozijo tisti zadaj, ker enostavno ne gleda v spegle. .