Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa ne sanja se ji da bi vi mel kak lokal
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Jaz si bom tovornjak hruško nabavu za obvoznco, ker vse ostalo je samomor.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Jaz si bom tovornjak hruško nabavu za obvoznco, ker vse ostalo je samomor.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zanimivo, ker jaz NIMAM sestrične v Mariboru.
off: Nakupe je "zakuhala" Janševa vlada, saj je razpis za vozila, ki so prišla ta teden bil v mandatu prejšnje vlade. Pa če se spomniš še malo bolj nazaj je vlada JJ kupila tudi Touarege, Octavie RS, motorna kolesa Yamaha, marice Renault Master in še nekaj vozil o katerih ne bi tu na forumu razglabljal.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Se strinjam, policajev je absolutno premalo na vseh cestah. Namesto povečanja kadrov, pa kupujejo nove avtomobile.
KK rulz
BEDAK s takim početjem si TI !!! Škoda ker te ni nabil od zadaj in pospravil še enega debila iz naših cest !Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:.............. jaz se mu pa, kot vedno umaknem na prehitevalni pas, da ima on prosti uvoza na avtocesto. Preden to naredim, vidim za mano C klaso Merđo, dinamika, ki je vozil krepkoooo nad 130. Jaz pa namenoma na prehitevalnega hahaha je bremzal ko prf,..knjen, potem pa še blendal haha bedak ...........
načeloma sem računalničarCitat:
Uporabnik hovi pravi:
in s čim se ukvarjaš, da narediš toliko kilometrov? ker preko 800k kilometrov za 26 letnika, ki ni profesionalni šofer, res ni normalno
Ne pretiravaj. Dokler ni treba resno bremzat (velja za AC), pa res ni izsiljevanje ... Če moram malo spustiti gas ali malo zavirat je pa to res čisto normalno. Saj potem spet gas pritisneš in je. Je pa res, da se moja toleranca za precej zmanjša, če peljem po omejitvi - kar je pa na AC itak zelo redko, pe redkeje se mi pa v takih primerih dogaja, da bi me kdo "izsilil" (navednice so tu pomembne).Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Drugače pa je tako. Imamo več vrst isiljevanja,
- blago izsiljevanje pomeni, da morš spustit gas
- grobo izsiljevanje pomeni, da morš bremzat