Prav, potem pa naj vsi veselo smrkajo, če je samo prehlad. Če pa Corona pa pač srečno. Bedaki na kupu.Tako bi bilo prav, pa nikoli tako ne bo in ni bilo.
Prav, potem pa naj vsi veselo smrkajo, če je samo prehlad. Če pa Corona pa pač srečno. Bedaki na kupu.Tako bi bilo prav, pa nikoli tako ne bo in ni bilo.
Ali ne velja več, da cepljeni brez simptomov ni nikoli HAT pozitiven, ker ima v nosu premalo virusa?Na papir? Ki prenese vse?
Družba 8 srednjih let gre na izlet. Dogovorjeno, da se vsi stestiramo pred odhodom.
7 cepljenih, 1 prebolel, ki je mu prebolelost nedolgonazaj pretekla.
Kaj mislite koliko cepljenih se je dejansko šlo testirat?
En se je šel testirat, nič več nič manj. Odgovor zakaj ne, ni časa, pa saj sem cepljen, mene na palčkanju več ne vidijo itd.
En cepljen je kihal in šmrkal, me zanima kaj bo v parih dneh.
Toliko o tem, kako cepljeni naredijo max vse za druge, za zdravlje in za zaustavitev virusa. Od osmih se en testira, en pa celo kiha in šmrka, ko gre na izlet z družbo.Moje mnenje. Ta, ki je kihal in šmrkal, bi moral poklicat osebnega zdravnika in se lepo dat na PCR test, predvsem pa OSTAT DOMA!!! . Ostali, bi se komot stestirali na HAT, tko zarad občutka.
Velja, zato tudi manj prenaša naokoli. Samo tega ne pravit mirsiju, ytnbju andiju in ostalin antivakserjemAli ne velja več, da cepljeni brez simptomov ni nikoli HAT pozitiven, ker ima v nosu premalo virusa?
Pa vsem tistim, ki so jih cepljeni okužili.Velja, zato tudi manj prenaša naokoli. Samo tega ne pravit mirsiju, ytnbju andiju in ostalin antivakserjem
Bi prej rekel, da se tu ne pogovarjamo cepljeni vs necepljeni, ker tudi pred časom korone bi ta šmrkav in kihajoč bi lepo šel na izlet, po konci bi pa kihalo in šmrkalo vseh 8. Ampak tu spet se vidi samo odnos do soljudi, nekateri ga pač nimate. Vprašaj še in čisto pošteno povej, kolikokrat si šel šmrkast in kihajoč v službo in razlezel nahod naokoli? ME res zanima tvoj odgovor.Toliko o tem, kako cepljeni naredijo max vse za druge, za zdravlje in za zaustavitev virusa. Od osmih se en testira, en pa celo kiha in šmrka, ko gre na izlet z družbo.
Ampak saj trdiš, da HAT test na cepljenem ni zanesljiv, ker nima dovolj virov v nosni votlini, da bi ga HAT test zaznal. Polesično to pomeni, da je cepljen manj kužen.Pa vsem tistim, ki so jih cepljeni okužili.
se enkrat, na EMA spletni strani glede Pfizerja:Ampak saj trdiš, da HAT test na cepljenem ni zanesljiv, ker nima dovolj virov v nosni votlini, da bi ga HAT test zaznal. Polesično to pomeni, da je cepljen manj kužen.
Sem že pred korono večinoma časa delal od doma, tako da lahko pošteno povem, da nisem z nahodom najbrž okužil nikogar. Nisi vprašal pravega hehe.Bi prej rekel, da se tu ne pogovarjamo cepljeni vs necepljeni, ker tudi pred časom korone bi ta šmrkav in kihajoč bi lepo šel na izlet, po konci bi pa kihalo in šmrkalo vseh 8. Ampak tu spet se vidi samo odnos do soljudi, nekateri ga pač nimate. Vprašaj še in čisto pošteno povej, kolikokrat si šel šmrkast in kihajoč v službo in razlezel nahod naokoli? ME res zanima tvoj odgovor.
Ja, sej zato pa lahko govoriš, da se držiš ukrepov ala ostanidoma, pa, da se nisi okužil, ker kokr paziš nase. Eni pač nimamo take zaposlitve, da bi lahko delali od doma, tako da je butasto, da nam tukaj naprej mečeš, da se še nisi okužil, ker se držiš "ukrepov".Sem že pred korono večinoma časa delal od doma, tako da lahko pošteno povem, da nisem z nahodom najbrž okužil nikogar. Nisi vprašal pravega hehe.
Nisem nikoli trdil, da hat na cepljenem ni zanesljiv - si me zamešal z nekom drugim.
Ta del se odbija od njegove glave kot una skokica k smo jih včasih imel.Ampak saj trdiš, da HAT test na cepljenem ni zanesljiv, ker nima dovolj virov v nosni votlini, da bi ga HAT test zaznal. Polesično to pomeni, da je cepljen manj kužen.
Mislim, da so tole že raziskovali in dokazali približno kolikrat bolj trosi virus okužen necepljen in koliko cepljen.se enkrat, na EMA spletni strani glede Pfizerja:
Poglej priponko 50590
na EMI pa zgleda se niso prebrali teh studij al kakoMislim, da so tole že raziskovali in dokazali približno kolikrat bolj trosi virus okužen necepljen in koliko cepljen.
Ta del se odbija od njegove glave kot una skokica k smo jih včasih imel.
eh kaj te oni tam vejo...ce damirj rece te je ze resna EMI pa zgleda se niso prebrali teh studij al kako
Kaj ko bi ti še prej odgovoril na ene 5 mojih vprašanj, ki si jih gladko zignoriral. Začni z uno bogo deklico, potem lahko od športnikov, ki cepajo ko muhe kakšno poveš, pa še kaj. Bi šlo?Analiza: Cepljeni so bolj zaščiteni, a lahko prenašajo toliko virusa kot necepljeni
Britanska analiza podatkov je pokazala, da imajo lahko polno cepljeni odrasli, če se okužijo z različico novega koronavirusa delta, v sebi toliko virusa kot necepljeni. Še vedno pa drži, da so cepljeni precej bolj zaščiteni pred hospitalizacijo in smrtjo.www.rtvslo.si
Pa še tole. Mogoče kdaj dejansko prebereš vsebino, ki jo napopaš, ali ti ustreza zgolj naslov in poka, limaš? v začetku tega članka piše tole:
"Raziskovalci sicer opozarjajo, da pomen tega odkritja ni jasen. Ni še namreč znano, kako se lahko virus prenaša od ljudi, ki so se okužili po cepljenju. Morda imajo visoko stopnjo virusa, a za krajše obdobje, je dejala Sarah Walker, profesorica zdravstvene statistike in epidemiologije na Univerzi v Oxfordu."